Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Hong Kong Traders Memilih Pasaran AS Teratur untuk Bitcoin Futures


· 12 Februari 2018 · 6:30 pm <! – Petikan

Pedagang niaga hadapan Bitcoin di Hong Kong beralih dari bursa cryptocurrency yang tidak dikawal wilayah autonomi, sebaliknya untuk mengawal pasaran AS. Keselamatan Pertama Disember menyaksikan pelancaran niaga hadapan Bitcoin pada kedua-dua CBOE dan CME. Sejak itu, jumlah dagangan telah meningkat dengan pesat sebagai peniaga di Hong Kong berpaling ke bursa domestik yang kurang selamat memihak kepada pasaran AS yang dikawal selia. Ketua Pegawai Eksekutif TD Ameritrade Gary Leung mendakwa bahawa beliau adalah salah satu firma tersebut

Akhir Petikan ->

Peniaga niaga hadapan Bitcoin di Hong Kong berpaling dari bursa saham cryptocurrency yang tidak dikawal wilayah autonomi, .


Keselamatan Pertama

Disember menyaksikan pelancaran niaga hadapan Bitcoin pada kedua CBOE dan CME. Sejak itu, jumlah perdagangan telah meningkat dengan pesat sebagai peniaga di Hong Kong berpaling ke bursa domestik yang kurang selamat mereka memihak pasaran AS.

CEO CEO Amer Amer Ameranrade Gary Leung mendakwa bahawa beliau adalah salah satu firma sedemikian mengalami peningkatan minat dalam niaga hadapan Bitcoin yang akan datang dari Hong Kong, menerangkan ke China Post Morning Selatan :

Kami telah menerima banyak pertanyaan mengenai niaga hadapan Bitcoin sejak kami mula beroperasi di Hong Kong pada Oktober lepas harga telah melonjak

 TD Ameritrade

Minat baru yang baru ini di bursa Amerika untuk niaga hadapan Bitcoin berpunca sebahagian besarnya daripada fakta bahawa Pihak Berkuasa Kewangan Hong Kong memandang cryptocurrency sebagai komoditi, dan dengan itu tidak mengawalnya.

Benny Mau, pengarah urusan di China Securities International Finance Holdings, menjelaskan kepada South China Morning Post :

Bitcoin dan mata wang digital lain pada dasarnya tidak regulat ed di Hong Kong kerana mereka didagangkan seperti komoditi. Sekiranya platform mata wang digital mempunyai masalah atau digodam, pelabur mungkin mengalami kerugian kerana pengawal selia mungkin tidak melakukan apa-apa untuk mereka. Ini telah menggalakkan ramai pelabur Hong Kong untuk berdagang mata wang digital di Hong Kong.

Sebaliknya, Hong Kong pelabur mencari untuk membuat perdagangan yang paling selamat mungkin menggunakan bursa AS, kerana "pelabur tidak perlu memikirkan risiko pihak yang bermasalah atau bimbang tentang platform yang mempunyai masalah. "

 CBOE Mengumumkan Peningkatan Margin Niaga Bitcoin Di Tengah Khawatir Manipulasi Pasar

Menurut Gary Cheung, pengerusi Persatuan Pembrokeran Saham Hong Kong, perdagangan niaga hadapan Bitcoin di Amerika Syarikat bukanlah ' t terhad kepada subset tertentu peniaga Hong Kong. Sebaliknya, terdapat dua jenis pelabur Hong Kong yang berdagang niaga hadapan Bitcoin di Amerika:

Terdapat penambang bitcoin dan pelabur lain yang berdagang bitcoin dan mahu menggunakan produk niaga hadapan untuk melindung nilai. Yang lain adalah pelabur niaga hadapan biasa yang semata-mata mahu mengambil keuntungan yang dibuat oleh perdagangan niaga hadapan spekulatif.

Kedua-dua jenis pelabur setakat ini menjadikannya dengan jelas jelas – apabila ia datang untuk melabur dalam niaga hadapan Bitcoin, peraturan dilihat sebagai jauh lebih menarik daripada pasaran yang tidak terkawal.

Apakah pendapat anda tentang perdagangan niaga hadapan Bitcoin di pasaran Amerika? Berikan kami maklumat dalam komen di bawah!


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments