Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Elon Musk Terbakar: Ketua Pegawai Eksekutif Tesla Ada Hubungan Dengan Isteri Pengasas Bersama Google – Laporan


Elon Musk, seorang penyokong mata wang kripto, memainkan api pepatah dengan isteri kawan rapatnya, Sergey Brin, yang mengasaskan Google pada tahun 1998.

Hanky-panky menyebabkan Brin memfailkan perceraian awal tahun ini, menamatkan persahabatan panjang mogul teknologi itu dengan Musk, menurut artikel Ahad dalam The Wall Street Journal, yang memetik orang yang biasa dengan shenanigan itu.

Ia adalah pada musim gugur tahun lepas bahawa canoodling luar nikah dengan Nicole Shanahan bermula, kata Jurnal.

Cadangan Bacaan | Bitcoin ‘Kembali Dengan Dendam’ – Krisis Kecairan Kripto Berakhir, Laporan Citi Cadangkan

Ketegangan Dengan Elon Musk yang semakin meningkat

Menurut sumber penerbitan itu, ketegangan antara dua jutawan itu dan pasukan masing-masing telah meningkat sejak percubaan yang dilaporkan pada Disember 2021.

Musk dan Brin adalah antara 10 individu terkaya di dunia, dan kedua-duanya mempunyai sejarah panjang di Silicon Valley.

Pada 2018, semasa krisis ekonomi, Brin memberikan Musk dengan kira-kira $500,000 tunai tambahan untuk Tesla, manakala pada 2015, Musk memberikan Brin salah satu SUV elektrik pertama Tesla sebagai hadiah, lapor Journal.

Pada masa hubungan itu pada Disember, Brin dan Shanahan telah dipisahkan tetapi masih tinggal bersama, menurut sumber yang dipetik oleh Jurnal. Brin, yang berkahwin dengan Shanahan pada 2018, memfailkan perceraian pada Januari, hanya beberapa minggu selepas percintaan itu diketahui umum.

“Demi anak kami, saya berharap Sergey dan saya akan meneruskan kehidupan dengan bermaruah, jujur ​​dan aman. Dan kami berdua sedang berusaha ke arah itu,” Shanahan dipetik oleh Vanity Fair sebagai berkata.

Laporan Jurnal itu diikuti oleh tweet oleh New York Post, pada hari Isnin:

Perkara Tidak Berjaya

Brin memetik “isu yang tidak dapat didamaikan” sebagai sebab untuk berpisah dengan Shanahan, menurut anggur, yang juga mendedahkan bahawa pasangan itu mempunyai aset bersama, yang pembahagiannya “harus diselesaikan.”

Selain itu, Brin meminta hak penjagaan bersama anak perempuan mereka. Tambahan pula, dia berkata dia tidak meminta sokongan pasangan daripada Shanahan dan meminta dia juga tidak menerimanya.

“Hubungan singkat” Musk berlaku beberapa bulan selepas dia menamatkan hubungannya dengan penyanyi Grimes, dengan siapa dia berkongsi anak.

Cadangan Bacaan | Permintaan Runcit Kripto Meningkat, Kata JPMorgan – Pantai Jelas?

DOGE total market cap at $8.6 billion on the daily chart | Source: TradingView.com

Mengenai Sperma & Mencipta Lebih Banyak ‘Elon Musks’

Bos besar SpaceX mempunyai sejumlah 10 anak, termasuk seorang yang baru sahaja menukar identiti dan menafikan hartawan itu secara terbuka.

Dalam perkembangan berkaitan, ayah Elon, Erroll Musk, mendedahkan dalam temu bual dengan The Sun bahawa dia diminta oleh sekumpulan orang untuk menderma spermanya untuk “membina lebih banyak Elon Musks.”

Erroll Musk. Image: NDTV.com

Menurut bapa Elon, rancangannya adalah untuk “menghamilkan wanita kelas atas” dan menghasilkan “generasi baharu Elon Musks.”

Dalam profil Rolling Stone dari 2017, Errol Musk dikatakan mempunyai IQ tahap genius dan dikatakan jurutera berkelayakan termuda di Afrika Selatan.

Walaupun mereka berjauhan, Elon dan bapanya berkongsi banyak nilai yang sama. Itu termasuk “membantu krisis kekurangan penduduk.” Kadar kelahiran yang merosot, kata Elon, adalah “tamadun bahaya terbesar yang dihadapi,” Business Insider mendedahkan.

Dari segi penglibatannya dengan mata wang kripto, tweet berkaitan kripto Musk diikuti secara agama oleh penyokong setianya. Dalam masa beberapa jam, satu komen tentang mata wang kripto seperti Dogecoin mungkin mempunyai kesan yang baik pada harga syiling meme. Jutawan itu adalah seorang yang mengisytiharkan dirinya sebagai “Dogefather.”

Sementara itu, Brin dilaporkan mengarahkan penasihat kewangannya untuk mencairkan semua asetnya dalam firma Elon Musk selepas menyedari bahawa isterinya Shanahan telah menipunya.

Featured image from ETOnline, chart from TradingView.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments