Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Harga Bitcoin Menjunam Ketika Bulls gagal Menembusi Satu Tahap Penting; Apa yang akan datang?
 Iklan

  • Sudah beberapa hari kebelakangan ini berlaku untuk Bitcoin, dengan kripto melihat tindakan harga campuran yang telah menghilangkan kejelasan yang sebelumnya dimiliki oleh pelabur mengenai trendnya
  • Tekanan penjualan yang dihadapinya selama ini beberapa hari dan minggu agak sengit, menjadikannya semakin tidak jelas di mana arah alirannya pada hari-hari dan minggu-minggu mendatang
  • Seorang peniaga menjelaskan dalam tweet baru-baru ini bahawa dia sekarang sedang memerhatikan beberapa kelemahan penting, menjelaskan bahawa BTC telah tidak dapat menembusi di bawah tahap rintangan utama
  • Dengan andaian bahawa rintangan menurun ini terus berlaku, ia dapat mengakibatkan seluruh pasaran melihat penurunan yang jauh lebih jauh

Bitcoin telah memimpin seluruh pasaran untuk melihat tindakan harga campuran. Walaupun altcoin telah berkembang dalam tempoh perdagangan Bitcoin di samping, BTC sebahagian besarnya tidak dapat memperoleh trend yang jelas.

Salah satu faktor yang perlu dipertimbangkan adalah kelajuan ia ditolak semasa setiap percubaan rali. Malah "Elon Musk pump" tidak dapat mengubah trennya dan mendorongnya melewati rintangan utama.

Ini telah menyebabkan satu pedagang menjangkakan penurunan yang akan berlaku, khususnya menunjuk pada wilayah $ 20,000 yang lebih rendah sebagai sasaran.

Perjuangan Bitcoin untuk Memperoleh Momentum sebagai Penjual Ikut Roda

Pada masa penulisan, Bitcoin diperdagangkan turun lebih dari 4% pada harga semasa pada $ 32,800, yang menandakan penurunan besar dari kenaikan semalaman $ 34,200 set saja beberapa jam yang lalu.

crypto telah terhapus hampir setiap pam yang dilihat selama beberapa minggu terakhir, yang merupakan tanda suram untuk beruang.

Sehingga ia memecahkan garis ketahanan menurun yang telah terbentuk, ia mungkin terus melayang lebih rendah.

Penganalisis Tuntutan Terjun Lebih Besar Mungkin Tidak Berlangsung

Semasa berkongsi pemikirannya mengenai pandangan teknikal Bitcoin semasa, seorang penganalisis menjelaskan bahawa dia sedang memerhatikan penurunan jangka pendek yang lebih jauh.

Secara khusus, dia menunjuk ke bawah $ 20,000 r egion sebagai kawasan di mana dia mempunyai minat untuk membeli.

"Mengapa CT terlalu menaik? Saya tidak faham, dan saya tidak akan sampai $ 36k dibersihkan. Tunjukkan carta kenaikkan anda, jika ada. ”

 Bitcoin" width = "980" height = "527

 Image Courtesy of Wolf. Sumber:  BTCUSD di TradingView . 

Beberapa hari akan datang akan memberi gambaran mengenai pandangan Bitcoin Bitcoin dan sama ada kelemahan baru-baru ini atau tidak adalah penurunan penurunan baru-baru ini.

 Gambar pilihan dari Unsplash.
Carta dari  TradingView . 

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments