Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Harga Bitcoin Menyatukan Kembali Lebih $ 12000; Pasaran Meningkat


Pembetulan harga Bitcoin yang lama ditunggu-tunggu telah gagal menjadi kenyataan lagi kerana raja crypto telah memegang keuntungan pada hujung minggu. Pengukuhan sekitar $ 12000 nampaknya terbentuk dan aliran menaik masih jelas sangat kuat.


Harga Bitcoin Kembali Di atas $ 12000

Selama 24 jam yang lalu BTC telah perlahan-lahan mengisar lebih banyak menambah hampir 5% pada hari itu. Dari sekitar $ 11,500 semalam, harga Bitcoin telah mencecah paras $ 12000 untuk menetap di sekelilingnya 0 0 semasa sesi dagangan Asia pagi Ahad. Jumlah harian turun ke ~ $ 28 bilion dan seterusnya akan menjadi kritikal dalam menentukan arah seterusnya untuk BTC.

 bitcoin

Harga BTC pada lilin jam – Tradingview.com

Harga Bitcoin masih turun 12% dari kemuncaknya minggu lepas tetapi pembetulan tiga puluh peratus yang besar tidak dapat dilihat. Ramai yang kini tertanya-tanya sama ada itu dan kemalangan kilat 25% adalah semua yang boleh dipenuhi oleh pasaran. Sekiranya ini berlaku, maka aset digital masih sangat menaik dan tahap seterusnya akan dapat naik ke tahap yang tinggi.

Melihat carta mingguan terdapat sedikit tentangan daripada harga tertinggi baru-baru ini iaitu $ 13,800 $ 17000. Malah media arus perdana telah menaikkan keyakinan pada Bitcoin dengan kedua-dua Bloomberg dan Forbes menerbitkan artikel pro-crypto baru-baru ini. Yang terakhir menyatakan bahawa Bitcoin telah direka untuk kestabilan sistemik, bukan kestabilan harga.

"Bitcoin, sebaliknya, adalah sistem yang mengutamakan keamanan terhadap kestabilan harga. Kestabilan sistemik Bitcoin berpunca daripada keselamatan rangkaiannya. Minggu ini, apabila turun naik harga bitcoin menangkap tajuk utama, saya menonton bitcoin utama teras teruja tentang sesuatu yang lain sepenuhnya-kuasa hash rangkaian memukul tinggi sepanjang masa, dan "kesukaran" rangkaiannya diselaraskan pada tahap tinggi sepanjang masa. "[19659012] Altcoins Remeh Lethargic

Sangat sedikit altauin yang dapat menandingi prestasi harga Bitcoin pada masa ini. Penguasaan pasaran BTC masih pada tahap tinggi 18 bulan lebih dari 62% walaupun selepas slaid 12 peratus.

Hanya satu altcoin membuat momentum pada hari Ahad ini dan itu adalah Litecoin yang telah melonjak hampir 14% pada hari untuk mencapai $ 132 sekali lagi. Secara semulajadi, LTC sentiasa akan bangkit semula sejak ia hanya 36 hari untuk acara blok . Langkah itu membolehkan Litecoin membalikkan BCH sekali lagi dan mengambil semula tempat keempat sebagai topi pasaran mendahului $ 8 bilion.

Selebihnya Altcoins utama lambat untuk pulih dengan XRP, BCH, EOS, BNB, BSV, dan ADA hanya menguruskan pasangan daripada peratus kembali dari dumps dua angka mereka sejak beberapa hari yang lalu. Altseason masih merindui pedagang crypto.

Adakah harga Bitcoin diperbetulkan dan pulih atau akan jatuh lagi? Tambah pemikiran anda di bawah.


Imej ihsan dari Tradingview, ShutterstockSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments