Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Gatcoin (GAT) Dapat Disenaraikan di KuCoin!


· 26 Februari 2018 · 5:30 pm <! – Petikan

KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek hebat yang datang ke platform perdagangan kami. Gatcoin (GAT) kini boleh didapati di KuCoin. Pasangan dagangan yang disokong termasuk GAT / BTC, GAT / ETH. Sila ambil perhatian tentang jadual berikut: 1. GAT deposit dan pengeluaran: 22:00 25 Februari 2018 (UTC + 8) 2. GAT trading: 22:00 25 Feb 2018 (UTC + 8) Gatcoin (GAT) Pengenalan GAT adalah cryptocurrency baru yang akan dilancarkan pada rangkaian utama Ethereum. Setiap pedagang akan dapat menggunakan

End Excerpt ->

KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek hebat yang datang ke platform perdagangan kami. Gatcoin (GAT) kini boleh didapati di KuCoin . Pasangan perdagangan yang disokong termasuk GAT / BTC, GAT / ETH.


Sila ambil perhatian jadual berikut:

1. Deposit GAT dan pengeluaran: 22:00 25 Feb, 2018 (UTC + 8)
2. GAT trading: 22:00 25 Feb, 2018 (UTC + 8)

Gatcoin (GAT) Pengenalan

GAT adalah cryptocurrency baru yang akan dilancarkan pada rangkaian utama Ethereum. Setiap pedagang akan dapat menggunakan Token Merchant mereka sendiri, yang boleh ditukar untuk Token Merchant lain melalui GAT Exchange, menggunakan GAT.

Pengguna purata adalah ahli dari 29 program ganjaran kesetiaan yang berbeza, tetapi 76% daripada kita tidak pernah menggunakan mana-mana insentif membeli-belah program-program ini membawa kita. Bagi industri secara keseluruhannya, bernilai kira-kira $ 320 bilion pada tahun 2017, itu banyak sumber yang sia-sia. Terdapat beberapa sebab mengapa ini berlaku, terutamanya berdasarkan sifat ganjaran yang tidak cair. Anda tidak boleh memindahkan mata dari satu program kesetiaan kepada yang lain, atau menggunakan kupon untuk jenama selain daripada yang dimaksudkan. Ini bermakna bahawa kebanyakan ganjaran tidak pernah digunakan, dan mungkin juga memperolehi spam oleh pengguna. GATCOIN bertujuan untuk mewujudkan satu platform untuk menyelesaikan masalah ini, sementara juga menyediakan pedagang dan jenama dengan alat yang kuat untuk menganalisis dan mencapai pelanggan baru yang menarik.

Laman Web Rasmi Gatcoin (GAT): https: //www.gatcoin. io
Gatcoin (GAT) Telegram: https://t.me/gatcoin
Gatcoin (GAT) Whitepaper: klik di sini

, ia mempunyai 7 x 24 jam model perniagaan perdagangan tanpa waktu dekat pasaran. Sila beri perhatian lebih kepada pelaburan berisiko. KuCoin memegang sistem ketat penapisan mengenai semua perjanjian token, tetapi kami tidak pernah mengambil apa-apa liabiliti untuk tingkah laku pelaburan.
KuCoin Team


Gambar ihsan KuCoin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments