Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

IPStock: Imej Stok di Blockchain


· 20 Februari 2018 · 19:30 <! – Petikan

Bagi banyak pencipta kandungan, menguruskan seni digital dan imej mereka melalui beberapa platform sentiasa menjadi pengalaman frustrasi. IPStock berhasrat untuk merevolusikan pasaran ini; ia menawarkan registri kandungan visual pada blockchain, bersama dengan sistem pengurusan lesen menggunakan kontrak pintar. Ingin Menjual Imej Anda? Semoga berjaya. Ramai individu berbakat di seluruh dunia menggunakan kemahiran ciptaan fotografi dan grafik mereka sebagai sumber pendapatan. Foto dan lukisan boleh dimuat naik ke stok

End Excerpt ->

Bagi banyak pencipta kandungan, menguruskan seni dan imej digital mereka melalui beberapa platform sentiasa menjadi pengalaman yang mengecewakan. IPStock bertujuan untuk merevolusikan pasaran ini; ia menawarkan pendaftaran kandungan visual pada blockchain, bersama dengan sistem pengurusan lesen menggunakan kontrak pintar.


Ingin Jual Gambar Anda? Good Luck.

Ramai individu berbakat di seluruh dunia menggunakan kemahiran ciptaan fotografi dan grafik mereka sebagai sumber pendapatan. Foto dan lukisan boleh dimuat naik ke laman imej stok seperti ShutterStock atau GettyImages, di mana individu dan organisasi yang berminat boleh membelinya untuk kegunaan komersil.

Walau bagaimanapun, tidak jarang para artis dan jurugambar mencari plagiarized karya mereka, atau digunakan tanpa kebenaran, di laman web atau blog. Mereka sering tidak mempunyai cara untuk melawan, kerana yuran dan prosedur undang-undang yang terlibat hanya tidak berbaloi.

Walaupun pencipta entah bagaimana untuk mengelakkan sebarang isu hak cipta, pendapatan mereka juga jauh lebih rendah daripada yang dijangkakan . Saham pasaran saham semasa boleh mengenakan bayaran sehingga 70% dalam yuran, yang bermaksud bahawa kedua-dua pengguna mengalami kelebihan pembayaran, dan artis hampir tidak dibayar sama sekali.

Ini bermakna pencipta bukan sahaja kehilangan wang disebabkan oleh pelanggaran hak cipta; hanya satu jumlah minuscule sebahagian kecil yang dibeli secara sah akan sampai kepada mereka kerana bayaran terlalu tinggi.

 Ingin Jual Gambar Anda? Good Luck.

IPStock – Memberi Peluang Baru

Dengan menyediakan pasaran blokchain blok [196906] untuk imej stok, pengguna dan artis mempunyai banyak keuntungan. Hasil daripada penggunaan platform yang lebih telus dan terbuka, penyedia kandungan tidak hanya akan mendapatkan lebih banyak royalti; mereka juga akan dapat mengurus dan melindungi hak cipta mereka menerusi penyelesaian awan tunggal.

IPStock mendemokrasikan pasaran kandungan digital dengan menghilangkan perantara dan memastikan bahawa keseluruhan proses bebas-risiko dan telus. Sebaliknya, ini akan membawa kepada perkembangan pesat dan pertumbuhan pasaran.

Pengguna juga boleh memastikan bahawa mereka membeli kandungan undang-undang dan asli dengan sejarah yang telus dan pelbagai pilihan. Dengan menghubungkan pengguna, penyedia kandungan dan agensi pendaftaran, masa dan wang boleh disimpan semasa membina pangkalan data kandungan. Pelanggan akan mempunyai keupayaan untuk melihat sejarah transaksi lengkap, dengan pilihan yang fleksibel untuk menguruskan lesen, royalti dan hak anak syarikat. Dengan menyelesaikan masalah hak cipta, IPStock akan merevolusikan keseluruhan pasaran saham global, termasuk gambar, ilustrasi, video dan kandungan visual yang lain.

IPStock juga bertujuan untuk membuat segmen baru dalam pasaran foto saham. Peranan "Pembeli Kandungan" akan disediakan melalui IPStock – peserta yang akan dapat membeli hak cipta individu daripada pengarang asalnya. Ini akan mengubah landskap pasaran hak cipta secara signifikan dengan meningkatkan permodalan pasaran hak cipta dan menjadikannya lebih menarik bagi artis.  ipstock

Perlu Kandungan? Gunakan IPS

IPStock adalah platform kandungan yang mantap yang ditubuhkan pada tahun 2015, bekerjasama dengan ribuan pengguna, pembekal kandungan, dan pembeli. Projek ini dilancarkan di Switzerland dengan sokongan Fongit – sebuah incubator Swiss inisiatif startup dengan pengalaman lebih dari 25 tahun.

IPStock akan melancarkan token IPS – token utiliti yang digunakan semata-mata untuk membayar transaksi dan yuran perkhidmatan pada platform IPStock berasaskan blokchain, yang sudah mempunyai prototaip berfungsi. Token IPS juga akan digunakan sebagai cara pertukaran dalam lesen pintar hak cipta; peningkatan dalam kandungan berkualiti tinggi pada ekosistem akan membawa kepada peningkatan permintaan untuk token.

Syarikat itu bertujuan untuk membolehkan pasaran berasaskan kontrak pintar untuk membeli dan menjual lesen hak cipta pada blok block sebelum akhir tahun 2018; kontrak pintar akan menggunakan token IPS, berdasarkan standard ERC20. Ini bermakna bahawa sistem ini memberi faedah kepada semua peserta dengan sepenuhnya telus dan automatik, dengan bayaran yang minimum.

Presentasi token IPS telah pun bermula; ia akan berakhir pada 28 Februari, 2018. Peserta akan menerima sehingga diskaun 30% ke atas token IPS semasa jualan – sehingga satu pertiga daripada token yang tersedia akan dijual dalam tempoh ini. IPStock berhasrat untuk menjual sehingga maksimum 30 juta token IPS pada harga 0.00125 ETH setiap token – ICO akan bermula pada 1 Mac dan berakhir pada 30 April.

Untuk maklumat lanjut mengenai IPStock, sila lawati ipstock .com .

Apa pendapat anda mengenai platform IPStock? Bolehkah teknologi blockchain melindungi hak harta intelek pengeluar kandungan? Mari kita tahu apa yang anda fikirkan dalam komen di bawah.


Imej ihsan IPStock, PxHere

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain mengenai perkara ini halaman. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments