Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ethfinex, projek 0x, Permintaan Rangkaian dan Lain-lain untuk Bekerjasama dengan Auctus pada Inisiatif Lab


· 23 Mac 2018 · 9:00 pagi <! – Petikan

Zurich, Switzerland – Auctus melancarkan Auctus Labs dengan kerjasama Ethfinex, Request.Network , Ripio Credit Network, Melonport, Amadeus, projek 0x dan Bluzelle, yang dikuasai oleh Aragon. Selepas melepaskan versi alfa dari 'Platform Auctus' mereka di rangkaian ujian Ethereum Rinkeby, Auctus, platform pelan persaraan pertama di dunia, melancarkan Auctus Labs dengan tujuan untuk menggantikan komponen terpusat dengan sistem yang terpencil, dalam usaha untuk sepenuhnya mendesentralisasikan platform mereka. Pemaju pasukan yang berbeza akan menjadi

End Excerpt ->

Zurich, Switzerland – Auctus melancarkan Auctus Labs dengan kerjasama Ethfinex Request.Network Ripio Credit Network Melonport Amadeus 0x project [ ]selepas melepaskan versi alpha dari 'Platform Auctus' mereka di rangkaian ujian Ethereum Rinkeby, platform Auctus, pelan persaraan pertama di dunia, melancarkan Auctus Labs dengan tujuan untuk menggantikan komponen terpusat dengan orang-orang yang terpencil, dalam usaha untuk memusatkan sepenuhnya platform mereka.

Pengembang pasukan yang berbeza akan bekerjasama rapat, menguji siaran baru setiap kali kemas kini baru tersedia. Prototaip ini boleh didapati di GitHub awam Auctus dan makmal terbuka kepada projek lain yang ingin bekerjasama.

Auctus menyatakan bahawa ia akan menjalankan makmal selari dengan pembangunan utamanya. Pembangunan utama akan diteruskan dengan komponen yang telah ditetapkan. Walau bagaimanapun, apabila komponen baru dari makmal mencapai peringkat yang stabil dan telah melepasi semua ujian, mereka akan ditanda aras terhadap komponen sedia ada dan mungkin menggantikan yang sedia ada.

Di Twitter, Ethfinex menyatakan: 're) sangat teruja untuk menjadi sebahagian daripada ini ", sementara Melonport berkata:" Besar untuk melihat syarikat-syarikat yang berlainan dalam komuniti bekerja bersama! " Amadeus, "Kami gembira dapat bekerja dengan Auctus untuk dunia yang lebih terdesentralisasi!"


Gambar ihsan Auctus

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments