Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Electroneum: Cryptocurrency Pertama untuk Bergabung dengan GSMA


· 5 Februari 2018 · 8:30 pm <! – Kutipan

5th Februari 2018: British blockchain startup Electroneum, hari ini mengumumkan ia telah menjadi yang pertama cryptocurrency untuk menyertai GSMA dalam satu langkah yang akan mempercepat integrasi ke dalam dunia pembayaran mudah alih. Electroneum telah membuat gelombang melebihi kelebihan crypto, menandatangani MOU dengan beberapa syarikat telekomunikasi dan pembayaran global. Selain itu, cryptocurrency telah dipelawa untuk dipamerkan di Kongres Dunia Mudah Alih di Barcelona dari 26 Februari hingga 1 Mac 2018. Pengasas

Akhir Kutipan ->

5 Februari 2018: Permulaan blok blok Inggeris Electroneum hari ini mengumumkan bahawa ia telah menjadi cryptocurrency pertama untuk menyertai GSMA dalam satu langkah yang akan mempercepat integrasinya ke dalam dunia pembayaran mudah alih.


Electroneum telah membuat ombak di luar nada crypto, menandatangani MOU dengan beberapa syarikat telekomunikasi dan pembayaran global. Di samping itu, cryptocurrency telah dijemput untuk mempamerkan di Kongres Dunia Mudah Alih di Barcelona dari 26 ke Februari hingga 1 st Mac 2018. Pengasas Richard Ells juga telah dijemput untuk bercakap pada persidangan , yang akan dihadiri oleh beberapa nama terbesar di dunia dalam teknologi mudah alih.

Dengan mempamerkan di Kongres Dunia Mudah Alih, Electroneum mengambil langkah lebih jauh daripada apa-apa bentuk cryptocurrency yang telah berlaku sebelum ini di jalan ke jisim penggunaan pengguna.

GSMA, yang mewakili kepentingan pengendali mudah alih di seluruh dunia dan mengira hampir 800 operator di kalangan anggotanya, menjalankan acara Kongres Dunia Mudah Alih. Acara-acara ini mempamerkan teknologi mudah alih dan pembayaran terbaru, terutama yang mempunyai potensi untuk mencipta masa depan yang lebih baik.

Electroneum (ETN) adalah cryptocurrency pertama yang sempurna untuk menjadi ahli GSMA dan mempamerkan pada persidangannya yang terkenal – strategi sepenuhnya berputar di sekitar telefon bimbit. Aplikasi perlombongan mudah alih Electroneum akan membolehkan mana-mana pengguna dengan telefon pintar, di mana sahaja di dunia, untuk terlibat dan mula memperoleh cryptocurrency pada sentuhan butang. Pasukan di belakang duit syiling ini berusaha memberi pengguna ini satu cara untuk membelanjakan pendapatan mereka dengan bekerjasama dengan pembekal mudah alih, beberapa dari mereka telah bersetuju untuk secara formal memulakan proses menerima ETN sebagai pembayaran untuk data mudah alih.

Dengan kaedah ini bahawa Electroneum berharap untuk mencapai jisim, penggunaan di seluruh dunia dan dengan itu merevolusikan ekonomi crypto.

Electroneum akan mempunyai pendirian sepanjang persidangan itu, dan pengasas Richard Ells akan bercakap dan mengambil bahagian dalam perbincangan panel pada 26 th Februari mengenai 'Identiti Bergerak'. Maklumat lanjut akan diumumkan tidak lama lagi di laman web Electroneum: electroneum.com.

Mengenai Electroneum

Electroneum adalah teknologi baru yang mengganggu, menggabungkan blokchain, cryptocurrency dan ubiquity mudah alih untuk membuat sesuatu yang sama sekali baru.

sepenuhnya untuk penerimaan massal, bertujuan untuk menjadi cryptocurrency terbesar oleh nombor pengguna selama 2018.

Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang Electroneum di https://electroneum.com dan anda boleh mencari harga syiling secara langsung dan bersejarah maklumat di sini: https://coinmarketcap.com/currencies/electroneum/

Electroneum tersedia untuk berdagang di Cryptopia di sini: https://www.cryptopia.co.nz/Exchange? pasaran = ETN_BTC


Gambar ihsan Electroneum

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments