Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ia Rasmi: Bekas Eksekutif LinkedIn Bergabung dengan Rangkaian Sosial Cabaran Provoco


· 22 Februari 2018 · 11:32 pm <! – Petikan

PROVOCO bangga untuk mengumumkan bahawa Dylan Sharkey, bekas Ketua Jualan Penyelesaian LinkedIn untuk Timur Tengah dan Afrika Utara, telah menyertai pasukan penasihat dan akan memainkan peranan besar dalam membangunkan strategi pengewangan, pelan perniagaan syarikat, dan kecekapan prestasi. Dylan Sharkey mempunyai pengalaman lebih daripada 15 tahun dalam mengurus dan menasihati perniagaan pertumbuhan yang hiper. Selain itu, perkembangan dan pelaksanaan strategi beliau untuk organisasi-organisasi ini sangat penting dalam membantu mereka berskala

End Excerpt ->

PROVOCO dengan bangga mengumumkan bahawa Dylan Sharkey, Bekas Ketua Penyelesaian Jualan LinkedIn untuk Timur Tengah dan Afrika Utara, telah menyertai pasukan penasihat dan akan memainkan peranan besar dalam membangunkan strategi pengewangan, rancangan perniagaan syarikat, dan kecekapan pencapaiannya.


Dylan Sharkey mempunyai lebih daripada 15 tahun pengalaman dalam mengurus dan menasihati perniagaan pertumbuhan yang hiper.

Pada motifnya untuk memilih untuk bergabung dengan PROVOCO Dylan menjelaskan bahawa selepas berjaya kerjaya di LinkedIn dan pelaburan yang menguntungkan dalam beberapa projek di seluruh Eropah, beliau kini sangat selektif dengan permulaannya yang terlibat. "Saya menyertai PROVOCO kerana ia merupakan peluang yang sangat menarik untuk memanfaatkan pengalaman saya dari LinkedIn dengan membantu membina Rangkaian Sosial Cabaran Sosial yang pertama, yang dikuasai oleh teknologi blockchain" komentar Encik Sharkey.

Dylan membawa pengalaman yang luas dalam Pengurusan Jualan, Perusahaan, dan perkongsian Kerajaan, mengupah bakat terbaik dan meningkatkan pendapatan dalam persekitaran permulaan pertumbuhan yang hiper. Perkongsian ini dengan rangkaian cabaran sosial PROVOCO dijangka membawa kejayaan global dalam industri dan memberikan visi baru tentang rangkaian sosial apa.

 Dylan Sharkey - PROVOCO [19659009] PROVOCO adalah projek jejaring sosial yang berorientasikan cabaran, dengan ekosistem ganjaran kewangan berasaskan cryptocurrency, pilihan pemindahan nilai segera P2P, ciri Kontrak Pintar. Ia merupakan penjana cabaran virus organik, di mana orang bukan sahaja boleh mencipta mereka tetapi turut mengambil bahagian dengan nilai sebenar yang dilampirkan pada kandungan. Selain itu, rangkaian sosial akan mewujudkan cabaran harian, yang sangat popular di kalangan milenium, dan juga, cabaran yang bermakna, berurusan dengan masalah global (contohnya kemiskinan, kelaparan, hak wanita, dll). syarikat (!). Tandatangan Kontrak Pintar Telap dan pengundian masyarakat akan memastikan kepercayaan dan peraturan yang jelas untuk mencapai dan mencabar.

Nota penting bagi pelabur! Pra-penjualan tokok PROVOCO bermula pada 22 Februari, dan hanya yang pertama berhak menerima bonus maksimum 55%! Hanya 1% token yang akan dijual dalam pra-jualan, jadi ini adalah peluang terbaik untuk melabur dan mendapatkan token dengan nilai terbaik.

Untuk maklumat lanjut sila lawati https://provoco.me .


Gambar ihsan PROVOCO

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments