Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

ionomy Studios Berkongsi dengan Perlumbaan Kasey Kahne dan Mengumumkan 'Racing Offroad Heat' Permainan Perlumbaan


· 26 Januari 2018 · 1:00 pagi <! – Petikan

Gorseinon, Swansea, UK (22 Januari 2018) Kahne Racing (KKR) sebagai penaja musim lumba kereta 2018 mereka. ionomy Studios adalah penaja bangga kereta KKR Nombor 9 yang dipandu oleh juara World Of Outlaws (WoO), Daryn Pittman. Untuk 37 perlumbaan, kereta pecut Pittman akan memaparkan logo ION dan ionium. Pasukan KKR yang berbakat akan mewakili kedua-dua ION (mata wang digital) dan ionomy Studios (syarikat permainan mudah alih) pada

End Excerpt ->

Gorseinon, Swansea, Studio bersama dengan Kasey Kahne Racing (KKR) sebagai penaja musim perlumbaan kereta 2018.


Ionia Studios adalah penaja yang membanggakan kereta KKR Nombor 9 yang dipandu oleh juara dunia Outlaws (WoO), Daryn Pittman . Untuk 37 perlumbaan, kereta pecut Pittman akan memaparkan logo ION dan ionium. Pasukan KKR yang berbakat itu akan mewakili kedua-dua ION (mata wang digital) dan Studio ionomy (syarikat permainan mudah alih) pada berpuluh-puluh trek dan di sepanjang setiap lebuh raya mereka bergerak dalam perjalanan ke seluruh Amerika Syarikat

"Perkongsian ini adalah mimpi yang menjadi kenyataan, "Kata Richard Nelson, pengurus besar ionomy. "Pasukan ionomy telah menjadi peminat Kasey Kahne sejak musim rookienya."

"Studio ionomy memperkenalkan permainan baru, Offroad Heat, untuk meraikan keghairahan kami untuk perlumbaan kotoran. Tidak lama kemudian, semua orang boleh mengambil kerusi pemandu dan bersaing untuk memenangi ION dalam kejohanan mingguan. "Tidak hairanlah apabila Kasey Kahne memainkan beta Offroad Heat, dia memenangi tempat pertama.

Kasey Kahne, pemilik KKR berkata: [19659012] Adalah menyeronokkan untuk mengenali orang-orang di ionomy serta dunia permainan mudah alih dan mata wang digital. […] Mereka mempunyai semangat yang hebat untuk berlari kereta lumba, jadi semua orang di KKR tidak sabar-sabar untuk membawa perkongsian ini hidup.

World of Outlaws Craftsman Sprint Car Series adalah siri utama tanah runtuh negara dengan perlumbaan di 50 lumba-lumba , di 24 negeri. KKR telah memenangi lebih daripada 145 acara acara WoO, termasuk kejuaraan 2013.

"ionomy bukan sekadar membuat permainan hebat yang orang suka bermain – untuk keseronokan dan wang. Permainan ini juga mempamerkan PWR-GRD ionomy, toolkit yang membantu pemaju memanfaatkan teknologi blockchain, "kata Nelson.

Insentif tunai untuk permainan kompetitif menjadikannya sangat mudah untuk memasuki dunia mata wang digital. Kerana akaun permainan disepadukan dengan ionomy.com, para pengguna mendapat dompet dalam talian dan semua alat yang diperlukan untuk mengurus kekayaan digital mereka.

Permainan ionomy Studios adalah cara paling mudah untuk mendapatkan bermula dengan mata wang digital


Imej ihsan dari Studio ionomy

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments