Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

IRS Tidak Menjadikan Mudah untuk Pelabur Cryptocurrency


· 19 Mac 2018 · 11:30 <! – Petikan

Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri (IRS) terus mencapai cakar seragamnya ke dalam poket cryptocurrency pelabur – mengejutkan beberapa dengan bil yang tidak dijangka. Tanah Bebas, Laman Utama IRS Cryptocurrency masih merupakan pasaran baru dan liar, tetapi itu tidak bermakna IRS tidak bersedia untuk mengalihkan anda ke atas transaksi mata wang digital sebanyak mungkin. Menurut Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri, pelabur cryptocurrency tidak semata-mata bertanggungjawab untuk membayar cukai apabila

End Excerpt ->

Perkhidmatan Hasil Dalaman (IRS) terus mencapai cakar tamak ke dalam poket daripada pelabur cryptocurrency – mengejutkan beberapa dengan bil yang tidak dijangka.


Tanah Bebas, Laman Utama IRS

Cryptocurrency masih pasaran baru dan liar, tetapi itu tidak bererti IRS tidak bersedia untuk mengacaukan anda pada transaksi mata wang digital sebanyak mungkin.

Menurut Perkhidmatan Hasil Dalaman pelabur cryptocurrency tidak semata-mata bertanggungjawab untuk membayar cukai apabila mengeluarkan cryptocurrency untuk fiat. Sebaliknya, apa-apa yang dibeli menggunakan mata wang digital boleh dikenakan cukai sebagai keuntungan modal – termasuk pembelian mata wang kriptografi lain.

Berapa banyak pembayar cukai masih gagal untuk sedar bahawa menggunakan Bitcoin (BTC) untuk membeli kriptografi lain – dilakukan di banyak bursa popular – dikira sebagai urus niaga yang boleh dikenakan cukai. William Perez, akauntan cukai di fasa penyampaian cukai dan khidmat nasihat dalam talian Visor, memberitahu The Guardian :

Yang sering menangkap orang ramai, tetapi apabila anda memecahkan anda telah menjual satu syiling dan melabur dalam yang lain. Itulah satu perangkap beruang.

 bitcoin "width =" 640 "height =" 400 "srcset =" http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2017/12/ss-bitcoin-receipt-1-1120x700 .jpg 1120w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2017/12/ss-bitcoin-receipt-1-300x188.jpg 300w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2017 / 12/ss-bitcoin-receipt-1-768x480.jpg 768w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2017/12/ss-bitcoin-receipt-1-1024x640.jpg 1024w "sizes =" (max-width: 640px) 100vw, 640px "/> </p>
<p> Pembelian fizikal yang dibuat dengan kriptografi juga merupakan peristiwa yang boleh dikenakan cukai, tetapi bukan hanya dengan cukai jualan standard anda. [Cryptocurrency counts as property in and of themselves] <a href= Nota Perez:

Di bawah peraturan perakaunan, anda mempunyai harta yang anda bertukar untuk sesuatu yang lain Orang berfikir kerana mereka telah membayar cukai jualan sehingga akhir cerita itu tetapi tidak. Kami bercakap tentang denominasi hartanah dalam dolar. Sekiranya anda menukarkannya maka ada liabiliti cukai.

Perkara yang membingungkan lebih jauh adalah hakikat bahawa broker mata wang digital tidak dikehendaki oleh undang-undang untuk mengeluarkan 1099 bentuk pendedahan cukai yang melaporkan pelbagai cara pendapatan alternatif atau pelbagai. Walaupun tanpa bentuk ini, individu masih harus melaporkan secara sah keuntungan kriptocoran mereka. Kegagalan berbuat demikian mungkin merupakan pengelakan cukai.

Coinbase pertukaran cryptocurrency yang berasaskan San Francisco yang terkenal melakukan 1099 bentuk kepada beberapa pengguna, tetapi itu tidak bermakna individu gembira mengenainya – atau tahu apa yang perlu dilakukan dengannya. Memperhatikan William Perez ke The Guardian :

Di antara pelabur-pelabur, saya melihat perlawanan untuk melaporkannya. Kemudian ada kumpulan lain yang mendapat 1099 dari Coinbase tetapi mereka tidak tahu apa maksudnya.

 Borang Cukai IRS 1040

Kerana IRS jarang, jika pernah, bekerja untuk faedah rakyat AS, aturan-aturan laporan cryptocurrency yang lain hanya membuat keadaan lebih buruk. Seperti yang dinyatakan oleh The Guardian pelabur yang menjual cryptocurrency selepas memegangnya selama lebih daripada satu tahun adalah tertakluk kepada keuntungan modal jangka panjang, dan kerugian tidak dapat dikurangkan daripada tahun-tahun cukai yang akan datang

Masih keliru? Jangan risau – itu betul-betul bagaimana IRS suka.

Apa pendapat anda tentang peraturan cukai IRS mengenai kriptografi? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan Shutterstock, arkib Bitcoinist.

, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments