Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

ICO Rancang untuk Menjadi Pembekal Fiat & Crypto Pembayaran EMI Berlesen Pertama di Dunia


· 14 Mac 2018 · 9:00 pm <! – Petikan

Permulaan Lithuania Safein tidak lama lagi akan menjadi penyedia crypto / fiat pertama dengan EMI (Electronic Institusi Wang) lesen! Pasaran e-dagang moden adalah ribut peraturan perundangan dan cukai antarabangsa. Walaupun keadaan ini berlaku dalam fiat lebih lama daripada pasaran terpencil yang kita cintai. Walaupun saya tidak bersetuju dengan sentimen komen baru-baru ini oleh gabenor Bank of England (BoE) Mark Carney, kenyataannya mengandungi beberapa perkara mengenai kebenaran. Terutamanya bahawa cryptocurrencies seperti

End Excerpt ->

Permulaan Lithuanian Safein tidak lama lagi akan menjadi penyedia crypto / fiat pertama dengan lesen EMI (Electronic Money Institution)!


-Masar pasaran adalah ribut kuat peraturan undang-undang dan undang-undang antarabangsa. Walaupun keadaan ini berlaku dalam fiat lebih lama daripada pasaran terdesentralkan kita

Walaupun saya tidak bersetuju dengan sentimen komen baru-baru ini oleh gabenor Bank of England (BoE) Mark Carney kenyataannya mengandungi beberapa perkara mengenai kebenaran. Terutama bahawa cryptocurrencies seperti Bitcoin dan altcoin popular belum lagi membuktikan diri mereka sebagai pengganti mata wang tradisional (juga dikenali sebagai fiat). Komen-komennya berjumlah tidak menghiraukan cryptos sebagai mata wang, menyatakan bahawa mereka bukan 'aset'.

Bagaimana Kami Boleh Memperbaiki Keprihatinan Crypto ini?

Untuk benar-benar mengambil bentuk tender terpusat, dan akibatnya, yang bergantung kepada ekonomi-ekonomi ini, terdapat banyak peristiwa penting yang banyak kecenderungan kriptografi utama yang mengecewakan kami dengan berlalu.

Perkara paling hampir untuk berjaya membantah komen Carney ialah perkhidmatan seperti Revolut – penyelesaian pembayaran yang menggabungkan perkhidmatan cryptocurrency dengan bayaran fiat. Perkhidmatan pertukaran dan pembayaran mereka walaupun berasingan dari satu sama lain, yang bermaksud bahawa perkhidmatan ini secara keseluruhannya bergantung sepenuhnya pada mata wang fiat.

Satu-satunya masalah adalah bahawa syiling terbesar datang dengan yuran urus niaga yang terlalu banyak dan memperlihatkan ketidaktentuan yang tinggi di pasaran.

] Mereka juga mengambil masa yang lama untuk memproses urus niaga, termasuk faktor-faktor seperti pengesahan dan kelewatan yang berlebihan, sebagai tambahan kepada tiada tawaran pampasan bagi pengguna yang telah ditipu oleh transaksi berasaskan crypto.

Safein: the Killer Paypal, by Way Teknologi Blockchain yang Desentralisasi

Di antara serpihan dan kekeliruan, satu phoenix telah meningkat dari abu. Safein adalah penyelesaian pembayaran revolusioner yang akan datang, dibentuk oleh pasukan yang solid-rock dan dengan kertas putih & peta jalan yang menggambarkan.

Dibentuk oleh tiga orang usahawan Lithuania e-sukan / permainan, Safein adalah penyelesaian yang menjanjikan, menjadi perkara besar seterusnya dalam pengesahan identiti perantaraan dan pemprosesan pembayaran. Ia juga mempunyai ekonomi token ERC-20 yang tersendiri, menghasilkan sinergi yang sepatutnya (sekurang-kurangnya) membuktikan En. Carney salah.

Safein adalah hampir seperti Paypal dalam aspirasinya Walau bagaimanapun, setelah dilancarkan, ia akan segera menggantikannya secara teknologi dengan menjadi pembekal pembayaran pertama untuk membolehkan urus niaga fiat dan cryptocurrency lancar

Pedagang diberi insentif dengan yuran transaksi percuma selagi mereka memegang token proprietari (SFN) serta keupayaan untuk menangguhkan pengurusan privasi pengguna ke platform baru yang inovatif ini. Pelanggan peminjam mendapat manfaat daripada skim rujukan yang mengejutkan mereka yang membuat PayPal dan eBay terkenal.

Kesimpulan

Selepas pelancaran ICO pada 25 April (pre-ICO dirancang untuk 1 April 2018), pencapaian besar seterusnya pada pelan hayat Safein termasuk pedagang dan pelanggan di atas kapal, dan pengambilalihan lesen Institusi Wang Elektronik (EMI) di EU yang akan menjadikan mereka penyedia pembayaran crypto & fiat pertama untuk melakukannya.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut, atau terlibat dengan, projek baru ini dengan melawat laman web Safein atau pada platform media sosial mereka / 19659035] Adakah anda menguji ujian MVP Safein? Bolehkah ia membebaskan PayPal – terutama jika mereka berjaya mendapatkan lesen EMI mereka? Marilah kita tahu apa yang anda fikirkan dalam komen di bawah.


Gambar ihsan dari Safein

(d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments