Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Harga Bitcoin Di Bawah $ 10k Sebagai Pemicu Rintangan Besar 'Beberapa Hari Bears'


· 22 Februari 2018 · <! – Petikan

Harga Bitcoin turun di bawah $ 10,000 sekali lagi hari ini kerana analisis memberi amaran kepada pedagang untuk menyediakan "FUD" pengkritik. $ 11,700 Sasaran untuk Mengalahkan Data dari Bitstamp menunjukkan mendadak $ 500 selama tiga jam, mengambil Bitcoin dari sekitar $ 10,300 hingga paras terendah semasa $ 9677. Setelah berdagang setinggi $ 11,762 minggu ini, pasaran kelihatan mengalami kekurangan sokongan mendekati $ 12,000 Rabu, mencipta kejatuhan yang cepat dan membalikkan keuntungan yang bermula sekitar 17 Februari.

End Excerpt -> [19659007HargaBitcoinjatuhdibawah$10000sekalilagihariinikeranaanalisismemberiamarankepadapeniagauntukmenyediakan"FUD"daripadapengkritik


$ 11,700 Target untuk Mengalahkan

Data dari Bitstamp mengambil Bitcoin dari sekitar $ 10,300 ke barisan semasa $ 9677.

Setelah didagangkan setinggi $ 11,762 minggu ini, pasaran kelihatan mengalami kekurangan sokongan lebih dekat $ 12,000 hari Rabu, mencipta kejatuhan yang cepat dan membalikkan keuntungan yang bermula sekitar 17 Februari. [19659010] "Kami melihat kelemahan; ini tidak baik, "penganalisis Tone Vays memberitahu penonton semasa analisis prestasi carta mingguan Bitcoin Khamis.

Lain mencerminkan sentimen di sebalik kemerosotan sementara sementara, dengan pedagang altcoin yang dikenali di Twitter sebagai peramalan Squeeze bahawa "beruang mungkin mengambil alih untuk beberapa hari."

Bergelombang Bitcoin terus mempunyai kesan yang lebih mendalam terhadap pasaran altcoin. Sekilas di 50 aset teratas yang dikesan oleh Coinmarketcap menunjukkan penurunan sejajar dengan Bitcoin tetapi sekitar 30% lebih curam dalam masa 24 jam yang lalu.

Ripple, Cash Bitcoin, Litecoin dan lain-lain dalam sepuluh teratas semuanya hilang sekitar 13%. Sementara itu, Jani Ziedins dari Cracked.Market berkata dalam nota penyelidikan yang dipetik, "Pemulihan Sore Tunggu Untuk Cashout

" Pemulihan ini mengambil banyak tekanan daripada pemilik BTC, tetapi kami akan mula berjalan ke dalam rintangan overhead. oleh MarketWatch.

"Banyak pembeli terdahulukan melompat di antara $ 12k dan $ 15k dan kami harus mengharapkan banyak pemilik yang menyesal untuk menjual apabila mereka dapat mendapatkan wang mereka kembali. Penjualan mereka akan memperlahankan persetujuan dalam jangka masa terdekat. "

Prestasi Bitcoin yang kurang memberangsangkan setakat ini pada 2018 juga telah menyedarkan prospek bagi beberapa penyokong masyarakat yang paling sombong.

Ronnie Moas, yang mengetuai Tuduhan kenaikan harga semasa sepanjang tahun tertinggi pada bulan Disember 2017, yang paling baru-baru ini menyatakan kemungkinan titik penamat untuk BTC / USD pada akhir tahun ini akan menjadi sekitar $ 28,000 – namun rekod yang tinggi itu sendiri.

Apa pendapat anda mengenai penurunan harga Bitcoin? Beri tahu kami di bahagian komen di bawah!


Gambar ihsan Shutterstock, Twitter

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments