Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Harga Lantai NFT Miladys Meningkat


Koleksi NFT Miladys berkuasa OpenSea mengungguli koleksi lain seperti Beruk Bosan selepas harga lantainya meningkat sebanyak 59%. Kenaikan harga dilaporkan pada petang Rabu berikutan Tweet daripada Elon Musk.

Seperti yang dilihat di bawah, usahawan dan Ketua Pegawai Eksekutif Twitter menyiarkan meme yang mengandungi salah satu avatar Miladys NFT. Membuktikan bahawa “Kesan Musk,” yang mencetuskan kenaikan harga dalam barangan yang ditaja oleh Musk, masih hidup dan berkuat kuasa sepenuhnya.

Gif itu, yang ditindih dengan kapsyen “Tiada Meme, Saya Sayang Kamu,” serta-merta menarik perhatian komuniti NFT. Serta-merta, pasaran menyaksikan harga lantai Miladys mencatatkan keuntungan yang ketara.

Elon Musk Tolak Harga Lantai Miladys

Elon Musk terkenal dalam ruang kripto kerana memberi kesan ketara pada harga DOGE dan memecoin lain. Apabila Musk menyiarkan gif dalam a tweet pada hari Rabu, koleksi Miladys NFT mula menjadi trend di Opensea, dan harga lantainya mencapai paras tertinggi sepanjang masa sebanyak 7.3 ETH ($13,475).

Kenaikan besar dalam harga lantai Miladys membawa keterujaan kepada pemegang dan meningkatkan populariti koleksi NFTnya, yang agak popular sebelum tweet Elon.

Semasa menulis, laporan dagangan daripada OpenSea pada koleksi NFT Miladys menunjukkan penurunan harga lantainya daripada 7.3 ETH kepada 5.4ETH. Walaupun jualan NFTnya masih meningkat sebanyak 1,845 (57%), kutipan merekodkan peningkatan volum dagangan +131%.

Apa Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Projek NFT Miladys

Koleksi Miladys NFT terdiri daripada 9,823 wajah unik bermata lebar, seperti kanak-kanak, yang boleh dibeli/dijual dan dipindahkan dari satu pengumpul ke pengumpul lain dalam pasaran NFT seperti OpenSea.

Koleksi Miladys NFT, yang diperkenalkan kepada pasaran NFT pada Mac 2021, telah dicipta oleh Charlotte Fang, yang juga berada di belakang projek Remilia.

Sebelum kenaikan mendadak harga lantai untuk Miladys NFT hari ini, projek itu telah menjadi kontroversi. Pencipta NFT Charlotte Fang doxxed sendiri pada Mei 2022, mendedahkan bahawa dia telah mengendalikan akaun Twitter samaran. Akaun ini telah berkongsi tweet kesat dan berbaur perkauman, menyebabkan kemarahan orang ramai.

Pencipta Miladys NFT, Charlotte Fang dilaporkan telah berundur serta-merta daripada pasukan projek pada Mei 2022 selepas memohon maaf kepada orang ramai atas kenyataan yang disiarkan melalui akaun samaran itu.

Elon Musk

Bitcoin Price shows signs of recovery after falling sharply on the daily timeframe Source | BTCUSD on TradingView.com

Imej pilihan daripada Berita Ninja, carta daripada TradingView.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments