Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Eligma, Platform Blockchain yang Digerakkan AI Itu Akan Berubah untuk Mengubah Pengalaman Belanja Online


· 5 Mac 2018 · 3:30 pm <! – Petikan

52 Mac, 2018 – Eligma, sebuah platform perdagangan kognitif, -memulakan dan pasaran kedua menjadi satu-titik-berhenti untuk pengguna. Dengan memanfaatkan teknologi AI dan blockchain, Eligma mengubah cara pengguna menemui, membeli, menjejak dan menjual barang dalam talian. Untuk menyediakan pengalaman pengguna baru yang mudah, sebuah syarikat yang berpangkalan di Slovenia bersedia untuk melancarkan penjualan orang ramai pada 17 April dengan penutup keras $ 24 juta. Eligma dilahirkan sebagai respons kepada

End Excerpt ->

Mac 52, 2018 – Eligma, sebuah platform perniagaan kognitif, akan menghubungkan pasaran e-dagang yang sedia ada dan pasaran kedua -tentangan untuk pengguna. Dengan memanfaatkan teknologi AI dan blockchain, Eligma mengubah cara pengguna menemui, membeli, menjejak dan menjual barang dalam talian. Untuk memberikan pengalaman pengguna baru yang mudah, sebuah syarikat yang berpangkalan di Slovenia bersedia melancarkan penjualan orang ramai pada 17 April dengan penutup keras $ 24 juta.


Eligma dilahirkan sebagai respons kepada masalah yang dikenal pasti dalam runcit tradisional dan terutama e- dagang, yang telah meletup pada dekad yang lalu. Projek itu memasuki pasaran, di mana jualan mencapai 2.3 trilion dolar A.S. pada 2017. Ia bertujuan untuk menawarkan satu set penyelesaian sebelum ini yang tidak dijangka untuk mencari, membeli, menjejak dan menjual semula item. Ini kini berdaya maju kerana perkembangan kecerdasan tiruan dan teknologi blockchain .

Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas, Dejan Roljič, menjelaskan:

Nilai Eligma adalah dalam keupayaannya untuk memberi orang satu perkara mereka tidak boleh membeli – masa. Ia menjejaki pembelian kami dan memberikan gambaran yang lebih baik tentang apa yang kami miliki. Ia mengira nilai dari apa yang kita miliki dan meramalkan apabila ia adalah masa terbaik untuk dijual. Itulah bagaimana Eligma mengubah setiap isi rumah menjadi sebuah perniagaan.

Matlamat Eligma adalah untuk menawarkan satu set penyelesaian menyeluruh, yang terdiri daripada penemuan, tiang inventori dan kesetiaan. Dengan menggunakan kecerdasan buatan, algoritma enjin Eligma akan memproses berjuta-juta mata data dari banyak kedai dalam talian untuk membandingkan spesifikasi dan ciri produk untuk mencari produk dengan pengguna spesifik yang sedang dicari.

Untuk menjimatkan masa dan kesibukan tambahan, Eligma akan memperkenalkan akaun beli bersatu, yang bermaksud bahawa satu troli beli-belah dan proses checkout akan mencukupi untuk menyelesaikan pembelian di beberapa kedai dalam talian sekaligus, sementara gateway pembayaran cryptocurrency platform itu akan membolehkan pengguna membayar dengan kriptografi walaupun kedai dalam talian tidak menyokongnya lagi.

Dengan ciri inventori, pengguna akan dapat melihat nilai item semasa dan masa depan AI-meramalkan dan kemudian memutuskan kapan untuk menjual barang-barang tersebut. Itulah bagaimana setiap isi rumah akan menjadi perniagaan. Eligma akan menawarkan pelbagai kemungkinan menggunakan tanda ELI untuk aktiviti yang dijalankan di atas platform. Pengguna akan diberi ganjaran untuk menggunakan token melalui sistem kesetiaan sejagat. Ia akan menyatukan para pedagang dalam sistem kesetiaan terbuka terbuka bersepadu dan menyediakan antara muka pengguna yang mudah dan mudah. Tidak ada keperluan untuk mendaftar dengan program kesetiaan tersendiri bagi setiap peniaga.

Idea menyelesaikan masalah kelimpahan produk yang terdapat dalam talian telah membawa bersama beberapa usahawan yang paling menonjol: "Kami berkepentingan dengan individu yang penting dan organisasi mempunyai akses kepada pengetahuan, kepakaran dan pengalaman dalam perdagangan dan teknologi. Antara penasihat Andy Baynes dari Nest-Google-Alphabet dan Peter Moricz dari ChainX, kedua-duanya menjanjikan jangkauan global dan penghantaran yang sempurna, "tambah Dejan Roljič.

Syarikat Eligma ditubuhkan pada tahun 2017 oleh tiga pengusaha Slovenia berpengalaman – Dejan Roljič , pengasas ABC Accelerator, Matej Gregorčič, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Viberate, dan Jože Mermal, Ketua Pegawai Eksekutif dan pengerusi BTC dd Proses pembangunan platform ini juga diperkuat dengan rakan strategik, seperti Spartan Solutions and Netis, kedua-dua syarikat pembangunan cryptocurrency dan blockchain terkemuka di Eropah.

Untuk membangunkan penyelesaian teknologi untuk menyelesaikan kekurangan perdagangan dan e-dagang dan memudahkan pengalaman membeli-belah, Eligma mengumpul dana melalui keramaian awam, bermula pada 17 April. Penyumbang awal akan dapat menyertai prabayar ELI, bermula pada 20 Mac. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai platform blockchain AI yang didorong untuk mengubah pengalaman membeli-belah dalam talian, lawati www.eligma.io.

Hubungi
Untuk maklumat lanjut mengenai Eligma dan proses pembangunannya, sila hubungi Sara Draskovic di [email protected].


Imej ihsan dari Eligma

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments