Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

ELIpay Mengaktifkan Transaksi Crypto di Bandar Raya Bitcoin Pertama


· 16 Mac 2018 · 5:00 pagi <! – Petikan

Pasukan di belakang Eligma, platform perdagangan kognitif yang berasaskan AI dan didorong oleh blockade, mengumumkan pertama banyak ciri, yang mana mereka akan mula menguji di bandar Bitcoin pertama pada April ini. Sistem Elipay, sistem transaksi cryptocurrency platform, ditetapkan untuk membolehkan urus niaga cryptocurrency untuk semua pengguna – sama ada dalam talian atau di luar talian. Dalam fasa pembangunan dan ujian awal mereka dan semasa kempen crowdsale, yang Eligma sedang berjalan, mereka merancang untuk mempamerkan kebolehgunaan

End Excerpt ->

Pasukan di belakang Eligma, platform perdagangan kognitif berasaskan blok dan didorong oleh blockchain, mengumumkan yang pertama banyak ciri, yang mana mereka akan mula menguji di bandar Bitcoin pertama pada April ini.


Sistem Elipay, sistem urus niaga cryptocurrency platform, ditetapkan untuk membolehkan urus niaga cryptocurrency untuk semua pengguna – sama ada dalam talian atau luar talian. Dalam fasa pembangunan dan ujian awal mereka dan semasa kempen crowdsale, yang sedang berjalan Eligma, mereka merancang untuk menunjukkan kegunaan Elipay di dunia luar talian dalam makmal ujian mereka – BTC CITY Ljubljana. Projek-projek seperti ini membawa mesej penting untuk industri crypto – cryptocurrencies mempunyai kebolehgunaan luar perdagangan dan pertukaran dan berada di sini untuk tinggal. Mereka mendapati rumah pertama mereka di Slovenia.

Pasukan pakar dan e-visionari, yang juga beriman pada masa depan teknologi blockchain dan cryptocurrencies, disokong oleh penasihat yang berpengalaman, telah mengumumkan Elipay sebagai cita-cita Eligma untuk membawa transaksi crypt ke arus perdana. Dengan bantuan rakan-rakan mereka, mereka menubuhkan makmal ujian mereka di Ljubljana, Slovenia.

Dejan Roljič, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif permulaan di sebalik idea itu, menyatakan:

Kami bernasib baik untuk bekerjasama dengan BTC dd, sebuah syarikat yang menjalankan pusat runcit, logistik, perniagaan dan hiburan Slovenia yang dipanggil BTC City Ljubljana, dengan lebih dari 60 tahun tradisi. Kawasan yang menyebar lebih daripada 475,000 meter persegi setiap tahun menarik lebih daripada 21 juta pelawat. Dengan ekosistem yang unik dan lebih daripada 450 kedai, BTC CITY menjadi tuan rumah lebih daripada 4,000 rakan kongsi perniagaan dan menjadikannya sebuah makmal ujian yang ideal, di mana kami merancang untuk menguji Elipay dan melancarkan versi pertama Eligma menjelang akhir tahun 2018.

[Ciri-ciriawaliniadalahsalahsatudaripadabanyakkelebihanEligmadansangatmenjanjikankepadapenggunaawalpeminatcryptodanpenyumbangyangberpotensi:iamenyokongjanjipasukanyangbolehdigunakanolehELI

Memasuki pasaran yang mencecah $ 2.3 trilion dolar dalam jualan tahun lepas, pasukan itu merancang untuk membangunkan Eligma untuk menawarkan penyelesaian mudah untuk masalah yang dihadapi untuk semua pembeli dalam talian. Memanfaatkan kekuatan pembelajaran mesin dan teknologi AI, mereka merancang untuk membina platform yang akan menjimatkan masa dan wang penggunanya dengan menyediakan mereka dengan hasil carian yang terbaik, berdasarkan spesifikasi produk yang mereka cari secara online. Ini akan didayakan melalui ciri penemuan Eligma, dengan pengguna mana yang akan dapat mengakses kebanyakan barangan dalam talian dalam talian dari satu akaun. Masuk tunggal akan menjadi ciri unik yang akan memudahkan pengalaman membeli-belah dalam talian. Tidak akan ada keperluan untuk masuk ke beberapa kedai dalam talian untuk mendapatkan harga atau perbandingan produk kerana Eligma akan memberikan anda tawaran terbaik untuk pembelian seterusnya.

Dengan pelan hala tuju tahap pertama dan pencapaian yang tersebar dalam tiga tahun akan datang, Eligma dijangka berkembang menjadi penyelesaian teknologi lengkap untuk menyelesaikan kekurangan perdagangan dan e-dagang dan memudahkan pengalaman membeli-belah. Permulaannya adalah mengumpul dana menerusi crowdsale []bermula pada 17 April, dengan presale untuk orang percaya dan penyumbang projek awal bermula pada 20 Mac. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai platform blockchain yang didorong oleh AI yang akan mengubah pengalaman membeli-belah dalam talian, lawati www.eligma.io .

Apakah pemikiran anda mengenai platform perdagangan kognitif Eligma ? Bagaimanakah ia akan mengubah cara orang membeli-belah dalam talian pada masa akan datang? Beritahu kami apa yang anda fikirkan dalam komen di bawah.


Imej ihsan dari Eligma

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab terhadap atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

] (fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments