Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Harga Parritik Bitcoin, Masa Depan yang Menarik: 8 Sebab Untuk Optimisme


Akhir Petikan ->

Bitcoin sedang membuat


Bitcoin: Trend yang Parabolically Bullish

Dua bulan selepas Bitcoinist bermata tiga cara Bitcoin adalah "parabolic," Sekarang ada (sekurang-kurangnya) tujuh cara harga dan trend penggunaannya akan terus meningkat.

Pada Januari 2018, penurunan harga memuncak dalam kemalangan 70% bersamaan dari paras tertinggi sepanjang masa hampir $ 20,000 hanya satu bulan sebelumnya, revolusi teknikal bulan Februari telah mengubah keadaan di kepalanya.

Mereka adalah beberapa pengulas hujah Armin van Bitcoin menyatakan dalam tweet tentang prospek untuk Bitcoin minggu ini.

Setelah pulih dari kemalangannya kepada $ 5,900 hingga saat ini perdagangan sekitar $ 10,400, Bitcoin telah menyambut adopsi industri massa datang seiring dengan yuran urus niaga dasar dan masa pemprosesan yang lebih baik.

Rangsangan ini kepada Bitcoin 'mata wang' membuka jalan bagi peluang skala yang lebih luas. Rangkaian Lightning, yang saat ini mempunyai hampir 1000 nod yang beroperasi pada pelaksanaan utama, harus akhirnya mengurangkan kedua-dua yuran dan waktu menunggu untuk urus niaga Bitcoin hingga hampir sifar.

Sebagai Bitcoinist juga nota pada hari Khamis, rangkaian Bitcoin (BTC) sekarang juga menjadi tuan rumah rekod bilangan nod yang tinggi

Bank Scratch The Bitcoin Itch

Armin mencatatkan fenomena bank yang menyekat urus niaga berkaitan Bitcoin, serta Microsoft Bill Gates mengatakan cryptocurrency telah "menyebabkan kematian" walaupun Microsoft menyokong Lightning Network, mencadangkan kehadiran Bitcoin hanya dapat menjadi lebih

Seperti dengan Microsoft, rasa ironi terasa dalam sektor perbankan, institusi Belanda Rabobank minggu ini mengumumkan rancangan untuk membiarkan pelanggannya memegang cryptocurrency di bawah jagaannya.

Keputusan itu dibuat selepas bank itu didenda $ 369 juta untuk pengubahan wang haram, yang sebelum ini menyebut Bitcoin sebagai "risiko" pengubahan wang haram dan menolak untuk melayani perniagaan yang berkaitan dengan crypto

 Pengerusi CFTC Mungkin Hanya Dibawa Bitcoin Crash To An End

Lebih tinggi, gambar tetap sebaliknya positif untuk Bitcoin. Pada minggu ini, laporan muncul mengenai keputusan oleh pengawalseliaan AS Komisi Perdagangan Niaga Hadapan Komoditi (CFTC) kepada membenarkan kakitangannya untuk memperdagangkan mata uang kriptografi – walaupun peranannya dalam membentuk landskap peraturan.

, ketua peguam Daniel Davis mengulangi bahawa dagangan niaga hadapan Bitcoin masih jauh.

Apa pendapat anda tentang pandangan Bitcoin? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan dari Shutterstock, Twitter / @ ArminVanBitcoin

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments