Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Electroneum Akan Disenaraikan Di KuCoin


· 14 Februari 2018 · 11:00 am <! – Petikan

Electroneum, kriptocurrency yang berasaskan mudah alih baru yang menarik, akan disenaraikan di KuCoin , salah satu daripada pertukaran teratas di Asia. Ini datang kerana Electroneum mengumumkan perkongsian dengan QUOINE, menunjukkan bahawa pasukan sedang memperluas pasaran Asia secara serius. KuCoin mempunyai reputasi yang hebat sebagai pertukaran yang selamat dan berteknologi tinggi dan harus membawa pendedahan pasaran baru yang ketara kepada Electroneum. Pasukan Electroneum akan bekerjasama dengan KuCoin untuk mempromosikan cryptocurrency yang fokus pada telefon bimbit

End Excerpt ->

Electroneum, cryptocurrency yang berasaskan mudah alih baru yang menarik, akan disenaraikan di KuCoin, satu dari bursa-bursa teratas di Asia.


Ini datang sebagai Electroneum mengumumkan perkongsian dengan QUOINE, menunjukkan bahawa pasukan sedang memperluas pasaran Asia secara serius.

KuCoin mempunyai reputasi yang hebat sebagai pertukaran yang selamat dan berteknologi maju dan harus membawa pendedahan pasaran baru yang ketara kepada Electroneum. Pasukan [[Electroneum Electroneum akan bekerja dengan KuCoin untuk mempromosikan cryptocurrency yang bergerak fokus di seluruh Asia menggunakan pakej pemasaran "To The Moon" KuCoin, yang difokuskan pada memperkenalkan pengguna baru untuk membiayai Electroneum.

Richard Ells, Ketua Pegawai Eksekutif Electroneum, berkata:

Kami menyokong 20 bahasa yang berbeza tetapi hanya kini disenaraikan di bursa berasaskan Bahasa Inggeris. Kami telah memilih pakej kempen pemasaran KuCoin yang mempunyai kesan yang paling dramatik terhadap harga syiling lain yang telah disenaraikan di KuCoin. Mereka juga memberikan ETN terhad dalam promosi bersama khas, jadi jika anda tidak mempunyai akaun di sana lagi – saya cadangkan untuk membuka satu. Saya yakin ini akan meningkatkan pendedahan kita di Asia.

Ini akan menjadi berita baik untuk masyarakat Electroneum, salah satu komuniti cryptocurrency terbesar di dunia. Mereka akan dapat berdagang dengan yakin ETN di bursa lain yang selamat dan boleh dipercayai, dan duit syiling akan didedahkan kepada sejumlah besar peminat cryptocurrency di Asia.

Dengan senarai pertukaran yang belum selesai di beberapa bursa terbesar di dunia dan berita baru-baru ini bahawa Electroneum akan dipamerkan di Kongres Dunia Mudah Alih, mata dunia cryptocurrency akan berhati-hati menonton duit syiling British kerana ia carta laluannya kepada penggunaan pengguna massa.

Mengenai Electroneum

Electroneum adalah teknologi baru yang mengganggu, menggabungkan blockchain, cryptocurrency dan ubiquity mudah alih untuk membuat sesuatu yang sama sekali baru.

Ia direka sepenuhnya untuk kegunaan massal, bertujuan untuk menjadi cryptocurrency terbesar oleh nombor pengguna semasa 2018. Ia telah menandatangani perjanjian dengan pembekal telekomunikasi mudah alih yang memberikan akses Elektron kepada pengguna lebih dari 100m.

Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang Electroneum di https://electroneum.com dan anda boleh mencari secara langsung dan maklumat harga duit syiling bersejarah di sini: https://coinmarketcap.com/currencies/electroneum/

Sebagai tambahan kepada KuCoin yang akan datang, Electroneum juga tersedia untuk berdagang di Cryptopia di sini: https : //www.cryptopia.co.nz/Exchange? market = ETN_BTC

Maklumat Hubungan:

PR: [email protected]


Gambar ihsan Electroneum

kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments