Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

EncrypGen (DNA) Dapat Disenaraikan di Kucoin


· 26 Januari 2018 · 4:00 petang <! – Petikan

KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek hebat yang datang ke platform dagangan kami. Pada 26 Januari, 2018 EncrypGen (token: DNA) telah ditambahkan ke senarai token yang boleh diperdagangkan. Pedagang KuCoin akan mempunyai akses kepada pasangan dagangan DNA / BTC dan DNA / ETH semasa penyenaraian. Pengguna boleh mula mendepositkan dan mengeluarkan pada KuCoin pada 26 Januari, 2018 pada jam 18:00 (UTC +8), dan perdagangan DNA pada KuCoin pada 26 Januari, 2018 pada 22:00 (UTC +8). Jika anda mempunyai sebarang soalan atau keraguan menyertai komuniti kami dan bertanya, kami sentiasa dalam talian: https://t.me/joinchat/FMqUpg1_vED9MSDJPPcFkg Maklumat – EncrypGen Simpan $ DNA anda

Akhir Petikan -> [19659007] KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek hebat yang datang ke platform dagangan kami. [26659008] Pedagang KuCoin akan mempunyai akses kepada pasangan perdagangan DNA / BTC dan DNA / ETH pada penyenaraian.

Pengguna boleh mula mendeposit dan mengeluarkan di KuCoin 26 Januari, 2018 pada 18:00 (UTC +8), dan perdagangan DNA pada KuCoin 26 Januari, 2018 pada 22:00 (UTC +8).

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau Ragu-ragu menyertai komuniti kami dan bertanya, kami sentiasa dalam talian: https://t.me/joinchat/FMqUpg1_vED9MSDJPPcFkg

Maklumat – EncrypGen Simpan Jejak $ DNA Anda di Blockchain

EncrypGen telah mengambil teknologi blockchain dan ia aplikasi ke peringkat seterusnya. Mereka telah menyesuaikan diri dengan cryptocurrency mereka dan menyesuaikannya dengan industri penyelidikan. Aplikasi unik ini akan memberikan pengguna tempat yang selamat untuk menyimpan DNA mereka dan bahkan mengewangkan maklumat jika mereka memilihnya.

Pasukan di EncrypGen cukup baru untuk cryptocurrency, bagaimanapun, penerapan teknologi mereka adalah groundbreaking. Ia pertama kali ditunjukkan di Bio-IT Boston pada bulan Mei 2017. Asal dibina di atas platform berbilang rantai sendiri tetapi sejak itu telah dipindahkan ke rangkaian Ethereum. Dengan pelancaran Token $ DNA juga akan menjadi Lite App yang akan membolehkan pengguna mengawal data genomik mereka.

Nilai token diperolehi daripada penjualan data DNA DNA kepada institusi berlesen, dan sudah ada nombor daripada makmal yang didaftarkan sebagai pelanggan untuk menggunakan produk;

EncrypGen menyediakan perisian generasi akan datang bagi data genom yang memberi kuasa kepada pesakit dan penderma, memudahkan kesihatan, perniagaan, dan sains dalam persekitaran yang selamat.

Ketahui lebih lanjut mengenai projek-projek : https://encrypgen.com/


Imej ihsan KuCoin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments