Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Horizon Pre-ICO Bermula 19 Mac – Diskaun 60% untuk Pelabur


· 19 Mac 2018 · 2:00 pagi <! – Petikan

Horizon pre-ICO yang dikuasakan oleh Horizon Telecommunications telah diumumkan bermula pada 19 Mac Projek ini telah menarik banyak perhatian kerana syarikat telekomunikasi pertama yang mengumpul dana menerusi ICO. Syarikat melalui inisiatif ini akan melancarkan perkhidmatan telekom negara-canggih di Caribbean, dengan cepat berkembang ke Amerika Tengah dan kemudian ke pasaran utama di Seluruh Dunia. Sebagai penyumbang kepada jualan, pengguna dapat menghasilkan dan memiliki token Horizon.

End Excerpt ->

Horizon pre-ICO yang dikuasai oleh Horizon Telecommunications telah diumumkan untuk bermula pada 19 Mac. Projek ini telah menarik banyak perhatian sebagai syarikat berasaskan telekomunikasi pertama yang mengumpul dana menerusi ICO. Syarikat melalui inisiatif ini akan melancarkan perkhidmatan telekom yang canggih di Caribbean, dengan cepat berkembang ke Amerika Tengah dan kemudian ke pasaran utama di Seluruh Dunia.


Menjadi penyumbang untuk jualan membolehkan pengguna menghasilkan dan memiliki token Horizon . Token pintar Horizon menyediakan mekanisme yang mana [ investor memperoleh akses ke dalam ekonomi token sebuah syarikat bertaraf dunia yang berkelas yang melayani internet dan kebutuhan telekomunikasi berjuta-juta orang di Caribbean.

Bagi para pelabur yang berminat dalam presale, berikut adalah beberapa syarat penyertaan dalam presesi Horizon yang akan datang:

Sebahagian daripada 2 juta token boleh dibeli dengan harga diskaun sebanyak 60 peratus dari nilai tetap token Horizon, dengan sejumlah besar dijual semasa jualan swasta.

Satu lagi token 8 juta boleh dibeli dengan harga diskaun sebanyak 45 peratus dari nilai tetap token Horizon .

Harga awal tetap HRZN telah disimpan pada 0.0008 ETH.

Presale akan bermula pada 19 Mac hingga 20 April. Walau bagaimanapun, pelabur harus ingat bahawa terdapat bilangan maksimum token yang tersedia di presale, yang apabila sampai sebelum presiden syarikat itu.

Presiden syarikat, Encik Gilbert Darrell mengatakan ini mengenai presisi ICO:

Kami terpesona dengan sokongan masyarakat kripto, pakar dalam bidang dan pelabur kami untuk mempercayai dalam model perniagaan kami.

Kami mempunyai banyak tawaran daripada pelabur swasta dalam jualan peribadi kami dan berharap dapat mencapai lebih banyak lagi dalam jualan kami untuk memenuhi jangkaan komuniti yang kami akan berkhidmat melalui penyediaan perkhidmatan internet berkelajuan tinggi.

Kami sangat teruja untuk dapat menawarkan tanda kami kepada Ketua Umum, untuk menjadi ISP pertama yang dilancarkan melalui ICO.

Pengedaran token Horizon adalah pada asas pertama yang pertama diberikan. Penyumbang tertarik dinasihatkan untuk hanya bergantung kepada dan kepercayaan maklumat yang diperoleh dari laman web syarikat, https://horizoncomm.co


Imej ihsan dari Horizon Telecommunications

Kandungan artikel ini telah disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments