Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Goldman Sachs Warns Of Bitcoin Pergi Di bawah $ 6000


Akhir Kutipan ->

Penganalisis Goldman Sachs panik Ahad, 12 Mac ketika volatilitas Bitcoin menyebabkan mereka ramalan pulangan ke paras terendah baru-baru ini di bawah $ 6000.


Goldman Fears 'Impulsive Decline'

Dalam nota kepada pelanggan, pasukan analisis teknikal gergasi global yang diketuai oleh Sheba Jafari menuding kesalahan di pasaran yang tidak menentu yang dimulakan dari Mt. Gox pemegang amanah Nobuaki Kobayashi baru-baru ini menjual.

Setelah dipecah di bawah $ 9210 Ahad, akhirnya mencapai lebih kurang $ 8400, Bitcoin menghadapi potensi jatuh bebas hingga $ 5922, pasukan itu mendakwa, dengan sedikit sokongan di antara

. seperti yang menunjukkan potensi untuk penurunan yang lebih impulsif, "tulis Jafari yang dipetik oleh Business Insider .

Tahap bermakna seterusnya ialah pada 7,687-7,198; termasuk 200-dma dan sasaran 1.618 dari yang tinggi.

 Rollercoaster Ride Terkini Bitcoin dan Arah Harganya untuk Mac 2018

Seperti Bitcoinist sebelum dilaporkan Kobayashi telah mengadakan beberapa jutaan Bitcoin cash out sejak Disember untuk membayar Mt. Peminjam Gox, dengan setiap pembubaran besar-besaran menyebabkan kesan knock-on untuk harga Bitcoin.

BTC / USD turun secara mendadak pada 6 Februari, juga memukul $ 5922 Goldman merujuk kepada, hanya sehari selepas Kobayashi menjual 18,000 BTC. "Pada ketika ini, perlu kembali melalui 9,322 (pada 26 Februari rendah) untuk ini untuk menstabilkan," tambah Jafari, sesuatu yang harga belum dicapai sejak hari Ahad.

Tidak Ada Lagi Menjual?

Sementara itu, pengulas media sosial adalah membuat spekulasi mengenai langkah seterusnya Kobayashi. Walaupun tidak semua Mt. Dana Gox telah dijual untuk USD, kekeliruan memerintah sama ada penjualan selanjutnya akan berlaku pada tahun ini, atau sama ada pemiutang akan menerima pembayaran lebih lanjut di BTC.

 Mt. Gox Di mana Wang Kami

Kobayashi sendiri juga datang untuk kritikan dari sumber cryptocurrency, corak jualan mencadangkan, mereka mengatakan bahawa dia dan lain-lain Mt. Pegawai Gox "panik dan menjual bahagian bawah."

Pada masa akhbar, Bitcoin didagangkan sekitar $ 9260, kekal di zon penting untuk menenangkan Goldman tetapi masih jauh dari puncak yang dilihat hanya minggu lalu ketika harga mendekati $ 12,000 berikutan harga $ 5922.

Apa pendapat anda mengenai ramalan harga Goldman Sachs? Beritahu kami di komen di bawah!


Gambar ihsan Twitter, Shutterstock


    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments