Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

FundFantasy Dan Coinomi Mengumumkan Perkongsian


· 19 Februari 2018 · 3:46 pm <! – Petikan

FundFantasy telah mengambil satu lagi langkah untuk membawa perdagangan fantasi kepada semua orang. Projek unik ini telah bekerjasama dengan satu dompet HD multi-syiling paling popular di pasaran, Coinomi. Perkongsian ini akan membolehkan FundFantasy menawarkan peluang lain untuk penyumbang yang potensial untuk membeli, menyimpan dan menggunakan token FUNDZ mereka. Perkongsian ini juga meletakkan projek itu dalam kedudukan untuk belajar daripada ahli-ahli pasukan Coinomi dan menyumbang kepada senarai pertumbuhan yang padat

End Excerpt ->

FundFantasy telah mengambil satu lagi langkah untuk membawa perdagangan fantasi kepada semua orang. Projek unik ini telah bekerjasama dengan satu dompet HD multi-duit syiling yang paling popular di pasaran, Coinomi.


Perkongsian ini akan membolehkan FundFantasy menawarkan satu lagi peluang untuk memberi sumbangan kepada mereka untuk membeli, menyimpan dan menggunakan token FUNDZ mereka. Perkongsian ini juga meletakkan projek itu dalam kedudukan untuk belajar daripada ahli-ahli pasukan Coinomi dan menyumbang kepada senarai pertumbuhan aset yang serasi dengan dompet. Ini adalah kemenangan untuk kedua-dua dan kelebihan besar bagi komuniti dagangan fantasi yang baru muncul dan pengguna dompet berbilang aset.

Butiran mengenai FundFantasy – Perkongsian Coinomi

Perkongsian antara FundFantasy dan Coinomi diumumkan pada 18 Februari, 2018 di London. Berikut adalah beberapa butir-butir utama FundFantasy – perkongsian Coinomi:

  • Coinomi akan menyokong token FUNDZ dalam dompet pelbagai asetnya yang terkenal, yang merupakan salah satu dompet yang paling selamat di dalam ruang.
  • Perjanjian itu juga akan membenarkan Pengguna Coinomi untuk menyumbang kepada ICO dan membeli token FUNDZ secara langsung dengan dompet mereka dengan satu klik sekali penjualan token bermula pada 25 Februari.
  • Berikutan perkongsian ini, George Kimionis, Ketua Pegawai Eksekutif Coinomi, juga menyertai FundFantasy sebagai penasihat kanan.
  • Kimionis akan menyumbang kepada FundFantasy dengan kepakarannya sebagai seorang usahawan dan pencipta perisian untuk tujuan perdagangan dan kewangan

Manfaat Perkongsian ini

DanaFantasy – organisasi serta pengguna dan komuniti masing-masing. Ini hanya beberapa faedah yang diharapkan untuk semua pihak yang terlibat:

  • FundFantasy akan mendapat manfaat daripada kekayaan pengalaman yang dibawa oleh George Kimionis kepadanya.
  • Projek ini juga akan mendapat manfaat daripada mencapai khalayak yang lebih besar secara praktikal, kerana satu pilihan sumbangan yang dibenarkan oleh Coinomi.
  • Coinomi akan mendapat manfaat daripada menjadi tuan rumah token asli projek blokchain yang inovatif yang melancarkan platform yang belum pernah terjadi sebelum ini untuk mempercepatkan perdagangan.
  • Pengguna Coinomi akan mendapat manfaat daripada akses mudah ke IF FundFantasy mengetahui bahawa dana mereka akan sentiasa selamat.
  • Ahli masyarakat FundFantasy akan dapat menggunakan salah satu dompet pelbagai aset utama di pasaran untuk menyimpan dana mereka selamat dan memindahkan dana untuk bermain di platform FundFantasy sebaik sahaja platform itu hidup.

Ketua Pegawai Kewangan FundFantasy dan Coinomi Memuji Peluang

Berdasarkan faedah pihak ini Kepimpinan, CEO FundFantasy dan Coinomi memuji peluang untuk bekerjasama. Mereka berdua berharap untuk bekerjasama semasa ICO dan dengan perkembangan selanjutnya di jalan raya. Kimionis memuji perkongsian dan FundFantasy khususnya, mengisytiharkan bahawa projek itu "sepertinya perlawanan hebat dari permulaan sehingga bukan sahaja kami melabur dalam ICO ini tetapi kami juga membolehkan mekanisme kepada pengguna kami yang kini boleh menyertai untuk jualan dompet dari dalam dompet mereka melalui perkhidmatan checkout ICO yang selamat, satu klik Coinomi dan juga menyimpan dan menjual FUNDZ mereka di dalam dompet berbilang aset yang pertama dan terkemuka di industri. "

Di pihaknya, Tal Zander, Ketua Pegawai Eksekutif FundFantasy menyatakan kepuasannya dengan perjanjian itu dengan memuji perkongsian itu sebagai "pembangunan yang hebat dalam projek kami." Zander menambah bahawa "Penglibatan George Kimionis dengan projek kami dan lembaga penasihat kami telah, dan akan terus menjadi sangat bermanfaat dari segi meningkatkan kesedaran kepada platform, penggunaan tanda kami, integrasi ke bursa dan dengan dompet lain. "

FundFantasy – Perkongsian Coinomi Memperkuat Prospek Projek Selain ICO

Zander juga menekankan fakta bahawa perkongsian dengan Coinomi akan membolehkan "pengguna kami dengan mudah mengendalikan dan memperdagangkan tokennya dalam fasa selepas ICO." Ini menunjukkan ahli-ahli masyarakat bahawa FundFantasy mempunyai jelas, pelan permainan jangka panjang untuk meningkatkan ketersediaan tokennya. Ia juga menunjukkan bahawa apabila ia datang kepada kemudahan ahli komuniti, FundFantasy komited sepenuhnya untuk memberi mereka semua alat yang diperlukan supaya mereka dapat menikmati manfaat projek walaupun mereka tidak aktif bermain di

Hubungi Media
Tal Zander
Ketua Pegawai Eksekutif
https://fundfantasy.io/


Imej ihsan FundFantasy

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments