Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

ETicket4 Menaikkan $ 400k dalam Jualan Swasta 2 Hari yang berjaya, Mengumumkan Pelancaran Pra-ICO Awam


· 1 Februari 2018 · 6:00 am <! – Petikan

ETicket4 menaikkan kira-kira $ 400 000 semasa jualan peribadi ET4 selama dua hari berjaya. Hari ini, 1 Februari, syarikat itu mengumumkan permulaan pra-ICO awam. Eticket4, platform p2p antarabangsa di mana anda boleh membeli tiket di pasaran sekunder untuk apa-apa acara, telah berjaya menyempurnakan jualan ET4 token dan mengumumkan hari ini, 1 Februari, pelancaran pre ICO awam, yang akan berlangsung sehingga 21 Februari . Semasa jualan peribadi, yang mengambil

Akhir Petikan ->

ETicket4 menaikkan kira-kira $ 400 000 semasa jualan peribadi ET4 selama dua hari berjaya. Hari ini, 1 Februari, syarikat itu mengumumkan permulaan pra-ICO awam.


Eticket4, platform p2p antarabangsa di mana anda boleh membeli tiket di pasaran sekunder untuk apa-apa acara, telah berjaya menyempurnakan penjualan ET4 tokens peribadi dan mengumumkan hari ini, 1 Februari, pelancaran pre ICO awam, yang akan berlangsung hingga 21 Februari.

Semasa penjualan swasta, yang berlangsung pada 30-31 Januari, ETicket4 berjaya menarik sekitar $ 400 000 dari 79 pelabur. Semua burung awal, di bawah syarat jualan peribadi, menerima bonus sebanyak 40%. Secara keseluruhan, pelabur menerima kira-kira 500 000 butiran ET4.

Sekarang, 1 Februari, pre-ICO awam telah dimulakan.

Eticket4 dilepaskan untuk dijual ET4-token utiliti, harga satu token tetap dan sama dengan 1/1000 ETH (Ethereum). Semasa pra-ICO token boleh dibeli untuk ETH atau BTC (bitcoin). Pelabur juga diberikan bonus yang boleh mencapai sehingga 30% – bergantung kepada masa dan jumlah pelaburan. Sebagai contoh, mereka yang membeli token dalam tempoh lima hari pertama Pre ICO akan menerima diskaun sebanyak 8%. Bahawa pelabur yang akan membeli 1000 atau lebih butiran ET4 boleh mencapai diskaun 30%.

Butiran ET4 akan membolehkan pemiliknya mendapatkan beberapa kelebihan ketika membeli atau menjual tiket melalui platform Eticket4 . Oleh itu, dengan tanda ET4, pelanggan akan dapat menerima diskaun sehingga 100% dari harga tiket. Jadi, apabila, misalnya, tiket untuk Piala Dunia bola sepak dibayar dengan token, pembeli menerima 20% rebat tunai, sambil membayar tiket untuk sebarang acara lain – 10%. Penjual akan mempunyai akses kepada fungsi lanjutan kabinet analisis dan beberapa kelebihan lain. Akhirnya, penganjur acara dengan keseimbangan lebih daripada 10,000 ET4 dapat mengawal selia pasaran tiket sekunder melalui kontrak pintar, mis. menetapkan harga dan had volum pada tiket yang dikeluarkan melalui platform Eticket4, menerima bayaran dari urus niaga pasaran sekunder.

Mengenai Eticket4 Company

ETicket4 adalah platform tiket sekunder antarabangsa yang dibangunkan oleh usahawan Rusia-Israel pada tahun 2015. Menjadi perantara antara pelbagai entiti yang terlibat dalam proses jualan tiket, platform berfungsi sebagai penjamin keselamatan transaksi, kesahan tiket, pembayaran tepat pada masanya, dan penghantaran. ETicket4 mempunyai perolehan tahunan sebanyak $ 2 juta dan sudah menyediakan token dengan realiti, bukan spekulasi, kecairan. Semasa tempoh penjualan tiket Piala Konfederasi, Eticket4 berjaya memasuki negara-negara CIS dan pasaran Eropah Timur.

Jadi ETicket4 sudah menyediakan kelajuan tinggi dan ketelusan urus niaga dalam pasaran tiket sekunder. Ini adalah perniagaan yang aktif dan berjaya: platform dilancarkan pada musim gugur 2016, melalui lebih daripada 80 ribu tiket telah dijual, lebih daripada 3500 broker profesional telah didaftarkan, dan perolehan tahunan lebih daripada $ 2 juta. Perkhidmatan ini bukan hanya perantara, tetapi juga penjamin keselamatan transaksi, tiket keaslian, pembayaran tepat pada masanya, dan penghantaran. Dalam jangka masa panjang, syarikat itu merancang untuk memperdagangkan perniagaannya di Eropah dan Amerika Syarikat.

Pada masa ini, pasukan projek telah mengusahakan program kesetiaan di teras ekonomi token, meramalkan harga di pasaran sekunder dengan bantuan rangkaian neural, kontrak hadapan untuk broker, dan perkembangan umum fungsi platform dengan bantuan teknologi blockchain. Peserta platform mempunyai peluang untuk meramalkan perubahan dalam harga tiket dan memilih masa yang paling sesuai untuk urus niaga. Kontrak hadapan dan alat analisis untuk broker mengurangkan risiko tidak menjual tiket yang dibeli, dan pengalaman kami dalam menjalankan transaksi yang selamat akan membolehkan pengguna tidak takut penipuan.

Kenalan:

ICO projek rasmi: http: //et4.io/
Contacts for investors: [email protected]
Kenalan untuk tekan: [email protected]
Laman rasmi: https://eticket4.com/


Imej ihsan dari ETicket4

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments