Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Eticket4 Melancarkan ICO Pranya: Pelabur Pertama Akan Terima Bonus sehingga 40%


· 30 Januari 2018 · 8:00 pagi <! – Kutipan

Hari ini, 30 Januari, platform p2p antarabangsa Eticket4, tiket di pasaran sekunder untuk sebarang acara, mengumumkan pelancaran Pre ICO. Semasa jualan ramai, yang akan berlangsung sehingga 21 Februari, butir-butir ET4 akan dijual. Butiran ET4 akan membolehkan pemiliknya mendapat beberapa kelebihan ketika membeli atau menjual tiket melalui platform ETicket4. Oleh itu, dengan token ET4, pelanggan akan dapat menerima diskaun sehingga

Akhir Petikan ->

Hari ini, 30 Januari, platform p2p-platform Eticket4, yang mana anda boleh membeli tiket dalam pasaran sekunder untuk sebarang acara, mengumumkan pelancaran Pre ICO. Semasa jualan ramai, yang akan berlangsung sehingga 21 Februari, token utiliti ET4 akan dijual.


Butiran ET4 akan membolehkan pemiliknya mendapatkan beberapa kelebihan ketika membeli atau menjual tiket melalui platform ETicket4. Oleh itu, dengan token ET4, pelanggan akan dapat menerima diskaun sehingga 100% dari harga tiket, dan penjual akan mempunyai akses kepada fungsi lanjutan kabinet analisis. Jadi, apabila, misalnya, tiket untuk Piala Dunia bola sepak dibayar dengan token, pembeli menerima 20% cashback, sambil membayar tiket untuk sebarang acara lain – 10%.

Untuk menyertai ETicket4 dan mengambil bahagian dalam Pre ICO pengguna boleh menghantar BTC (Bitcoin) atau ETH (Ethereum) dan menerima token ET4 sebagai balasan pada harga 1/1000 ETH setiap token. Sistem bonus yang luas ditawarkan. Dua hari pertama anda boleh menjadi ahli Tawaran Persendirian dan mendapat diskaun 40% untuk pembelian token. Juga, mereka yang membeli token dalam tempoh lima hari pertama Pre ICO akan menerima diskaun sebanyak 8%. Dan juga bonus disediakan bergantung pada jumlah pelaburan – bermula dengan pembelian 1000 token – dan boleh mencapai diskaun 30%.

Mengenai Eticket4 syarikat

ETicket4 adalah platform tiket sekunder antarabangsa yang dibangunkan oleh usahawan Rusia-Israel di 2015. Menjadi pengantara di antara pelbagai entiti yang terlibat dalam proses jualan tiket, platform berfungsi sebagai penjamin keselamatan urus niaga, kesahan tiket, pembayaran tepat pada masanya dan penghantaran. ETicket4 mempunyai perolehan tahunan sebanyak $ 2 juta dan sudah menyediakan token dengan realiti, bukan spekulasi, kecairan. Semasa tempoh jualan tiket Piala Konfederasi FIFA, Eticket4 berjaya memasuki negara-negara CIS dan pasaran Eropah Timur.

Jadi ETicket4 sudah menyediakan kelajuan tinggi dan ketelusan urus niaga dalam pasaran tiket sekunder. Ini adalah perniagaan yang aktif dan berjaya: platform dilancarkan pada musim gugur 2016, melalui lebih daripada 80 ribu tiket telah dijual, lebih daripada 3500 broker profesional telah didaftarkan, dan perolehan tahunan lebih daripada $ 2 juta. Perkhidmatan ini bukan hanya perantara, tetapi juga penjamin keselamatan transaksi, tiket keaslian, pembayaran tepat pada masanya, dan penghantaran. Dalam jangka masa panjang, syarikat itu merancang untuk memperdagangkan perniagaannya di Eropah dan Amerika Syarikat.

Pada masa ini, pasukan projek telah mengusahakan program kesetiaan di teras ekonomi token, meramalkan harga di pasaran sekunder dengan bantuan rangkaian neural, kontrak hadapan untuk broker, dan perkembangan umum fungsi platform dengan bantuan teknologi blockchain . Peserta platform mempunyai peluang untuk meramalkan perubahan dalam harga tiket dan memilih masa yang paling sesuai untuk urus niaga. Kontrak hadapan dan alat analisis untuk broker mengurangkan risiko tidak menjual tiket yang dibeli, dan pengalaman kami dalam menjalankan transaksi yang selamat akan membolehkan pengguna tidak takut penipuan.

Kenalan:

ICO projek rasmi : http://et4.io/
Contacts for investors: [email protected]
Kenalan untuk tekan: [email protected]
Laman rasmi: https://eticket4.com/


Imej ihsan dari Eticket4

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments