Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Go Help Fund – Membuat Dunia Kita tempat yang lebih baik untuk hidup


· 27 Februari 2018 · 5:30 pm <! – Petikan

Go Help Fund menyediakan cara yang lebih cepat dan lebih bijak untuk menderma dan mengumpulkan dana, memudahkan perubahan jauh lebih berkesan. Kita hidup pada masa dunia menghadapi krisis kemanusiaan yang paling teruk sejak akhir Perang Dunia II yang mempunyai kesan yang serius di peringkat kebangsaan, serantau dan antarabangsa – Kemiskinan, bencana alam, pelanggaran hak asasi manusia, keganasan. Terdapat peningkatan kekerapan, kerumitan, dan keterukan bencana alam dan buatan manusia

End Excerpt ->

Go Help Fund menyediakan cara yang lebih cepat dan lebih bijak untuk menderma dan mengumpulkan dana, yang membolehkan


 Go Help Fund

Kita hidup pada masa dunia menghadapi krisis kemanusiaan yang paling teruk sejak akhir Perang Dunia II yang mempunyai kesan yang serius di negara, peringkat serantau dan antarabangsa – Kemiskinan, bencana alam, pelanggaran hak asasi manusia, keganasan. Terdapat peningkatan kekerapan, kerumitan, dan keterukan bencana alam dan buatan manusia di seluruh dunia. Memandangkan keperluan kemanusiaan jauh melampaui pembiayaan untuk menyelamatkan nyawa, pengumpulan dana menjadi isu yang semakin penting. Menurut statistik, peningkatan sebanyak 3.2% dalam pemberian amal dijangka tahun ini, berbanding 2017. Ini adalah persoalan yang sangat kontroversi sama ada kaedah pembayaran tradisional masih berkesan dalam membantu komuniti antarabangsa untuk bertindak balas terhadap pelanggaran dengan segera.

Pencipta Go Help Fund merancang penyelesaiannya, yang boleh merevolusikan cara dana dibangkitkan dan disumbangkan di seluruh dunia. Kita tidak boleh melihat apa-apa hubungan antara cryptocurrency dan menangani isu-isu bantuan kemanusiaan. Bagaimanapun, Go Help Fund tidak! Sebagai platform global yang pertama untuk menggabungkan ciri-ciri blok kriptografi dengan teknologi terkini, Go Help Fund menyediakan cara yang lebih pantas dan bijak untuk menderma dan mengumpulkan dana, yang membolehkan untuk memudahkan perubahan jauh lebih berkesan.

Ia adalah satu-satunya platform untuk menyatukan NGO, individu, penyokong, dan penderma. Menyambungkan pelbagai pihak melalui platform berasaskan teknologi blockchain membenarkan pihak bebas tradisional untuk bekerjasama untuk menyelaraskan dan mengintegrasikan proses, semuanya dengan akses terkawal kepada data sensitif, dan bukan bergantung pada kaedah pembayaran tradisional. Menggunakan teknologi blockchain, urus niaga boleh disahkan dengan segera. Blockchain membina kepercayaan dalam setiap transaksi dengan menghapuskan risiko pihak yang terlibat, memajukan keselamatan, meningkatkan kecekapan kos dan mengoptimumkan proses penyelesaian.

Go Help Fund menerima sumbangan cryptocurrency dengan menggunakan token HELP untuk semua transaksi di rangkaian. Token HELP adalah mata wang utama berdasarkan Standard Token ERC20 yang akan digunakan pada platform dengan jangkaan penembusan pasaran 1 bilion dolar dalam tiga tahun berikutnya. 50 juta HELP tokens baru-baru ini dibuat berdasarkan Ethereum Smart Contract. Kadar penukaran akan menjadi 5,000 HELP = 1 ETH. Sumbangan aset bukan tunai semakin meningkat dengan popularitasnya berikutan kemampuan pemegang kriptokrasi untuk mengambil keuntungan dalam bentuk efisiensi pajak. Penderma mempunyai peluang untuk melikuidasi cukai keuntungan modal yang besar pada penghargaan itu sambil memberi nilai pasaran yang adil kepada amal.

Apa yang menjadikan platform benar-benar unik adalah penyelesaian blokchainnya sendiri – Edge Edge Distributed Edge (ADEN), serta Ciri Pembelajaran Mesin dan Kecerdasan Buatan. Terobosan penyelesaian CAP-edge, yang akan digunakan pada platform Go Help Fund sebagai lapisan backbone A.D.E.N., akan memungkinkan data diedar secara serentak memberikan toleransi Konsistensi, Ketersediaan dan Pemisahan serentak.

Teknologi pembelajaran mesin akan digunakan di Blockchain dalam mod masa nyata, bermakna model yang dibuat menggunakan algoritma pembelajaran mesin akan memantau transaksi blockchain secara real time dan membuat ramalan untuk transaksi yang mungkin tidak dapat dicapai. Ini akan meningkatkan kecekapan dan keselamatan platform. Integrasi intelijen buatan dengan jaringan blockchain sendiri juga akan membolehkan pihak-pihak membuat keputusan pintar masa nyata sambil mengekalkan privasi dan kepercayaan data.

Go Help Fund menjangkakan perpindahan lengkap dari Rangkaian Ethereum ke Blockchain sendiri pada Oktober 2018 yang akan membolehkan pelaksanaan pelbagai ciri, seperti nod induk entiti dan aplikasi dompet. Nod Master Entitas akan menjadi penyumbang utama kepada pertumbuhan duit syiling, menjana permintaan berterusan untuk token HELP. Menurut rancangan pembangunan, Go Help Fund akan dilancarkan secara rasminya pada Disember 2018. Kemudian pada tahun ini, lebih banyak ciri akan ditambah ke platform, termasuk aplikasi Wallet, Web, iOS dan Android.

Berjuang dengan kemiskinan dan keganasan global, penyediaan akses kepada pendidikan dan penjagaan kesihatan, perlindungan kanak-kanak dalam kemasukan, promosi pembangunan lestari, perlindungan hak asasi manusia, hanya untuk menamakan beberapa, dianggap sebagai kes penggunaan yang berpotensi dan matlamat akhir platform. Dengan merevolusikan cara bagaimana dana dibangkitkan dan diedarkan di seluruh dunia, Dana Bantuan Bantuan mempunyai potensi besar untuk memasukkan perubahan mendalam dalam cara komuniti antarabangsa bertindak balas terhadap pelanggaran undang-undang antarabangsa dan hak asasi manusia, mencegah dan mengurangkan kesan konflik dan bencana yang terdedah orang. Dana Bantuan Bantuan adalah peluang untuk menyentuh dan memperbaiki kehidupan berjuta-juta orang.

Untuk maklumat lanjut mengenai Dana Bantuan Go sila lawati gohelpfund.com . Anda juga boleh mengikuti mereka di Twitter dan Facebook dan bergabung dengan mereka di saluran chat Telegram .

By Diana Ozernykh ]

Bagaimanakah Bantuan Bantuan Dana mengubah cara bantuan kemanusiaan dikumpulkan dan diedarkan? Mari kita tahu apa yang anda fikirkan dalam komen di bawah.


Imej ihsan Go Help Fund, AdobeStock

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab untuk apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain pada halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments