Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ia Cahaya Keluar untuk LitePay sebagai Syarikat Mengeluarkan Semua Operasi


· 27 Mac 2018 · 7:00 am <! – Kutipan

LitePay, perkhidmatan pembayaran banyak hyped yang membolehkan vendor menerima dan serta-merta menukar pembayaran Litecoin ke mata wang fiat, telah menghentikan semua operasi. Terlalu Baik untuk Benar Yayasan Litecoin mengumumkan semalam bahawa Ketua Pegawai Eksekutif LitePay, Kenneth Asare telah menutup semua operasi yang berkaitan dengan projek itu dan secara aktif mempersiapkan untuk menjual syarikat itu. Menurut jawatan di laman web rasminya, Yayasan Litecoin sebelum ini mempersoalkan "sifat yang kurang jelas daripada Asare dengan syarikat" Asare.

End Excerpt ->

LitePay, perkhidmatan pembayaran banyak hyped vendor menerima dan serta-merta menukar pembayaran Litecoin ke mata wang fiat, telah menghentikan semua operasi.


Terlalu Baik untuk Menjadi Benar

Yayasan Litecoin mengumumkan semalam bahawa CEO LitePay Kenneth Asare telah menutup semua operasi yang berkaitan

 LitePay mematikan

Menurut sebuah jawatan di laman web rasminya, Yayasan Litecoin sebelum ini mempersoalkan "kurang dari sifat transparan Asare" syarikat "dan mencerminkan kekurangan keyakinan masyarakat setelah Reddit AMA baru-baru ini . Sebaliknya, Asare meminta Yayasan Litecoin untuk mendapatkan lebih banyak dana – yang dinafikan. Yayasan Menulis Yayasan:

Yayasan itu menolak apa-apa pembiayaan lanjut kerana dia tidak dapat memberikan gambaran yang memuaskan mengenai wang yang telah dibelanjakan dan enggan memberikan butiran yang tepat mengenai syarikat itu dan menunjukkan bukti objektif untuk membuat cadangan kenyataannya [19659013] Yayasan Litecoin juga telah meminta maaf atas sebahagiannya dalam menghina apa yang kini kelihatan seperti kegagalan epik, menyatakan:

Kami sangat kecewa bahawa saga ini telah berakhir dengan cara ini dan kami memohon maaf kerana tidak melakukan cukup usaha yang wajar yang boleh telah menemui beberapa isu ini lebih awal. Kami sedang bekerja keras untuk mengetatkan amalan ketekunan kami dan memastikan bahawa ini tidak berlaku lagi.

Pencipta Litecoin Charlie Lee juga mengambil Twitter untuk mengeluarkan permintaan maaf kepada komuniti Litecoin.

Litecoin Will Survive

LTC) telah tidak terjejas oleh berita tersebut.

Litecoin turun hampir 11 peratus dalam tempoh 24 jam yang lalu, yang sejajar dengan banyak pemimpin pasaran. Ethereum kini turun 10 peratus berbanding rentang masa yang sama, manakala EOS, Stellar, Cardano, dan NEO juga turun kira-kira 11 peratus. Bitcoin bagaimanapun, hanya turun 6 peratus.

 Litecoin

"Litecoin telah melakukan dengan baik sekali sebelum janji LitePay dan akan terus melakukannya," Yayasan Litecoin. Ia juga menyatakan:

Ekosistem ini jauh lebih besar daripada satu syarikat dan terus berkembang dengan sokongan dari banyak orang lain dengan produk siap pasaran yang menyertai ruang dan memenuhi janji-janji mereka untuk menjadikannya lebih mudah bagi dunia untuk menggunakan Litecoin.

Akhirnya, ini merupakan pengajaran yang berharga untuk kita pelajari. Litecoin dan komuniti kami sama kuat seperti yang pernah berlaku dan kami menantikan banyak perkara hebat yang akan datang. Terima kasih atas sokongan berterusan anda!

Adakah anda kecewa untuk mengetahui bahawa LitePay telah menghentikan semua operasi? Adakah anda menyalahkan Charlie Lee dan Yayasan Litecoin kerana menafsirkan projek yang gagal? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Gambar ihsan dari AdobeStock, Twitter / @ SatoshiLite, dan Shutterstock.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments