Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Gubernur Bank of England: Bitcoin Telah 'Gagal' sebagai Mata Wang


· 20 Februari 2018 · 7:30 pagi <! – Petikan

Di belakang pembetulan Bitcoin baru-baru ini dan menolak seterusnya ke arah $ 12K mark, -time Bitcoin nonbeliever Mark Carney mendakwa bahawa cryptocurrency dominan telah gagal di hampir setiap bahagian depan. Bank of England, Tidak Menarik, Tidak Seperti Bitcoin Menurut Gubernur Bank of England, Mark Carney, Bitcoin telah gagal kerana kedua-dua mata wang yang berdaya maju dan sebagai kedai nilai – memetik kemudahubahan dan kurangnya penggunaan vendor. Pada 19 Februari, Carney berkongsi

Akhir Petikan ->

Di belakang pembetulan Bitcoin baru-baru ini dan seterusnya menolak kembali ke markah $ 12K, orang yang tidak percaya Bitcoin Mark Carney mendakwa bahawa


Bank of England, Tidak mengejutkan, Tidak Seperti Bitcoin

Menurut Bank of England Gubernur Mark Carney, Bitcoin telah gagal kerana kedua-dua mata wang yang berdaya maju dan sebagai kedai nilai –

Pada 19 Februari, Carney berkongsi kedudukannya yang sudah mantap pada cyrptocurrency popular dengan para pelajar di Universiti Regent London, yang menyatakan:

Ia mempunyai banyak gagal setakat ini … aspek tradisional wang. Ia bukanlah satu nilai yang bernilai kerana semuanya berada di atas peta. Tidak ada yang menggunakannya sebagai media pertukaran.

 Mark Carney

Walau bagaimanapun, walaupun Carney tidak dapat menafikan bahawa teknologi asas Bitcoin masih sangat berguna dan cara yang lebih berdaya maju untuk mengesahkan transaksi kewangan dengan cara yang terdesentralisasi, yang dia akui Sebenarnya, Bank of England telah mula menyusun penyelidikan mengenai Bitcoin dan mata wang kriptografi lain, dengan harapan suatu hari nanti mengeluarkan mata wang digital mereka sendiri yang disokong Sterling .

Masa Depan Mata Wang

Sudah tentu, pandangan Carney tidak dikongsi oleh semua orang.

Kapitalis Ventura dan Tezos pelabur Tim Draper telah mencatat untuk menyatakan yang bertentangan, menyatakan bahawa ia adalah kepercayaannya bahawa "bahagian yang sangat besar" pasaran mata wang global $ 86 trilion "akan menjadi crypto" pada masa akan datang.

Mengenai subjek Bitcoin, khususnya, dia juga sangat menaik, memberitahu Bloomberg:

t dengan cara yang sangat berbeza kerana saya fikir Bitcoin adalah mata wang masa depan. Orang bertanya kepada saya, 'Adakah anda akan menjual bitcoin anda [for fiat]? Dan saya katakan,' Kenapa saya menjual masa depan untuk masa lalu? '

Draper juga tidak bersetuju dengan Carney di hadapan nilai kedai, yang mendakwa bahawa mata wang maya dan blockchain sebenarnya jauh lebih selamat daripada bank. Dia menyatakan:

Bitcoin saya lebih selamat daripada dolar saya di bank … Bitcoin saya sangat selamat. The Blockchain belum digodam, sedangkan bank telah digodam berulang-ulang.

 bank England

Perlu diingat, bagaimanapun, Draper mempunyai pelaburan yang besar dalam cryptocurrency dominan. Beliau kini memegang kira-kira 32,000 BTC akibat lelongan selepas penutupan Silk Road pada tahun 2014, yang sekarang bernilai $ 310 juta.

Apa pendapat anda tentang Bitcoin sebagai masa depan mata wang? Adakah anda bersetuju dengan Draper, atau adakah anda lebih sejajar dengan Carney? Mari kita ketahui di dalam komen di bawah!


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist, Flickr / @ Policy Exchange dan Wikipedia Commons

Tunjukkan komen



Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments