Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ehab – Penyelesaian Berasaskan Blockchain untuk Krisis Perumahan


· 4 Februari 2018 · 11:30 pm <! – Petikan

Projek baru bernama Ehab bertujuan untuk memberi kuasa kepada orang ramai untuk mewujudkan dan membiayai projek perumahan yang mampu dimiliki dan mampan melalui platform terdesentralisasi. Platform ini akan membolehkan usaha reka bentuk kerjasama dan membolehkan pelabur dari seluruh dunia untuk berkongsi keuntungan dari perkembangan inovatif ini. Keperluan Perubahan Dunia penduduk dunia terus meningkat secara mendadak dan dijangka mencapai 8.5 bilion orang menjelang tahun 2030, yang menimbulkan ketegangan yang semakin meningkat di sistem Bumi dan

End Excerpt ->

projek bernama Ehab bertujuan untuk memberi kuasa kepada orang ramai untuk mencipta dan membiayai projek perumahan yang berpatutan dan mampan melalui platform yang terdesentralisasi. Platform ini akan membolehkan usaha reka bentuk kerjasama dan membolehkan para pelabur dari seluruh dunia untuk berkongsi keuntungan dari perkembangan inovatif ini.


A Need for Change

Penduduk dunia terus meningkat secara mendadak dan dijangka mencapai 8.5 bilion orang oleh 2030, menimbulkan ketegangan yang semakin meningkat di sistem Bumi dan sumbernya. Pada masa yang sama, terdapat sistem pengurusan sumber di tempat yang melihat majoriti sumber dan keuntungan dalam pengeluaran akan menjadi minoriti kecil di bahagian atas. Ehab adalah sebuah projek baru yang berharap untuk membetulkan ketidakseimbangan ini dalam kuasa, membolehkan lebih banyak tempat yang mampan dibina dan memberi autonomi kembali kepada individu dan kumpulan yang kurang diberi perhatian dalam pasaran perumahan

Lebih satu bilion rumah perlu dibina pada tahun 2025 untuk memenuhi permintaan bandar yang semakin meningkat dan 330 juta isi rumah sudah hidup dalam perumahan yang tidak sesuai atau tidak sesuai. Oleh kerana kos untuk membina peningkatan perumahan yang mampu dimiliki, kerajaan berjuang untuk bersaing dengan permintaan. Rumah yang dibina oleh sektor swasta selalunya berkualiti rendah, mempunyai piawaian alam sekitar yang rendah, dan masih tidak mampu untuk sebahagian besar masyarakat, namun keuntungan mereka masih meningkat. Ini akhirnya meninggalkan banyak individu yang tidak berkuasa, yang memberi kesan negatif kepada mereka; mata, kesejahteraan, dan tempat dalam masyarakat.

Wawasan Ehab

Ehab merancang untuk menyelesaikan krisis global ini dengan platform terdesentralisasi mereka yang akan bertindak sebagai alat untuk merancang demokrasi , pembiayaan, dan pembinaan rumah baru . Desentralisasi mengambil pengaruh kewangan dari tangan bank yang mempunyai kendali atas bagaimana wang dilaburkan, dan akhirnya siapa yang membina dan jenis rumah yang dibina. Desentralisasi juga menghapuskan kuasa membuat keputusan mengenai bagaimana kawasan bandar kita kelihatan dan dibina daripada pemaju dan menyerahkannya kepada orang yang bekerja dengan pereka untuk mewujudkan tempat yang benar-benar manusia.

Platform Ehab akan menghubungkan pemaju perumahan, pemilik tanah, dan crowdfunders dengan lancar. Bank yang mengelilingi memberi individu kuasa untuk menggunakan teknologi moden murah untuk projek perumahan mereka, dan pembangunan yang didorong oleh komuniti memberi orang yang mengatakan bagaimana komuniti mereka dirancang. Akhirnya, para pelabur dan pembina dikompensasi dengan cepat dan adil, melalui kontrak pintar, dengan semua transaksi direkodkan untuk ketelusan. Ciri ini sangat relevan di pasaran baru muncul kerana ia dapat membantu menentukan pembangun yang terbaik dan paling etika di lokasi yang perlu melihat lebih banyak pelaburan menyedari.

 Vision Ehab

Token Sale

Ehab sedang bersedia untuk melancarkan pra-jualan token mereka, yang akan berlangsung dari 9 Februari th hingga 19 Februari st . Semasa pra-jualan, struktur insentif berikut ditawarkan:

  • 9hb Februari – 13: 50% bonus
  • 14hb Februari – 19: 30% bonus

Jualan token utama akan berlangsung dari 1 Mac hingga 30 April th dan penyumbang yang sebelum 1 April st akan menerima bonus 10%.

Token Ehab (EHB) 1 ETH = 20,000 EHB, dengan denominasi pembelian terendah sebanyak 0.05 ETH = 1000 EHB.

Ehab bersedia menjual 50% daripada 3.1 bilion tokennya dalam jualan token keseluruhan dan merancang untuk mengekalkan separuh lagi. 7% diedarkan kepada penasihat, ahli pasukan dan rakan kongsi lain. 43% yang lain diletakkan dalam lokap 12 bulan, selepas itu mereka akan berada di kolam pembangunan masa hadapan dan hanya boleh digunakan untuk kecairan, untuk mengelakkan kelewatan projek, atau menjalankan satu lagi penjualan token untuk pengembangan Ehab telah menetapkan untuk merekrut kakitangan sepenuh masa sepanjang jualan dan pra-jualan yang akan membantu untuk menggerakkan projek itu ke hadapan

 Ehab ICO Timeline

Jalan Hadapan untuk Ehab

. Berdasarkan kejayaan penjualan token, Ehab akan mengubah strategi pengambilannya.

Pasukan merancang untuk memfokuskan tenaga ke arah membangunkan modul asas platform sepanjang 2018. Pada suku pertama, syarikat itu akan mengusahakan portal penemuan mereka, ciri pelacak pembinaan, dan bilik reka bentuk. 3 modul ini akan membolehkan pembinaan rumah berlaku melalui platform. Kemudian, mereka akan membuat dompet Ehab yang berdedikasi untuk pemegang tanda-tanda mereka. Melangkah ke suku ketiga, mereka akan membangunkan aspek pasaran kerja yang crowdfunding dari platform mereka. Ciri pasaran ini akan dikeluarkan dengan ciri dompet dan dalam kombinasi dengan menerima kelulusan pengawalseliaan oleh Pihak Berkuasa Pelakuan Kewangan (FCA).

Produk ujian akan dikeluarkan sepanjang proses ini di mana pemegang token dapat menerima akses awal dan membantu membentuk masa depan platform.

Untuk lebih lanjut Maklumat mengenai Ehab, sila lawati ehab.co dan muat turun [1890906] projek whitepaper .

Whitelist kini dibuka untuk sila mendaftar di laman web ini untuk memastikan anda dapat mengakses 50% bonus. Jika melabur lebih daripada 1 ETH anda akan dimasukkan ke dalam jualan persendirian dengan bonus 55%.

Adakah platform ini menjadi penyelesaian kepada krisis di sektor perumahan? Mari kita tahu apa yang anda fikirkan dalam komen di bawah!


Imej ihsan Ehab

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

] (fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments