Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Isyarat Bearish Poligon: Paus Bergerak $7.8J dalam MATIC Ke Binance


Data menunjukkan ikan paus Poligon baru sahaja berpindah sekitar $7.8 juta dalam MATIC ke pertukaran kripto Binance, sesuatu yang mungkin menurun untuk harga kripto itu.

Paus Poligon Baru Memindahkan 9 Juta MATIC Pada Rantaian

Mengikut data daripada perkhidmatan penjejak transaksi crypto Makluman Pauspemindahan MATIC besar-besaran telah dikesan hari ini.

Transaksi ini melibatkan pergerakan 9 juta MATIC pada blockchain Ethereum, bernilai lebih daripada $7.8 juta pada masa pemindahan.

Oleh kerana harga Polygon telah turun sedikit sejak itu, timbunan syiling yang sama ini kini bertukar kepada kira-kira $7.6 juta.

Urus niaga besar tersebut biasanya merupakan tanda aktiviti daripada ikan pausdan bergantung pada niat di belakangnya, boleh memberi kesan yang ketara pada pasaran.

Berikut ialah beberapa butiran tambahan mengenai pemindahan yang mungkin memberi petunjuk tentang sebab pemindahan syiling ini mungkin telah dilakukan:

Paus MATIC Poligon

Looks like this huge move only took a fee of $0.87 to go through | Source: Whale Alert

Seperti yang anda lihat di atas, alamat penghantaran untuk transaksi Poligon ini ialah alamat yang tidak diketahui. Alamat sedemikian biasanya dimiliki oleh dompet peribadi, atau sekurang-kurangnya tidak berkaitan dengan mana-mana platform terpusat yang diketahui.

Destinasi pemindahan dalam kes ini ialah dompet yang dikaitkan dengan pertukaran kripto Binanceyang bermaksud ini adalah aliran masuk pertukaran transaksi.

Salah satu sebab utama pelabur memindahkan MATIC mereka (atau mana-mana crypto lain) ke bursa adalah untuk tujuan penjualan. Oleh itu, aliran masuk boleh memberi kesan negatif ke atas harga syiling.

Aliran masuk besar seperti ini yang datang dari ikan paus boleh menjadi petanda bahawa pemegang besar ini sedang membuang, dan dengan itu boleh menjadi lemah terutamanya untuk crypto.

Namun, pada masa ini tidak jelas sama ada ikan paus ini benar-benar bersedia untuk menjual dengan pemindahan ini, atau jika mereka hanya menetapkan kedudukan di pasaran niaga hadapan.

Harga MATIC

Pada masa penulisan, harga Polygon terapung sekitar $0.8525, turun 4% pada minggu lepas. Sepanjang bulan lalu, kripto telah kehilangan 5% dalam nilai.

Di bawah ialah carta yang menunjukkan arah aliran dalam harga syiling sepanjang lima hari yang lalu.

The value of the crypto seems to have observed some uplift during the last few days | Source: MATICUSD on TradingView

Dari segi topi pasaran, Polygon kini berada di kedudukan ke-10 kripto di seluruh pasaran. Jadual di bawah memaparkan kedudukan MATIC dalam kalangan pesaingnya.

Kapas Pasaran Poligon (MATIC).

MATIC currently has a market cap of $7.4 billion | Source: CoinMarketCap
Featured image from Jessica Weiller on Unsplash.com, chart from TradingView.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments