Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ellen DeGeneres Baru Memperkenalkan Bitcoin kepada 3 Million Penonton ASnya


· 16 Februari 2018 · 8:30 pagi <! – Kutipan

Ellen DeGeneres telah menyamakan Bitcoin kepada "kambing digital" mata wang dalam istilah orang awam hidup di udara. Ellen Viewers Belajar Bitcoin, Dompet Dan Volatilitas Dalam segmen pameran televisyennya yang popular minggu ini, yang purata hampir 3 juta penonton setiap episod, DeGeneres menghabiskan beberapa minit bercakap tentang sifat bukan fizikal Bitcoin dan dompet, serta menyentuh ketidakstabilan . "Mungkin anda berfikir, 'Ellen, jika saya tidak dapat secara fizikal

End Excerpt ->

Ellen DeGeneres telah menyamakan Bitcoin kepada" kambing digital "


Ellen Viewers Belajar Bitcoin, Dompet Dan Keterpuratan

Dalam satu segmen pameran televisyennya yang popular minggu ini, purata hampir 3 juta penonton setiap episod, DeGeneres dibelanjakan beberapa minit bercakap mengenai sifat bukan fizikal Bitcoin dan dompet, serta menyentuh ketidakstabilan.

"Anda mungkin berfikir, 'Ellen, jika saya tidak boleh menyentuhnya secara fizikal, di manakah saya boleh menyimpan bitcoin saya? Dalam dompet digital 'yang merupakan idea lucu tetapi ia memang benar, "jelasnya.

Seperti Bitcoin dan mata wang kriptografi lain telah memasuki kesedaran arus perdana sejak tahun lalu, kekurangan pendidikan di kalangan pelabur berkenaan dengan prinsip-prinsip yang paling asas mereka telah menyebabkan sakit kepala utama untuk perniagaan.

Bursa khususnya telah melihat kesulitan teknikal dan kekurangan kakitangan yang besar kerana keperluan untuk menangani pertanyaan daripada pengguna baru yang tidak memahami apa dan tidak mungkin dengan pegangan cryptocurrency berbanding fiat.

Brian Armstrong, Ketua Pegawai Eksekutif syarikat pembekal dompet AS terbesar Coinbase, menghasilkan jawatan khusus minggu ini mengenai amalan HR selepas menghadapi kritikan [194590036] bulan atas ketidakmampuannya untuk menyampaikan pertanyaan pelanggan

Spotlight On The 'Nocoiners'

Reaksi untuk DeGeneres penerangan asas Bitcoin selanjutnya menonjolkan jarak masih berjalan antara segmen masyarakat yang relatif kecil menggunakan cryptocurrency dan mereka yang masih belum berinteraksi dengannya dalam apa-apa kemampuan .

 Saya Mendapat Lejar Nano S untuk Krismas, Sekarang Apa? 7 Langkah Menetapkan Dompet Perkakasan Baru Anda

"Saya juga mendapati Bitcoin berfungsi seperti pasaran saham," katanya meneruskan.

Katakanlah anda memiliki satu bitcoin dan anda membelinya ketika ia bernilai $ 10,000 – dan kemudian atas sebab tertentu Bitcoin menjadi bernilai $ 20.000 – anda hanya dua kali ganda wang anda … Pada dasarnya jika anda melabur dalam Bitcoin anda akan menjadi jutawan atau anda '

Forum cryptocurrency bertindak balas secara meluas kepada usaha DeGeneres walaupun mereka kurang bernuansa atau nasihat praktis tentang bagaimana untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik dari Bitcoin.

Apa pendapat anda tentang perihalan Ellen tentang Bitcoin? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan Shutterstock, arkib Bitcoinist, Twitter

ID) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments