Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

GenieICO: Revolutionizing Peer to Peer Lending


· 1 Mac 2018 · 10:00 am <! – Petikan

Crowd Genie, sebuah syarikat yang berpangkalan di Singapura, memegang ICO mereka sendiri untuk membuat tokenized platform yang bertujuan untuk membuat pinjaman merentas sempadan mungkin melalui blockchain. Paving The Way untuk Pinjaman Perniagaan Asset Exchange Crowd Genie adalah platform peer to peer yang membolehkan PKS di Singapura menerima pembiayaan dari pelbagai pelabur. Platform ini membolehkan peminjam dan pelabur untuk menghindari bank, meminimumkan masa dan kos yang sering hasil dari birokratik

End Excerpt ->

Crowd Genie, sebuah syarikat yang berpangkalan di Singapura, sedang memegang ICO mereka sendiri untuk mewujudkan platform yang bertujuan untuk membuat pinjaman merentas sempadan melalui blok block.


Membuka Jalan untuk Perniagaan Pinjaman Pertukaran Aset

Crowd Genie adalah platform rakan sebaya untuk rakan sebaya yang membolehkan PKS dalam Singapura untuk menerima pembiayaan dari pelbagai pelabur. Platform ini membolehkan peminjam dan pelabur untuk memintas bank, meminimumkan masa dan kos yang sering disebabkan struktur birokrasi bank. Platform ini telah beroperasi lebih dari 18 bulan sekarang, dan pada bulan Mac 2017 syarikat itu telah diberikan urusan dalam lesen sekuriti oleh Pihak Berkuasa Monetari Singapura.

Apa yang membuat orang ramai Genie unik adalah hakikat bahawa ia sepadan dengan peminjam yang mencari pembiayaan hutang dengan peminjam mencari pelaburan hutang. Ini berkat terima kasih kepada enjin pemarkahan kredit berkuasa automatik AI yang menilai risiko dan kepercayaan kredit peminjam secara automatik, malah terus kembali untuk memeriksa data dan mengimbangi semula algoritma pemarkahan.

 Ecosystem Genie Crowd [19659010] Crowie Genie merancang untuk melengkapkan platform mereka dengan token mereka, digelar CGC. Dengan penciptaan Token CGC mereka, Crowd Genie berusaha menyelesaikan beberapa masalah yang menghalang peminjam, perniagaan dan pembangunan.

Modal Terhad

Struktur bank semasa sering menghalang pelanggan dengan metrik kewangan tradisional yang mungkin tidak kuat, serta entiti kecil, daripada menerima pembiayaan. Token CGC akan mengambil sumber yang kaya dengan sumber data, termasuk media sosial, laporan kredit, dan pangkalan data identiti rentas sempadan, untuk memberikan kredit kepada mereka yang sebaliknya tidak dapat mengaksesnya.

Kurang Credible Pengesahan Pelanggan Berasaskan Rantaian

Pada masa ini tidak ada cara untuk mengesahkan identiti individu secara tepat pada skala global. Yang dikatakan, sebagai pengawal selia menegaskan protokol pengesahan yang semakin ketat, ia mengehadkan individu daripada mengambil bahagian dalam ekonomi.

Pendekatan Mahal

Kebanyakan modal swasta masih mengalami banyak penilaian dan proses manual, kos yang meningkat untuk melayani pelanggan. Ini biasanya tidak dapat dielakkan kerana individu mesti melalui pengantara kewangan untuk mengakses peluang-peluang di mana semua elemen yang berkaitan dengan ketekunan wajar, pematuhan, dan harga telah dilakukan.

Genie ICO

Crowd Genie Financial Services (CGFS) peer to peer lending system yang dibina di atas pinjaman token. Walaupun platform dagangan mereka telah beroperasi lebih dari 18 bulan sekarang, mereka telah memulakan penjualan token mereka sendiri, yang disebut Token CGC. Token akan dikeluarkan oleh CGSPV Pte. Ltd., sebuah syarikat Singapura yang berkaitan dengan CGFS, dan boleh didapati di laman token mereka.

Token CGC dikelaskan sebagai token utiliti dan dijual dengan pelbagai bonus sehingga 1 Mac st seperti berikut:

Kadar Token CGCoin 0.0025 ETH
ICO 1st
1 Februari 2018, 1:00 AM – 19659027] Min pembelian – 40 token CGCOIN (0.1 ETH)
ICO 2nd
22 Februari 2018, 1:00 AM – 25 Februari 2018, 12:59
Bonus 15% – 40 Tokoh CGCOIN (0.1 ETH)
ICO 3
26 Februari 2018, 1:00 AM – 28 Februari 2018, 12:59 [
Bonus 5%
Min pembelian – 40 CGCOIN (0.1 ETH)
ICO Final
28 Februari 2018, 1:00 AM – 1 Mac, 2018, 12:59
Tiada Bonus
Min pembelian – 40 token CGCOIN (0.1 ETH) [19659040] Crowie Genie mempunyai jumlah token sebanyak 120,000,000, dari mana 50,000,000 akan boleh dijual semasa ICO. Selebihnya token akan diperuntukkan kepada pengasas, pemasaran, dan perbelanjaan lain. Sebarang token yang diperuntukkan untuk ICO yang belum dibeli akan dibakar.

Menggunakan platform Crowd Genie, pembeli dan pemberi pinjaman akan dapat menggunakan CGC untuk melabur dan membayar balik, selain menukar cryptocurrency ke dalam mata wang fiat. Peserta akan menjalani proses pengesahan yang ketat yang memastikan maklumat mereka tepat. Peminjam akan membeli token untuk mengedarkan sewajarnya untuk meminjam, akhirnya dibayar balik di CGC dengan kadar faedah tambahan.

 Tokoh Digunakan Token Digunakan Skema

Roadmap

Crowd Genie telah mula kuat sejak penubuhannya pada tahun 2016, terus berkembang pada kadar yang stabil sejak itu. Syarikat itu telah melancarkan platform mereka untuk pinjaman rakan sebaya dan belum meletakkan rancangan terbesar mereka dalam gerakan. Crowie Genie sedang mempersiapkan untuk mengintegrasikan pelbagai fungsi keselamatan, mengembangkan pejabat, dan mengintegrasikan penggunaan blockchain ke dalam sistem pemberian pinjaman mereka.

Untuk maklumat lanjut mengenai Crowie Genie sila lawati crowd-genie.com . Untuk mengetahui mengenai Genie ICO, sila lawati genieico.net .

Apakah pendapat anda tentang projek Genie Crowd? Apakah kesannya terhadap kelulusan pengawalseliaan dan KYC yang ketat mengenai industri pinjaman p2p keseluruhan? Maklumkan kepada kami di dalam komen di bawah.


Gambar ihsan Genie / GenieICO Crowd

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

(fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments