Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Hodl Hodl Lancar Perdagangan Bitcoin Tanpa KYC (Tetapi Tidak Untuk Warga AS)


· 12 Februari 2018 · 19:30 <! – Petikan

Peniaga-peniaga cryptocurrency yang terkenal telah bereaksi dengan kegembiraan kepada pertukaran data cryptocurrency yang terdesentralisasi Hodl Hodl telah dilancarkan BETA awamnya. Hodl Hodl Menetapkan Harga Daripada Menghindari KYC Pada 0.6% Platform p2p, yang menawarkan fungsi pertukaran trader yang berlandaskan desentralisasi untuk Bitcoin dan Litecoin, mengumumkan debutnya yang terhad pada 11 Februari. "Untuk sekarang, kami dibuka dalam mod BETA hingga Julai 2018, yang bermaksud banyak ciri-ciri baru akan datang, dengan fungsi utama bursa

End Excerpt ->

Pedagang cryptocurrency yang terkenal telah bereaksi dengan keseronokan kepada pertukaran data cryptocurrency yang terdesentralisasi Hodl Hodl telah melancarkan BETA awamnya.


Hodl Hodl Menetapkan Harga Daripada Menghindari KYC Pada 0.6%

Platform p2p, yang menawarkan fungsi pertukaran trader untuk desentralisasi untuk Bitcoin dan Litecoin, mengumumkan debutnya terhad 11 Februari.

"Untuk sekarang, kami dibuka dalam mod BETA hingga Julai 2018, yang bermaksud banyak ciri-ciri baru akan datang, dengan fungsi utamanya pertukaran sedia dan tersedia untuk digunakan sekarang, "sebuah catatan blog dibaca. [196590[10] Hodl Hodl termasuk alamat SegWit sebagai standard, menurunkan kos dan masa yang diperlukan untuk menghantar urus niaga Bitcoin.

 Hodl Hodl

Ciri-ciri tambahan seperti kontrak pintar akan berjalan "dalam seminggu atau lebih," tambah pemaju, rancangan masa depan termasuk integrasi Rangkaian Lightning dan "peningkatan keselamatan."

Reacting online, trading mogul WhalePanda dan yang lain memuji pembebasan. Pengkritik telah ragu-ragu dengan jadual bayaran 0.6% yang agak tinggi yang akan beroperasi selepas pelepasan utama bulan Julai, manakala WhalePanda mencadangkan ia adalah satu kompromi yang sesuai untuk membatalkan keperluan AML / KYC, dengan itu mengekalkan nama tidak dikenali.

Proses pendaftaran Hodl Hodl menuntut pengguna mengesahkan

Ciri yang ingin tahu adalah pengesahan, yang dikatakan Hodl Hodl adalah "benar-benar secara sukarela. "Pedagang masih boleh menggunakan platform tanpa batasan, sama ada atau tidak mereka memutuskan untuk melalui proses tersebut.

Pertukaran Wajah The Mainstream Music

Pelepasan itu datang sebagai bursa cryptocurrency yang ada terus menghadapi permintaan yang luar biasa.

Bittrex dan Binance adalah antara pemain utama yang mendaftarkan pendaftaran akaun pada bulan Januari untuk mengekalkan kestabilan, dengan laporan Binance melaporkan 240,000 pengguna menyertai satu jam.

Trend ini telah berulang di tempat lain, dengan pembekal pertukaran dan dompet AS Coinbase terus menderita kesulitan teknikal disebabkan oleh gelombang permintaan yang besar.

Kawasan lain dalam industri cryptocurrency juga merasakan ketegangan, dengan pembekal dompet perkakasan Lejar yang terjual habis dari unit sehingga Mac

Apa pendapat anda mengenai Hodl Hodl? Beritahu kami di komen di bawah!


Gambar ihsan Shutterstock, Twitter

, ID) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments