Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

HashGains Crowd Sale pada Cloud Data Data Mining Is Live Now!


· 1 Februari 2018 · 10:00 pm <! – Petikan

United.States: HashGains, platform perlombongan cryptocurrency terkemuka, hasrat untuk membina pusat data perlombongan awan terbesar di India dan Kanada. Jualan orang ramai bermula pada 26 Jan 2018 dan mendapat 1 juta permintaan untuk kepentingannya pada hari pertama jualan. ICO telah disenaraikan di semua laman web cryptocurrency teratas dan telah mendapat perhatian pelabur dan pencinta crypto dari seluruh

End Excerpt ->

United.States: HashGains sebuah platform perlombongan cryptocurrency terkemuka, melancarkan penjualan orang ramai dengan hasrat untuk membina pusat data perlombongan awan terbesar di India dan Kanada. Jualan orang ramai bermula pada 26 th Jan 2018 dan mendapat 1 juta permintaan untuk kepentingannya pada hari pertama jualan.


 HashGains

ICO telah disenaraikan di semua laman web cryptocurrency teratas dan telah mendapat perhatian pelabur dan pencinta kripto dari seluruh dunia.

Anuj Bairathi, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas HashGains, menegaskan:

Kami telah menerima sambutan hangat pada hari pertama presale dan kami teruja bahawa projek kami telah diterima oleh pelabur blockchain. Tujuan utama di sebalik Tawaran Syiling Permulaan ini ialah untuk membina 75 pusat data hijau di India dan Kanada untuk pelaksanaan perlombongan cryptocurrency yang memberangsangkan.

HashGains memegang pasukan kepimpinan yang kuat bersama-sama dengan lembaga penasihat yang berpengalaman yang menyokong projek itu. Pasukan ini diketuai oleh Encik Anuj Bairathi, yang memegang pengalaman selama 18 tahun di dunia Internet.

HashGains adalah usaha Futuristik Internet Services LLC yang berpusat di AS, yang disokong oleh Cyfuture; sebuah firma IT terkemuka dan telah berjaya menjalankan pusat data dan perniagaan awan selama 15 tahun yang lalu.

Konsep blok block pada asasnya bank-bank atas kepercayaan kerana tidak ada badan yang sah untuk mengaturnya. Terdapat spoiler permainan di setiap industri yang telah menjejaskan reputasi kriptografi yang semakin meningkat.

Seperti kata Encik Bairathi:

Kami, di HashGains, integriti nilai apabila membina asas pelanggan yang berpanjangan. Amanah adalah asas semua hubungan.

Pusat-pusat data awan HashGains akan berjalan pada rangka tenaga hijau, memakan tenaga tenaga dan mematuhi undang-undang alam sekitar yang harmoni. Untuk merealisasikan impiannya yang ideal untuk menubuhkan infrastruktur perlombongan canggih, HashGains telah melancarkan penjualan token ICOnya sebagai cara menaikkan dana yang diperlukan.

Jualan token dibahagikan kepada tiga bahagian – Presale, Jualan Utama Tahap I dan Tahap Jualan Utama II. Presale telah pun bermula dan kepentingan tinggi dijamin oleh para pelabur.

HashGains ICO, tidak seperti yang lain, membawa pelbagai kelebihan seperti dividen setiap token, kuasa hashing percuma yang membolehkan anda memperoleh BTC / BCH dari perlombongan, token penukaran (ciri di mana token boleh digunakan untuk membeli kuasa perlombongan di HashGains.com), diskaun perlombongan dan sebagainya yang menjadikannya sangat menjanjikan meliputi risiko yang besar.

Bagi setiap token HashGains yang dibeli semasa jualan, anda mendapat diskaun sebanyak 30%. Harga sebenar token adalah $ 1, tetapi anda boleh mendapatkannya untuk $ 0.70.

Bagi setiap 10 token yang dibeli dalam semua tiga tempoh jualan yang berbeza, pembeli mendapatkan 1 GH / s kuasa hash Bitcoin atau 1 GH / s Hash kuasa Bitcoin selama 2 tahun berturut-turut bermula dari tarikh pembelian. Jualan orang ramai akan berakhir pada 25 th Mac 2018.

Dengan pelancaran ICO Token eksklusif pada 26 th Januari 2018, HashGains berharap untuk menaikkan modal $ 30 juta dan rancangan untuk menggunakan hasil dalam mewujudkan projek impiannya – pusat data perlombongan hijau HashGains yang akan beribu pejabat di Kanada dan India. Dengan kapasiti kumulatif 75 Mega Watts, HashGains merancang untuk menawarkan perkhidmatan perlombongan awan terbaik dari kedua-dua tapak ini.

Ketahui lebih lanjut mengenai HashGains di – https: / /www.hashgains.com/ico
Access Channel YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCmO_zV9Zn2J-cVTXbx_1ONQ
Akseskan whitepaper HashGains di – https: / /www.hashgains.com/ico/documents/hashgain-token-whitepaper.pdf
Find HashGains on Medium at – https://medium.com/@hashgains
HashGains Slack Channel: https://hashgainsico.slack.com/
Telegram Saluran: https://t.me/hashgains

Hubungi Media:

Hubungi Penafian: H ashGains adalah sumber kandungan ini. Mata wang maya tidak sah secara sah, tidak disokong oleh kerajaan kecuali di beberapa negara seperti Jepun, dan akaun dan baki nilai tidak tertakluk kepada perlindungan pengguna. Siaran akhbar ini hanya untuk tujuan maklumat sahaja. Maklumat ini bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Token HashGains tidak menjadi sekuriti.


Imej ihsan dari HashGains

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments