Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Hidup Crypto-Fantasi Anda Terbesar dengan Blockchain Tycoon


Pernahkah anda bermimpi untuk menjalankan rangkaian cryptocurrency perlombongan gudang di seluruh dunia? Yeah, okay … tapi adakah anda akan puas bermain permainan di mana anda menjalankan rangkaian di seluruh dunia gudang cryptocurrency gudang? Kemudian Blockchain Tycoon mungkin menjadi permainan untuk anda!


Blockchain Tycoon

Dalam simulator cryptocurrency ini, anda mendapat peluang untuk memulakan syarikat perlombongan anda sendiri dari awal. Membina dan memperluaskan gudang di pelbagai lokasi di seluruh dunia, penyelidikan dan menaik taraf peralatan anda … Fikirkan tentang kos elektrik, ambil pinjaman untuk menaikkan lebih banyak modal.

Makers, Wamill, membanggakan realisme simulasi. Harga duit syiling berubah setiap hari, dan pengiraan kadar hash dan syiling yang diperolehi adalah serupa dengan dunia sebenar. Lawan AI juga merupakan duit syiling perlombongan, dan tugas ini menjadi lebih sukar apabila persaingan semakin meningkat.

Dengan menonton harga duit syiling kita dapat, "membuat keuntungan tertinggi," dan, "menakluki dunia blokchain "Atau sekurang-kurangnya kita boleh berpura-pura kita.

Trash Trailer

Treler yang serasi dengan lancar menyentuh YouTube baru-baru ini, dan … tidak benar-benar meniup kami. Permainan ini kelihatan melibatkan pengisian beberapa ruang persegi dengan rak-rak perlombongan perlombongan.

Mungkin ini adalah kritikan yang tidak adil? Permainan ini mengisyaratkan dirinya sebagai genre 'tycoon' dan permainan ini biasanya memberi tumpuan kepada pengurusan aset dan kewangan daripada tindakan arcade dan grafik mewah. Jika jenis permainan ini mengapungkan bot anda, dan anda mempunyai lebih daripada minat yang berlalu dalam crypto, maka ia dapat menjadi cara yang mendalam (dan lebih murah) untuk mengalami industri yang mendalam.

Akses Awal

Permainan ini dilancarkan pada Steam Early Access minggu depan (9 Ogos) pada harga $ 9.99. Harga ini akan meningkat semasa tempoh akses awal (sekurang-kurangnya enam bulan) kerana lebih banyak kandungan ditambahkan pada permainan. Kandungan ini harus termasuk: Penambahbaikan kepada keseimbangan permainan, Kad syiling, Grafik yang lebih baik dan kebolehgunaan, dan mod permainan eksperimen.

Sayangnya ia kelihatan seperti kesenangan hanya akan tersedia untuk pengguna Windows, sekurang-kurangnya pada mulanya

(Penafian: Fantasi crypto-fantasi mungkin atau tidak boleh hidup.)

Adakah anda fikir anda akan mencuba permainan ini? Marilah kita tahu di dalam komen di bawah.


Imej ihsan dari Blockchain Tycoon.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments