Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Iryo akan melihat kepada EOS untuk membina rangkaian yang diagihkannya


· 5 Mac 2018 · 5:00 petang <! – Petikan

Iryo melancarkan nilai data perubatan untuk ekonomi penjagaan kesihatan yang terdesentralisasi baru. Daripada memilih untuk dikuasakan oleh blok Ethereum, Iryo telah memilih EOS yang lebih maju, yang membawa banyak faedah. EOS dijangka menjadi infrastruktur yang paling berkuasa untuk aplikasi terdesentralisasi, menyokong beribu-ribu DApps skala komersil sementara membenarkan pelaksanaan selari, komunikasi tak segerak. Apabila digunakan pada musim panas ini, EOS akan menjadi yang paling fleksibel dan

End Excerpt ->

Iryo melancarkan nilai data perubatan untuk ekonomi penjagaan kesihatan yang terdesentralisasi baru


. memilih untuk dikuasai oleh blok Eain Ethereum Iryo telah memilih EOS yang lebih maju, yang membawa banyak faedah. EOS dijangka menjadi infrastruktur yang paling berkuasa untuk aplikasi terdesentralisasi, menyokong beribu-ribu DApps skala komersil sementara membenarkan pelaksanaan selari, komunikasi tak segerak. Apabila digunakan pada musim panas ini, EOS akan menjadi platform yang paling fleksibel dan berguna dan Rangkaian Iryo akan menjadi salah satu yang pertama untuk memanfaatkan rangka kerja baru mereka.

Selain itu, pasukan Iryo akan mencari NuCypher, untuk membolehkan enkripsi semula proksi untuk rangkaian penjagaan kesihatan diedarkan mereka. Penyulitan semula proksi akan memastikan pemindahan data sensitif yang aman antara subjek kepercayaan.

Masalah-masalah yang merosakkan Industri Perubatan Hari Ini

Seperti sekarang, pelbagai masalah dalam industri perubatan – yang semuanya Rangkaian Iryo bertujuan untuk menyelesaikan.

Bagi pesakit, pemilikan data institusi menghadkan akses kepada rekod perubatan peribadi, sementara data perubatan berpecah sistem tidak serasi, sangat mengehadkan kebolehoperasian. Data perubatan pesakit juga tidak terjamin, dengan keselamatan peringkat rendah yang memberikan pihak yang tidak dibenarkan keupayaan untuk mengakses dan mengeksploitasi data perubatan peribadi.

Bagi profesional perubatan, sistem perubatan berlebihan memaksa kakitangan untuk memasuki data yang sama di seluruh sistem yang banyak, membuat penyimpanan rekod pesakit sangat tidak cekap. Platform pengguna yang lapuk meningkatkan masa tunggu untuk rawatan dan mengganggu aliran kerja perubatan, sementara kekurangan sokongan IT membawa kepada keputusan yang salah dan ketidakcekapan.

Penyelidik juga dibatasi oleh data perubatan khusus vendor yang menghalangi AI berkesan dan analisis data yang besar, sementara berpecah data menghalang keupayaan untuk menyasarkan populasi tertentu secara tepat. Pengumpulan data menjadi proses yang sangat rumit, tidak perlu menaikkan kos perbelanjaan penyelidikan.

Akhirnya, hospital dan klinik dikunci menjadi ekosistem IT khusus vendor, yang kebanyakannya telah lapuk dan mengganggu aliran kerja sambil meningkatkan pengurusan. ” width=”720″ height=”377″ />

Iryo dalam Tindakan

Pada Januari 2018, Iryo melancarkan perkongsian dengan Walk Dengan Organisasi saya untuk menyediakan infrastruktur IT yang diperlukan untuk meningkatkan kualiti penjagaan kesihatan bagi mereka yang tinggal di kem pelarian.

Penggunaan awal sistem Iryo telah bermula di seluruh Beqaa Valley of Lebanon, dan tidak lama lagi akan digunakan di bahagian Syria, Jordan, Iraq, Mesir, dan Djibouti.

Iryo memberikan pelarian keupayaan untuk menyimpan data kesihatan di telefon bimbit mereka, yang bermaksud sejarah perubatan mereka sentiasa bersama mereka, tidak kira di mana mereka pergi. Ini memastikan akses yang lebih mudah dan lebih baik kepada penjagaan kesihatan yang berkualiti dan dengan itu meningkatkan kualiti hidup.

Iryo berhasrat untuk mengembangkan secara global melalui Tawaran Syiling Permulaan (ICO). ICO akan diadakan dalam tiga peringkat – dua Pra-Jual Windows dan General Crowdsale. Jumlah bekalan Token IRYO adalah 300 juta, di mana 80% akan disediakan untuk orang ramai.

  • Nama Token: IRYO
  • Lembut Cap: $ 8.000.000 USD
  • Diterima: ETH & EOS
  • Presale Window 1: 28 Mac-3 April
  • Presale Window 2: April 4 – 10 April [19659023] Umum Crowdsale: April 11-April 17

Jika anda ingin mengetahui perkembangan terkini Iryo mengenai EOS dan ICO projek, anda boleh menyemak kumpulan telegram mereka ( https: // t. saya / IRYOnetwork ) atau laman web rasmi – di mana anda juga boleh memenuhi pasukan pakar yang berkualifikasi tinggi dan meneliti whitepaper terperinci mereka.

Rancangan Iryo untuk merevolusikan industri penjagaan kesihatan dengan menyediakan platform berasaskan EOS yang cekap? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan dari Iryo, AdobeStock

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments