Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

iOlite Menggunakan AI untuk Membina Masa Depan Kontrak Pintar Terlengkap


· 6 Mac 2018 · 1:30 pm <! – Petikan

Terima kasih kepada teknologi iOlite dan AI, sesiapa sahaja boleh menulis kontrak digital mereka sendiri dalam bahasa apa – ya bahkan bahasa Inggeris – tidak ada pengetahuan pengekodan! Tidak ada keraguan mengenainya: semua orang telah gila untuk crypto dan bonkers untuk blockchain. Berkenaan dengan yang terakhir, cabutan utama adalah teknologi ini boleh digunakan di hampir setiap industri yang bergantung pada penyimpanan rekod. Kecerdasan buatan (AI) dan pembelajaran mesin (ML) juga ditolak

Akhir Petikan ->

Terima kasih kepada teknologi iOlite dan AI, sesiapa sahaja boleh menulis kontrak digital mereka sendiri dalam mana-mana bahasa – bahkan bahasa Inggeris – tiada pengetahuan pengekodan diperlukan!


Tidak ada keraguan mengenainya: semua orang telah gila untuk crypto dan bonkers untuk blockchain. Berkenaan dengan yang terakhir, seri utama ialah teknologi ini boleh digunakan di hampir setiap industri yang bergantung pada penyimpanan rekod.

Kecerdasan buatan (AI) dan pembelajaran mesin (ML) juga didorong ke arah terdepan dunia digital, dan bukan hanya menawarkan penyelesaian kepada individu dan syarikat yang mahir teknologi. Manfaat dan kelebihan teknologi ini boleh mempunyai implikasi yang meluas dalam menyumbang kepada dunia digital yang lebih cekap dan selamat.

Produk sampingan utama teknologi blockchain adalah fungsi kontrak pintar. Kontrak pintar adalah kontrak memuaskan diri yang melepaskan satu bentuk urus niaga yang telah ditetapkan setelah syarat tertentu telah dipenuhi. Ini bermakna bahawa tidak ada keperluan untuk perantara dan, paling penting, kerana ia adalah 100% digital, tidak perlu untuk mendapatkan kertas yang diperiksa oleh peguam atau pegawai lain.

Walaupun kontrak blockchain, AI, dan pintar akan meningkatkan kecekapan dan mengurangkan kos perantara, orang biasa tidak cukup teknologi untuk mengetahui pengekodan dan jargon yang berkaitan dengan penulisan kontrak digital kompleks ini. Salah satu kod yang salah dapat mengakibatkan kerugian besar bagi syarikat-syarikat yang tidak menggunakan program yang terlatih, tetapi tampaknya sukar difahami.

iOlite Mengubah Dunia, Satu Kontrak Pintar pada suatu Masa

iOlite ada di sini untuk membantu. Dengan menggabungkan kecekapan kontrak pintar blockchain dengan kuasa AI, sesiapa sahaja akan dapat menulis perjanjian digital ini. Ini kerana platform inovatif membolehkan pengguna menulis kontrak dalam bahasa pilihan mereka, sama ada JavaScript, C ++, Inggeris atau Cina. Teknologi AI yang digunakan oleh iOlite kemudian menukarkannya ke dalam bahasa pengaturcaraan sasaran mesin untuk mewujudkan kontrak pintar Ethereum Solidity yang berfungsi sepenuhnya.

Sekiranya sistem ML platform tidak dapat menterjemahkan bahasa yang diberikan ke dalam bahasa berkod, iOlite luas dan berpengetahuan komuniti akan membantu terjemahan sehingga sistem mengetahui cara melakukannya. Masyarakat terdiri daripada ahli kontrak pintar, atau 'penyumbang'. Penyumbang dapat menentukan struktur baru untuk ungkapan agar sistem dapat mengubahnya menjadi kod kontrak pintar yang betul. Penyumbang menerima token ILT setiap kali seseorang menggunakan kod kontrak pintarnya (penggunaan ungkapan). Bahagian yang terbaik? Pengguna boleh menulis kontrak pintar tanpa sebarang bayaran.

Jualan Token iOlite

Walaupun pengguna boleh membuat kontrak pintar mereka secara percuma, platform ini mempunyai mata wang asli sendiri, token iLT. Apabila ahli komuniti iOlite mengemukakan terjemahan bahasa yang diterima oleh Enjin Penyesuaian Cepat (FAE) platform, ahli tersebut akan dibayar dalam token iLT. Ahli-ahli juga boleh mengenakan token iLT untuk berkongsi kontrak pintar mereka dengan seluruh komuniti iOlite.

Akan ada sejumlah 1 bilion token dikeluarkan, yang mana 650 juta akan tersedia untuk dibeli dan baki 350 juta akan diletakkan ke dalam rizab asas. Berbanding dengan startup blockchain yang lain dengan topi keras mencari beratus juta dolar, topi keras iOlite ditetapkan pada harga sederhana, realistik, dan telus $ 12.5 juta.

Jualan token swasta iOlite kini terbuka dan diadakan dalam dua pusingan. Pusingan pertama telah ditutup, telah menjual 32.2 juta token dan menaikkan 607 ETH. Pusingan kedua sedang dijalankan dan akan berakhir pada 10 th Mac. Semasa pusingan ini, sejumlah 32.5 juta token disediakan dan sumbangan lebih daripada $ 50k akan menerima bonus 40% yang murah.

Pre-sale token awam akan bermula pada 10 th Mac dan akan berakhir pada 21 st Mac. Sebanyak 130 juta token akan tersedia. Pelabur akan menerima bonus 25% semasa pra-jualan ini.

Baki 455 juta token akan tersedia untuk dibeli semasa TGE utama, yang dijadualkan bermula 21 st Mac dan akan berlangsung sehingga 14 th April. Sila lihat struktur bonus bertingkat di bawah:

Fasa Bonus Tanda Token
21 Mac hingga 29 Mac 15% 162.5 juta [10% 162.5 juta
April 6 hingga 14 April 0% 130 juta

 Masa Depan Sekarang

] iOlite pada asasnya menjadikan kedua-dua teknologi blockchain dan AI lebih mudah diakses oleh orang ramai. Ia akan memberi profesional dalam industri, mulai dari perbankan ke kerajaan, peluang untuk menggantikan proses yang sudah ketinggalan zaman, yang seterusnya akan membuka jalan untuk kecekapan, produktiviti dan akhirnya, keuntungan.

Teknologi jenis ini adalah tentang menyediakan peer-to – penyelesaian penyelesaian dan memotong orang tengah. Kontrak pintar menawarkan peluang ini, dan dengan iOlite, mereka yang berminat dalam kontrak pintar tidak perlu mengupdate pemaju kontrak pintar (di mana terdapat 14: 1 modal untuk perbezaan bakat) untuk menulis kontrak pintar ini. Mereka yang mencari kontrak pintar hanya perlu menggunakan platform iOlite.

Anda tidak memerlukan latar belakang pengaturcaraan untuk memanfaatkan manfaat besar yang ditawarkan oleh teknologi ini, yang anda perlukan adalah iOlite.

Jika anda ingin ketahui lebih lanjut mengenai iOlite, sila lihat laman web mereka atau bergabung dengan komuniti yang berkembang.

Adakah anda berfikir iOlite akan mempercepatkan penggunaan blockchain- ? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan dari

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain mengenai perkara ini halaman. Pembaca hendaklah melakukan penyelidikan mereka sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments