Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

eticket4 Mengumumkan Permulaan Ico pada 5 Mac, Pelabur Pertama Akan Dapat Bonus 10%


· 28 Februari 2018 · 10:00 am <! – Petikan

Eticket4, sebuah pasaran antarabangsa untuk membeli dan menjual tiket untuk sukan, teater dan acara lain kepada peserta pasaran sekunder, mengumumkan permulaan ICO pada 5 Mac. Minggu pertama ICO akan dapat membeli token ET4 para pelabur yang melanggan senarai putih. Di samping itu, sesiapa sahaja yang mendaftar dalam daftar putih sebelum permulaan ICO mendapat bonus 10% yang dijamin. ICO akan bertahan sehingga 30 Mac. Soft caps

End Excerpt ->

Eticket4 sebuah pasaran antarabangsa p2p untuk membeli dan menjual tiket untuk sukan, muzik, teater dan acara lain peserta pasaran sekunder, mengumumkan permulaan ICO pada 5 Mac.


Minggu pertama ICO akan dapat membeli token ET4 para pelabur yang melanggan ke senarai putih . Selain itu, sesiapa yang mendaftar dalam senarai putih sebelum permulaan ICO mendapat bonus 10% dijamin.

ICO akan bertahan sehingga 30 Mac. Lembut lembut – 100 ETH, topi keras – 13 800 ETH, bilangan maksimum ET4 token – 30 juta. Harga token ditetapkan dan sama dengan 1/1000 ETH. Token boleh dibeli untuk ETH dan BTC. Di bawah syarat-syarat kontrak pintar, semua notis yang tidak terjual akan dibakar selepas selesai ICO.

Dengan cara ini, ICO ini menerima Kadar Kualiti Tinggi 5.6 / 7 dari agensi penarafan digital DigRate dan baik 3.8 / 5 dari laman NewsBTC .

utiliti-token yang pembeli dapat menerima diskaun tiket sehingga 100%, penjual boleh mengakses fungsi diperluaskan kabinet analisis dan menyimpulkan kontrak ke hadapan, dan penganjur acara melalui kontrak pintar mengatur pasaran tiket sekunder untuk acara mereka, dan menerima komisen dari transaksi menengah.

Sekarang, para pengurus atasan Eticket4 menumpukan pada pameran jalan, yang diadakan di berbagai kawasan di dunia. Jadi, pada pertengahan bulan Februari, penasihat syarikat menghadiri Persidangan The Superbitcoin di Dallas, Amerika Syarikat, di mana mereka juga berpeluang membuat persembahan kepada pelabur. Pada 26 dan 27 Februari, Ketua Pegawai Eksekutif Daniel Kruchinin, bersama-sama dengan penasihat, menghadiri persidangan Crypto Asset profesional di Frankfurt, Jerman. Pada bulan Mac, perjalanan ke Israel dan Asia juga dirancangkan.

Pada tahun 2018, syarikat itu merancang untuk memasarkan platform ke pasaran antarabangsa. Langkah pertama ke arah ini telah dibuat tahun lalu pada malam Piala Konfederasi, yang berlaku di Rusia: pasar p2p Eticket4 yang diperolehi di CIS dan Eropah Timur. Sehingga kini, dengan bantuan platform, lebih daripada 80,000 tiket telah dijual dengan harga lebih dari $ 2.3 juta.

Ingat bahawa semasa jualan peribadi dan pra ICO, syarikat itu berjaya menutup topi keras, menjual 800 ribu Token ET4 (tidak mengira bonus).

Kenalan:

ICO projek rasmi: http://et4.io/
Kenalan untuk pelabur: [email protected]
Kenalan untuk akhbar: [email protected]
https://eticket4.com/


Imej ihsan dari Eticket4

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments