Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

ICO Eticket4: Kemungkinan Beli Tiket pada bila-bila masa, Walaupun Semua Tiket Terjual


· 7 Mac 2018 · 4:00 petang <! – Petikan

Eticket4, sebuah pasaran p2p antarabangsa untuk membeli dan menjual tiket untuk sukan, teater dan acara lain kepada peserta pasaran sekunder, mengumumkan permulaan ICO. Pada minggu pertama, pelabur akan menerima bonus hebat – 25%. Apakah Eticket4? Tiket pasar "dari tangan" ke acara sukan, konsert dan sebarang acara. Dengan platform Eticket4, lebih daripada 80,000 tiket lebih daripada $ 2.3 juta telah dijual. Mengapa Blockchain? Untuk

End Excerpt ->

Eticket4, sebuah pasaran p2p antarabangsa untuk membeli dan menjual tiket untuk sukan, muzik, teater dan acara lain kepada peserta pasaran sekunder, mengumumkan permulaan ICO. Pada minggu pertama, pelabur akan menerima bonus hebat – 25%.


Apa itu Eticket4?

Tiket Marketplace "dari tangan" untuk acara sukan, konsert dan sebarang acara. Dengan platform Eticket4, lebih daripada 80,000 tiket untuk lebih daripada $ 2.3 juta telah terjual.

Mengapa Blockchain?

Untuk menjadikan sistem telus, meningkatkan kelajuan operasi dan bertindak sebagai penjamin keselamatan urus niaga , kesahihan tiket, pembayaran tepat pada masanya dan penghantaran.

Who Needs It?

Orang yang tidak mempunyai masa untuk membeli tiket, tetapi masih mahu menjadi "di dalam". Atau orang yang benar-benar mahu, tetapi tidak dapat membeli tiket untuk acara yang curam (konsert "bintang" dunia, bermain Liga Juara-Juara UEFA, NHL, NBA atau Piala Dunia FIFA dan lain-lain), hanya kerana terdapat banyak orang yang berminat.

Atau untuk broker tiket profesional, yang mana Eticket4 mengumpul pembeli di satu tempat dan membenarkan broker tidak berfikir tentang pemasaran dan pengiklanan. Hanya melakukan apa yang anda tahu yang terbaik – untuk menjual tiket terbaik untuk acara terbaik.

Bagaimana Menjadi Sebahagian daripada Projek?

Sekarang anda boleh mendaftar ke senarai putih, pada minggu pertama ICO pelabur akan menerima bonus sebanyak 25%. Untuk menyertai Eticket4 dan mengambil bahagian dalam ICO, pengguna boleh menghantar BTC (Bitcoin) atau ETH (Ethereum) dan menerima token ET4 sebagai balasan pada harga 1/1000 ETH setiap token

Anda Perlu ET4 Token?

Butiran ET4 akan membolehkan pemiliknya mendapatkan beberapa kelebihan ketika membeli atau menjual tiket melalui platform Eticket4. Oleh itu, dengan token ET4, pelanggan akan dapat menerima diskaun sehingga 100% dari harga tiket, dan penjual akan mempunyai akses ke fungsi lanjutan kabinet analitik.

ET4 Token disediakan dengan Likuiditas Nyata

Eticket4 mempunyai perolehan tahunan sebanyak $ 2 juta dan sudah menyediakan token dengan realiti, bukan spekulatif, kecairan. Semasa tempoh jualan tiket Piala Konfederasi FIFA, Eticket4 berjaya memasuki negara-negara CIS dan pasaran Eropah Timur yang telah menjual lebih daripada 80,000 tiket untuk pertandingan Piala dan pertunjukan utama. Sekarang syarikat itu bersedia untuk memasuki pasaran lain. Teknologi dan model perniagaan yang ditawarkan Eticket4 adalah kelebihannya yang unik.

CEO Daniel Kruchinin:

Pertumbuhan bulanan perolehan hanya mengesahkan bahawa kita melakukan semua yang betul, tetapi pada masa yang sama ia menjamin pelabur kita bahawa ET4 token disediakan dengan kecairan sebenar.

Anda boleh mengambil bahagian dalam projek ini dan menukar pasaran tiket sekunder di seluruh dunia di sini: http://et4.io/


Imej ihsan dari Eticket4

kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments