Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Gemini Exchange Segera Tawarkan Tawaran Litecoin dan Bitcoin Tunai


· 10 Mac 2018 · 9:00 pm <! – Kutipan

Saudara-saudara Winklevoss sedang mencari untuk menambah kripto mata wang tambahan ke Gemini Exchange, Kenyataan baru-baru ini oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS. Memperluas Gemini Pertukaran cryptocurrency kembar Winklevoss 'Gemini Exchange sedang mencari untuk memperluas dengan penambahan Litecoin (LTC) dan Bitcoin Cash (BCH). Pada masa ini, Gemini Exchange hanya menawarkan dagangan Bitcoin dan Ethereum. Tyler Winklevoss mendakwa penambahan yang paling jelas kepada senarai tawaran Gemini "berasal dari keluarga Satoshi Nakamoto

Akhir Petikan ->

Saudara-saudara Winklevoss sedang mencari untuk menambah mata wang kriptografi tambahan ke Gemini Exchange, sementara juga memuji kenyataan terbaru Suruhanjaya Sekuriti dan Pertukaran AS.


Memperluas Gemini

Pertukaran cryptocurrency kembar Winklevoss 'Gemini Exchange sedang mencari untuk mengembangkan dengan penambahan Litecoin (LTC) dan Bitcoin Cash (BCH). Pada masa ini, Gemini Exchange hanya menawarkan Bitcoin dan Ethereum.

Tyler Winklevoss mendakwa bahawa penambahan yang paling jelas kepada senarai tawaran Gemini "berasal dari keluarga keluarga Satoshi Nakamoto – Bitcoin Cash, Litecoin." [19659010Sepertiyangdicatatoleh Bloomberg rancangan kembar Winklevoss tidak hanya signifikan untuk Gemini Exchange tetapi untuk rakan dagangan Bitcoin berjangka Cboe Global Markets Inc. Cboe didasarkan keluar dari Chicago dan berminat menawarkan kontrak niaga hadapan pada mata wang kriptografi tambahan. Namun, untuk tujuan ini, Cboe memerlukan bantuan Gemini.

Cboe secara eksklusif menggunakan bekalan data Gemini ketika mengira kontrak Bitcoin. Sedangkan Ethereum kini tersedia – sejak cryptocurrency kedua terbesar oleh topi pasaran sudah diniagakan di Gemini – Cboe memerlukan Gemini untuk menambahkan lebih banyak duit syiling jika ingin menawarkan kontrak niaga hadapan tambahan.

Menyokong SEC

Bloomberg juga menyatakan bahawa, pada acara Cboe di Florida, kembar Winklevoss berkata mereka "memuji" kenyataan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS bahawa pertukaran yang menawarkan aset digital yang layak sebagai sekuriti mesti mendaftar, atau memenuhi kriteria untuk pengecualian.

 Menyokong SEC

Bitcoin Masih Bergerak dalam Arah Kanan

Kembar Winklevoss, yang banyak melabur dalam Bitcoin, juga mendakwa tidak peduli dengan kelembapan dramatik dalam jumlah dagangan Bitcoin – memetik fakta bahawa, secara historis, ia hanya tara untuk kursus itu. Dalam jangka masa yang panjang, mereka melihat Bitcoin sebagai menaik ke atas, dan juga mendakwa bahawa "masa depan telah menjadi permulaan yang luar biasa."

Tyler Winklevoss juga menyatakan:

Pada tahun 2018, anda benar-benar akan melihat institusi

 Bitcoin Masih Bergerak dalam Arah Tepat

Sebelumnya, Cameron Winklevoss memadankan sentimen kenaikan harga saudaranya dengan mendakwa Bitcoin dapat melihat 40x tambah dalam penilaian "suatu hari nanti." Dia menyatakan:

Jadi, jika anda melihat topi pasaran $ 100 bilion hari ini, kini minggu lepas mungkin lebih seperti 200, jadi ini sebenarnya peluang membeli, potensi kenaikan 30 hingga 40 kali kerana anda melihat pasaran emas hari ini, ia adalah pasaran $ 7 trilion. Dan begitu ramai orang mula melihatnya, mereka mengenali kedai sifat-sifat nilai. Oleh itu, kita berfikir tanpa mengira harga bergerak dalam beberapa minggu yang lalu, ia masih aset yang sangat tidak diendahkan.

Syiling mana yang anda mahu lihat ditambahkan kepada Gemini? Adakah anda ingin melihat kontrak niaga hadapan yang berbeza yang ditawarkan? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan dari AdobeStock, Bloomberg, Pixabay

, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments