Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Facebook yang dihormati, Terima Kasih kerana Larangan Iklan Terkait Crypto … Kami akan Mengambilnya dari sini. Yang ikhlas, Lydian.


· 7 Februari 2018 · 4:15 pm <! – Petikan

Pada 31 Januari 2018, platform pengiklanan Facebook mengumumkan bahawa ia tidak akan lagi membenarkan iklan yang berkaitan dengan cryptocurrency atau token digital ICO melalui pos blog. Platform pengiklanan Facebook merangkumi laman web media sosial asli sendiri selain perkhidmatan anak syarikatnya yang lain, termasuk Instagram, Messenger, dan Rangkaian Penonton Facebook. Oleh itu, tahap dan jangkauan platform iklan Facebook merangkumi sebahagian besar pengguna internet muda. Facebook menyingkirkan

End Excerpt ->

Pada 31 Januari, 2018, platform pengiklanan Facebook mengumumkan bahawa ia tidak akan lagi membenarkan iklan yang berkaitan dengan cryptocurrency atau token digital ICO melalui pos blog.


Platform pengiklanan Facebook merangkumi laman web media sosial pribumi sendiri selain perkhidmatan anak syarikatnya yang lain, termasuk Instagram, Messenger, dan Rangkaian Penonton Facebook. Oleh itu, tahap dan jangkauan platform iklan Facebook merangkumi sebahagian besar pengguna internet muda.

Facebook menyingkirkan iklan berkaitan cryptocurrency telah menyebabkan banyak syarikat blockchain berebut untuk mencari platform alternatif di mana mereka boleh mempamerkan mereka token digital yang akan datang atau teknologi yang berkaitan. Walaupun terdapat banyak rangkaian pengiklanan internet, mungkin masa yang baik bagi syarikat tersebut untuk berpindah kepada alternatif yang terdesentralisasi, terutamanya kerana pengedaran dan desentralisasi adalah asas bagi industri ini.

Salah satu contoh rangkaian terdesentralisasi ialah DaVinci II , satu platform pemasaran yang sepenuhnya dibina di atas token Lydian . Token memanfaatkan protokol pribumi, The Whisper Network, untuk menyelesaikan masalah pengiklanan digital. Syarikat itu telah menawarkan perkhidmatan awan pemasarannya kepada Fortune 1000 syarikat dan jenama antarabangsa yang lain.

Sejak mencapai populariti internet arus perdana dalam dekad yang lalu atau lebih, Facebook telah berjaya mengumpulkan banyak data demografik dari semua penggunanya. Berdasarkan maklumat itu, algoritma pengiklanannya dilatih untuk menyasarkan hanya subset kecil pengguna yang mungkin berminat dengan apa yang ditawarkan oleh pengiklan.

Dalam konteks pasaran token digital, pengiklan dapat memilih untuk menargetkan pelbagai jenis penonton, termasuk yang menunjukkan minat yang besar terhadap ICO pada masa lalu dan mereka yang tidak mempunyai apa-apa. Algoritma pengiklanan, bagaimanapun, cukup terhad dalam fungsi mereka. Ruang lingkup pengaruh mereka meluas hanya sejauh platform Facebook dan bilangan anak syarikat yang terhad. Tambahan pula, ia tidak mengambil kira tingkah laku pengguna di tempat lain di internet, terutamanya pengguna bukan Facebook.

Masa depan pengiklanan digital perlu menyelesaikan kekurangan tersebut dan juga akan mendapat manfaat daripada tidak bergantung pada rangkaian sosial untuk datanya. Walaupun Facebook menyedari hakikat ini pada tahap tertentu, seperti yang ditunjukkan oleh usaha pembelajaran mesinnya, masalah lain yang berkaitan dengan rangkaian sosial kekal.

Pendekatan DaVinci II terhadap masalah itu telah memasukkan pembelajaran mendalam dan data besar dari awal dari platform melalui Mona Lisa AI . Capaian rangkaian pengiklanan tidak terhad kepada basis pengguna terhad, terutama karena ia menawarkan integrasi yang direncanakan pada berbilang peranti, jenis konten, dan demografi. Selain itu, tanpa pihak berkuasa pentadbiran pusat seperti mana dengan Facebook, para pengiklan tidak dipaksa untuk mematuhi garis panduan yang ketat dan boleh menarik pelabur ke [I909027] ICO misalnya, tanpa proses pentadbiran yang panjang.

seberapa pantas ruang blockchain berkembang, masuk akal bagi syarikat dalam industri untuk mencari saluran pengiklanan alternatif yang bukan hanya secara teknikal tetapi juga stabil. Platform pemasaran yang terdesentralisasi, seperti yang dinyanyikan DaVinci II, mempunyai potensi besar untuk membatalkan keputusan Facebook untuk menamatkan iklan yang berkaitan dengan cryptocurrency.

Hubungi Media:
LydianCoin Pte. Ltd
Sydney Ifergan
[email protected]
https://lydian.io


Imej ihsan Lydian

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments