Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Hartanah Multi-Million Dollar Adakah Menjual untuk Bitcoin di San Diego


· 16 Februari 2018 · 4:00 petang <! – Kutipan

Sejak mendapat crypto kaya telah menjadi sedikit perkara dalam beberapa kebelakangan ini, telah naik untuk jualan sementara menerima Bitcoin – cryptocurrency yang dominan – sebagai bentuk pembayaran. Sekarang, dua hartanah telah memukul pasaran di San Diego, dengan tag harga yang mentakrifkan semula apa yang dimaksudkan untuk menjadi ballin 'pada Bitcoin. Rumah-rumah Bitcoin di San Diego, Amerika Syarikat Canter Companies, firma pelaburan kewangan dan penasihat terkemuka di San Diego, mempunyai

End Excerpt ->

Sejak mendapat crypto rich telah menjadi sedikit , sesetengah sifat terpilih telah dijual sementara menerima Bitcoin – cryptocurrency dominan – sebagai bentuk pembayaran. Sekarang, dua sifat telah melanda pasaran di San Diego, dengan tag harga yang mentakrifkan semula apa yang dimaksudkan sebagai ballin 'di Bitcoin.


Rumah-rumah Bitcoin di San Diego, Amerika Syarikat

Canter Companies, San Diego's leading financial and advisory investment firma, baru saja mengumumkan dua hartanah berjuta-juta dolar untuk dijual – dengan asumsi anda telah mendapat Bitcoin untuk membelinya. (Anda mungkin tidak.)

Seperti yang dilaporkan oleh Teleskop Harian harta pertama terletak di 6653 tempat Neptune, dan kini membawa tanda harga $ 11,800,000 – kira-kira 1202.42 Bitcoin pada masa penulisan ini. Hartanah kedua boleh didapati di 1257 Silverado di La Jolla dan akan membawa anda $ 7,995,000 – atau kira-kira 814.69 Bitcoin.

Alan Ezier, salah seorang penjual, melihat teknologi blockchain sebagai tiang masa depan, dan Bitcoin sebuah cryptocurrency yang sah mewujudkan sistem kewangan yang baru. Seperti yang dijelaskannya kepada Teleskop Harian :

Saya fikir teknologi blockchain berada di sini untuk kekal, dan Bitcoin sebagai mata wang mewujudkan sistem kewangan bebas mandiri yang baru. Capaian cryptocurrency di seluruh dunia telah memberikan keyakinan kepada orang ramai terhadap mata wang. Dengan peningkatan popularitinya, ia kini mencapai khalayak yang mungkin tidak berminat setahun yang lalu.

Syarikat Canter nampaknya sependapat, kerana mereka mempunyai rancangan untuk menawarkan lebih banyak hartanah kepada pembeli kaya crypto di masa depan . Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas yang Dijelaskan Andrew Canter:

Tugas kami adalah untuk memastikan pelanggan kami menyedari teknologi dan trend yang baru muncul. Setelah mengkaji industri ini dengan teliti, jelas ada seluruh kelas baru orang kaya yang kurang mendapat perhatian dan misi kami akan membantu merapatkan jurang antara mereka dan pelanggan hartanah kami. Ini tidak akan menjadi kempen sekali sahaja.

Trend yang Muncul

Canter Companies bukan penjual hartanah pertama untuk menerima pembayaran Bitcoin untuk harta utama.

Ahli perniagaan pakaian dalam Michelle Mone dan teman lelakinya jutawan, Doug Barrowman, pada mulanya meletakkan 50 daripada 1,300 perkembangan mereka, yang terletak di Dubai Science Park, untuk dijual dengan Bitcoin – semua yang dijual dengan sangat cepat.

Coloma River Capital dan Kumpulan Alex Venditti dari Coldwell Banker Residential Brokerage juga menerima deposit cryptocurrency yang dominan untuk turun, sebahagian, atau penuh pembayaran di empat tempat utama di St James Place Condos, yang terletak di Washington, DC

Adakah anda merancang membeli rumah dengan Bitcoin pada masa akan datang? Adakah anda fikir penjual hartanah akan lebih terbuka untuk menerima Bitcoin dan kriptografi lain sebagai pembayaran pada masa akan datang? Marilah kita tahu di komen di bawah!


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist.

ID) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments