Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Huobi Bekerjasama Dengan Tron Untuk Melancarkan DMC Token Kebangsaan Pertama


Justin Sun, mogul crypto dan pengasas blockchain Tron, telah menjaringkan satu lagi rampasan kuasa. Sun mengumumkan beberapa jam yang lalu bahawa pertukaran kripto Huobi Global telah bekerjasama dengan Tron DAO dan DMC Labs untuk bersama-sama melancarkan token nasional pertama di dunia, Dominica Coin (DMC).

Hebatnya, token DMC ialah token kebangsaan pertama di dunia di bawah kebenaran kerajaan negara, dalam kes ini Komanwel Dominica.

Menurut Huobi pengumuman, token juga akan menjadi pintu masuk ke metaverse. Untuk itu, DMC menyediakan pengecam terpencar berasaskan rangkaian Tron (DAH) yang akan diperkenalkan “dalam masa terdekat.” Ini juga yang pertama bagi sesebuah negara.

Selepas itu, Huobi juga akan menyokong Dominica DID untuk pengesahan KYC. DMC dijadualkan untuk dijual dengan acara Huobi Prime yang akan datang.

Tron Merupakan Rantaian Blok Kebangsaan Dominica yang Ditetapkan

Pengeluaran JPS Dominica serta token DMC pada mulanya akan berlaku melalui Rangkaian Trondengan interaksi silang rantai dengan Ethereum, BSC dan rantaian awam lain yang akan ditambah melalui protokol rantaian BitTorrent.

Walau bagaimanapun, Rangkaian Tron ialah “infrastruktur blockchain nasional yang ditetapkan bagi Komanwel Dominika.” Oleh itu, DMC akan berdasarkan piawaian TRC 20 dan dijangka akan diperluaskan untuk memasukkan piawaian ERC 20 dan BEP 20.

“Visi kami untuk DMC dan Dominica JPS ialah mereka akan berfungsi sebagai sijil penting bagi pengguna untuk mengakses dunia Metaverse masa depan,” pengumuman itu diteruskan.

Pengguna Huobi sepatutnya teruja dengan pengumuman itu, kerana pertukaran akan menyiarkan token DMC dan membolehkan aplikasi Dominica DID kepada setiap pengguna berdaftar.

Pemegang DMC juga akan mendapat banyak faedah di negeri pulau itu. Antara lain, mereka akan mempunyai keupayaan untuk mendapatkan pasport daripada Komanwel Dominica di bawah program kewarganegaraan melalui pelaburan.

Di samping itu, JPS akan dapat digunakan untuk membuka akaun bank atau kewangan, memohon pinjaman, pengesahan KYC dan pendaftaran perniagaan mengikut undang-undang dan peraturan tempatan.

Dalam fasa masa hadapan metaverse Dominica, DMC juga akan digunakan sebagai token asas untuk membina metaverse.

Hubungan Antara Huobi Dan Justin Sun

Hubungan antara Justin Sun dan Huobi telah membingungkan komuniti crypto akhir-akhir ini. Pertukaran dengan akar Cina mengumumkan bulan lalu bahawa pengasas bersama dan pemegang saham utama Leon Li menjual sahamnya.

Selepas itu, timbul khabar angin bahawa Sun adalah pemilik baharu. Walaupun mogul kripto itu menolak spekulasi, suara-suara menebal bahawa dia.

Akhir sekali, khabar angin juga timbul bahawa Poloniex, pertukaran Matahari diperolehi daripada Circle pada 2019, boleh bergabung dengan Huobi, sumber yang biasa dengan perkara itu didedahkan.

Walau bagaimanapun, Sun menolak khabar angin itu juga, menekankan bahawa kedua-dua syarikat adalah bebas. Bagaimanapun, apabila ditanya sama ada penggabungan boleh berlaku pada masa hadapan, dia berkata ia “mungkin.”

Sama ada benar atau tidak, token HT khususnya mengalami rali baru-baru ini. Walaupun harga TRX menyaksikan kenaikan sederhana kira-kira 3% dalam tempoh 24 jam yang lalu, token Huobi (HT) menunjukkan prestasi yang menakjubkan.

HT meningkat 10% dalam tempoh 24 jam yang lalu, dan meningkat 46% dengan tujuh hari yang lalu.

HT USDT mendapat manfaat daripada khabar angin baru-baru ini mengenai pengasas Tron Sun
HT mendapat keuntungan daripada khabar angin dan berita baru-baru ini. Sumber: TradingView

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments