Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

EtherEstates Membolehkan Anda Menjadi Mogul Real Estate Blockchain


· 23 Februari 2018 · 9:00 pagi <! – Petikan

EtherEstates adalah permainan koleksi baru yang membolehkan anda memiliki sendiri perwakilan digital yang unik bangunan, taman, dan monumen di seluruh dunia. Pada EtherEstates.io anda boleh menyikat ladang kegemaran anda dan membelinya dari pemilik semasa anda. Sebaik sahaja anda membeli harta itu, ia secara automatik akan ditukar dengan harga yang lebih tinggi dan anda akan mula membayar sewa untuknya. Dengan fungsi Sewa kami, setiap pemilik dibayar peratusan setiap pembelian tunggal

End Excerpt ->

EtherEstates adalah permainan koleksi baru yang membolehkan anda memiliki perwakilan digital yang unik sekali bangunan, estetika, dan monumen di seluruh dunia.


Pada EtherEstates.io anda boleh menyikat ladang kegemaran anda dan membelinya dari pemilik semasa anda. Sebaik sahaja anda membeli harta ia secara automatik disusun dengan harga yang lebih tinggi dan anda mula disewa untuk disewa. Dengan fungsi Sewa kami, setiap pemilik akan dibayar peratusan setiap pembelian dalam ekosistem EtherEstates berdasarkan pembayaran hartanah masing-masing.

Anda mungkin tidak dapat mengira mengutip sewa selama lamanya walaupun sebagai harta anda boleh dibeli oleh mana-mana pengguna pada bila-bila masa. Anda akan menerima harga pembelian penuh dan apa-apa sewa yang anda kumpulkan semasa anda memilikinya tetapi tidak akan lagi menerima sewa dari itu.

Token EtherEstates sepenuhnya bersesuaian dengan ERC721 dan boleh dipindahkan seperti yang anda suka antara anda dan sesiapa sahaja yang anda kenal. Anda adalah satu-satunya yang memiliki token yang unik dan anda akan memilikinya selama-lamanya! Itu adalah melainkan jika seseorang membeli dari anda …


Imej ihsan EtherEstates

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments