Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Harga BTC Isyarat Pasaran Bull! Apa Cryptos Boleh Ikut? (EVX, XMR, DASH)


Harga BTC sekali lagi telah koyak melalui tahap rintangan dan dengan banyak pemangkin Oktober seolah-olah berada di puncak pelarian harga. Bolehkah jagung berjalan di cakrawala ?


Analisis Pasaran

3 minggu yang lalu melihat TRIG, VIBE, dan INS meramalkan sebelum trend harga Utara mereka dan minggu ini permata yang kurang mahal, EVX, yang akan dianalisis bersama dua syiling privasi teratas: XMR dan DASH.

Semua orang bercakap tentang ETF (dana yang diperdagangkan di bursa) apabila pada hakikatnya ia adalah masalah apabila tidak, jika dana itu berlaku. Walau bagaimanapun, ETF mungkin akan tidak diluluskan selama berbulan-bulan dan terdapat banyak peristiwa yang lebih menarik di kaki langit untuk BTC 0 0 jangka pendek.

Oktober melihat pembukaan BAKKT pertukaran crypto yang diasaskan oleh pemilik NYSE (New York Stock Exchange). Sekiranya penggunaan arus perdana berlaku untuk perdagangan crypto, ia akan menjadi pemilik NYSE yang akan memanfaatkannya.

Setelah berjaya mewujudkan platform ini mengikuti peraturan SEC dan dengan pengaruh sebagai pemilik salah satu bursa saham terbesar di dunia (NYSE), nampaknya BAKKT akan mula memandu di pedagang profesional dengan berbilion-bilion jika tidak trillions ke dalam ruang crypto.

Produk pertama BAKKT akan menjadi niaga hadapan yang memerlukan aset dasar, bitcoin (iaitu mengawal daripada kunci persendirian), yang akan diadakan.

Semakin ramai orang membeli dan menjual niaga hadapan mereka sebenarnya membeli dan memegang [BTC90] fizikal . Ini menghilangkan bekalan BTC yang sudah minima manakala permintaan meletup dengan cepat kerana BAKKT memacu peniaga-peniaga baru ke dalam ruang.

Secara peribadi, saya percaya ini akan memberi isyarat kepada jejak lembu seterusnya di pasaran crypto.

Dengan

EVX – Everex

Setelah melakukan penyelidikan yang luas di ruang ia menjadi jelas bagaimana benar-benar keras untuk mencapai penyenaraian pertukaran utama, tanpa mengira pasukan, berteknologi , dan komuniti. Inilah sebabnya mengapa menargetkan syiling topi pasaran yang sangat rendah di bursa besar boleh menyebabkan pulangan tertinggi pada awal pasaran lembu.

EVX kebanyakannya didagangkan di Binance, tetapi juga di Huobi dan OKEx, satu proses yang akan mengambil sama ada berjuta-juta dolar atau komuniti yang sangat besar telah dicapai. Walau bagaimanapun, topi pasaran mereka telah jatuh dari paras tertinggi sepanjang masa $ 97 juta dan satu harga syiling $ 5.87 ke paras pasaran $ 7 juta dan harga syiling 0 0 .

Nilai penyenaraian di Binance Huobi dan OKEx sahaja bernilai lebih daripada penutup keseluruhan pasaran mereka.

Berada di bilangan pertukaran teratas ini membolehkan kolam kecairan yang besar memberikan kesedaran dan keupayaan untuk dibeli dan bertukar-tukar. Walau bagaimanapun, apa yang EVX sebenarnya lakukan?

EVX mengkhusus dalam penyelesaian yang membolehkan pelanggan mereka memindahkan, meminjam, dan berdagang dalam mana-mana mata wang fiat, di mana saja di dunia. Masa penyelesaian adalah di bawah tiga puluh saat dengan keselamatan gred tertinggi dan kos urus niaga minimum.

Apabila jambatan lembu memulakan kebolehan untuk menghapus fiat dari pasaran crypto dengan serta-merta, sambil juga dapat meminjamkannya, menukarnya, dan hantar semuanya menjadikan EVX sebagai sasaran utama untuk pengumpulan pra bull bull. EVX mempunyai beberapa pesaing di ruang yang mengkhususkan diri dalam fiat untuk crypto menukar, pinjaman, dan tidak ada di mana-mana berhampiran topi pasaran rendah EVX.

Tokoh EVX sudah mempunyai utiliti. Ia dikehendaki mengakses ciri-ciri canggih dalam platform mereka. Pinjaman yang dibayar dalam masa akan diberi insentif dengan EVX sementara EVX juga berfungsi sebagai sumber cagaran bagi mereka yang ingin meminjam.

Kriptografi topi pasaran terkecil dengan utiliti tertinggi semasa jangka banteng cenderung untuk pam pertama, menjadikan EVX sebagai pengambilalihan utama sasaran. Di bawah paras pasaran dolar AS $ 8 juta ketika mengkhususkan dalam pasaran ceruk yang sangat dicari akan menjadikan EVX lebih penting lagi apabila sentimen pasaran bergeser, menjadikannya sasaran perolehan utama.

Sebagai Peraturan Bite – XMR dan DASH Menjadi Dalam Vogue [19659027]

Sangat tidak mungkin bahawa XMR atau DASH memberikan pulangan yang EVX dan syiling modalisasi pasaran kecil lain akan kembali. Walau bagaimanapun, kedua-duanya adalah cryptocurrency yang turun naik dalam dan keluar dari senarai Top-10 oleh topi pasaran dan mempunyai ciri-ciri penting yang akan membuat mereka sangat dicari pada bulan-bulan mendatang.

Negara sama ada mengharamkan cryptocurrency pada kadar yang akhirnya menimbulkan rasa ingin tahu orang ramai mengenainya. Dari bank-bank besar kepada individu-individu yang jahat BTC dan crypto telah menarik perhatian dunia. Mengganggu sistem kewangan dalam proses. Walau bagaimanapun, kerana gangguan ini berterusan – dan mereka yang berkuasa menjadi lebih terinspirasi sama ada mengadopsi, cukai atau larangan sepenuhnya – syiling privasi mungkin akan bertapak sama ada cara.

Jika negara mengambil laluan peraturan orang jahat akan segera memilih untuk elakkan cukai dan kemungkinan mencari syiling privasi untuk melakukannya. Sekiranya individu berada dalam negara di mana crypto diharamkan daripada syiling privasi, membolehkan seseorang berurus niaga secara peribadi. Walau bagaimanapun, seolah-olah syiling privasi akan menjadi semakin berkemungkinan apabila penglibatan kerajaan dalam crypto meningkat secara positif atau negatif.

Walau bagaimanapun, sebagai syiling privasi tertinggi, DASH dan XMR tidak boleh menjadi lebih berbeza.

Monero – XMR

XMR 0 0 adalah duit syiling privasi yang dicipta pada tahun 2014 yang memfokuskan terutamanya pada fungibility dan desentralisasi. XMR menggunakan lejar awam yang tersingkir untuk menyiarkan transaksi. Semua ini bermakna sesiapa sahaja boleh menyiarkan urus niaga tetapi tiada pemerhati di luar boleh memberitahu sumber, jumlah atau destinasi. XMR dikenali sebagai bukti cryptocurrency kerja yang mengeluarkan duit syiling baru kepada penambang untuk mengamankan dan mengesahkan urus niaga

 Monero malware perlombongan

Kenapa XMR tetap relevan adalah mereka telah mengekalkan ketahanan ASIC melalui apa yang telah sudah hampir garpu pusingan berterusan. Mereka mempunyai kumpulan utama pemaju komuniti yang berdedikasi yang memastikan XMR kekal sebagai desentralisasi yang mungkin dan jauh dari ASIC.

Fungsi privasi mereka juga kedudukan tertinggi. XMR menggunakan tandatangan cincin yang mencampurkan input pembiak dengan orang lain yang menjadikannya sangat sukar untuk menubuhkan sebarang hubungan antara setiap transaksi berikutnya. Ini ditambah pula dengan alamat sembunyi membuat orang luar tidak dapat melihat jumlah transaksi sebenarnya, penghantar atau penerima.

Senarai panjang itu mengandungi semua pros tentang XMR dan mengapa ia mungkin menghargai berdasarkan teknologi dan pengaruh kerajaannya, positif atau negatif dalam crypto. Konon utama adalah kemungkinan lebih mahal . Sebagai nama teratas dalam "privasi" dalam crypto, mereka mempunyai penjenamaan terkuat dan penjenamaan terkuat juga datang dengan kos yang paling tinggi.

Pemaju, teknologi, ketahanan ASIC, dan umur panjang menjadikan mereka syiling privasi yang hebat. Walau bagaimanapun, sebagai cryptocurrency teratas sudah, mereka mempunyai banyak pesaing dengan apa yang akhirnya mungkin menjadi teknologi yang unggul.

DASH

Dash 0 0 diuruskan secara persendirian. Walau bagaimanapun, apa yang menjadikan DASH unik bukan ciri privasinya tetapi fungsi masternodenya.

DASH masternodes memerlukan 1,000 DASH pada harga $ 188. Ini bermakna setiap masternode adalah $ 188,000 untuk menubuhkan dan mengembalikan kira-kira 7% setiap tahun. Walau bagaimanapun, memiliki masternode membolehkan anda mengundi dan menggunakan sistem penyerahan untuk membuat cadangan yang akan diundi oleh masyarakat masternode.

Ini adalah bagaimana DASH datang untuk menaja banyak peristiwa pada tahun ini. The masternodes mengundi untuk membuatnya berlaku. Masternodes adalah satu cara yang bersamaan dengan akaun simpanan mata wang anda sendiri dengan pihak berkuasa membuat keputusan dalam masyarakat.

DASH mempunyai sistem tadbir yang paling popular melalui masternodes dan platformnya berfungsi dengan baik. DASH juga telah membuat inroad dengan banyak pasaran khusus seperti dispensari di Amerika Syarikat dan perniagaan undang-undang yang kurang cenderung untuk mencari perbankan tradisional.

Keburukan untuk DASH, bagaimanapun, masih wujud dan sangat sedikit. Kos masternode hampir $ 200,000 meletakkannya daripada jangkauan untuk kebanyakan individu. Bagaimana decentralized adalah platform jika undi berharga $ 200,000 untuk membuat?

Isu kedua adalah masternodes adalah sahaja kembali 7%. Banyak syiling masternode baru dari tahun sebelumnya telah pulih dengan lebih daripada 20% dengan beberapa dalam 100-an ROI tahunan. Kedua-dua perkara ini adalah keburukan DASH tetapi faedah mereka jauh lebih besar daripada keburukan mereka jika anda mampu membayar $ 200,000 masternode.

Punca Penderia

Syiling topi pasaran kecil seperti EVX, yang mengkhususkan diri dalam niche yang sangat diperlukan semasa jangka jantan, harus mempunyai keuntungan jangka pendek yang paling eksponen. Masa untuk dikumpulkan tidak sekali pam telah berlaku tetapi dengan mengantisipasi dan memahami apa yang penting dalam pasaran tertentu.

EVX adalah sasaran pengambilalihan, terutamanya sementara topi pasaran kekal di bawah $ 10 juta, setelah sebelumnya bernilai hampir $ 100 juta

Dash dan XMR mengetuai adegan privasi dan keduanya mempunyai kebaikan dan keburukan yang berbeza. Semasa jangka hayat yang akan datang, setiap pelabur harus mempunyai sejumlah duit syiling untuk kekal menjadi kepelbagaian dan syiling privasi sepadan dengan profil tersebut.

Jika anda mempunyai cukup untuk masashode DASH, lihat jika anda menikmati sistem cadangan dan pulangan tahunannya. Jika keterlaluan yang lengkap adalah perkara anda bersama dengan ketahanan ASIC dan penjenamaan terbaik, XMR adalah jawapan anda untuk cryptocurrency Top 10.

[Disclaimer:  The views expressed in this article are the personal opinion of the author and do not reflect the views of Bitcoinist. The information in the article should not be taken as financial advice.]

baca artikel-artikel sebelum Raja, untuk mencari yang ICO yang dianjurkan olehnya, atau untuk menghubungi langsung dengan Raja, anda boleh di Twitter (@JbtheCryptoKing) atau Reddit (kemas kini ICO dan Laporan Harian). Crypto King adalah pengasas ANON dan secara aktif memperdagangkan cryptocurrency.


Imej ihsan ShutterstockSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments