Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

ivyKoin Bermula untuk Jambatan Jurang Antara Institusi Kewangan Warisan dan Cryptocurrency


· 22 Februari 2018 · 8:00 pm <! – Petikan

Institusi kewangan legacy secara amnya mengambil pendekatan tangan apabila ia berkaitan dengan kriptografi kerana kekurangan ketelusan dan promosi tanpa nama. ivyKoin sedang berusaha untuk memecahkan halangan tersebut melalui pemindahan unik KYC (mengetahui pelanggan anda) dan KYT (mengetahui transaksi anda) melalui rangkaian blockchain mereka. Sistem Legacy Memerlukan Hero Dengan triliunan dolar dipindahkan pada skala antarabangsa setiap hari dan trajektori pertumbuhan cryptocurrencies, penyelesaian

End Excerpt ->

Institusi kewangan legacy secara amnya mengambil tangan- pendekatan terhadap kriptografi kerana kekurangan ketelusan dan promosi tanpa nama. ivyKoin sedang berusaha untuk memecahkan halangan tersebut melalui pemindahan unik KYC (tahu pelanggan anda) dan KYT (tahu transaksi anda) data melalui rangkaian blockchain mereka.


Legacy Systems Need a Hero

 20180220_Lock

dolar dipindahkan pada skala antarabangsa setiap hari dan trajektori pertumbuhan cryptocurrencies, satu penyelesaian diperlukan untuk memperkenalkan urus niaga cryptocurrency bersih kepada sistem pembayaran sedia ada. Isu yang berterusan bahawa sistem legasi seolah-olah menghadapi keseimbangan antara permintaan untuk pemindahan aset digital dan isu-isu yang tidak boleh dirunding dengan tidak mahu dikenali yang biasa di ruang cryptocurrency.

Bank baru-baru ini telah pergi sejauh pemindahan blok yang berkaitan dengan cryptocurrency untuk melindungi diri mereka kerana berpotensi untuk aktiviti haram atau penipuan yang berkaitan dengan cryptocurrency yang dipersoalkan. ivyKoin sedang mencari untuk memecahkan halangan-halangan tersebut dengan memperkenalkan sistem pematuhan yang lebih mantap kepada pembayaran dan transfer cryptocurrency tradisional. Untuk mencapai matlamat ini, ivyKoin telah membangunkan sistem yang melekatkan metadata yang berkaitan dengan identiti yang penting tepat pada urus niaga cryptocurrency.

KYC Baked In

 20180220_ivyKoin1

Salah satu fokus utama bidang misi ivyKoin adalah untuk mengaitkan data KYC dan KYT yang relevan kepada urus niaga cryptocurrency untuk dengan mudah diintegrasikan dengan sistem warisan sedia ada. Data yang berkaitan akan termasuk sifat (tetapi tidak terhad kepada) atribut seperti nama dan alamat individu, dan maklumat transaksional termasuk maklumat penerima.

Sebahagian daripada utiliti token ivyKoin adalah keupayaan unik untuk secara sukarela menodemkan data urus niaga secara teratur untuk mematuhi keperluan yang ditetapkan oleh institusi kewangan yang terlibat untuk pemindahan cryptocurrency. Melalui ciri ini individu boleh melepaskan maklumat mereka selagi mereka memilih untuk merapatkan jurang yang penting dalam sistem. Lonjakan pertumbuhan yang berpotensi untuk kriptografi hanya akan ditingkatkan dengan bentuk kerjasama ini.

Cripple the Ripple

 20180220_Ripple

Cryptocurrency heavyweight Ripple dan aset XRP mereka juga berusaha untuk bekerja dengan institusi kewangan warisan . Walau bagaimanapun, beberapa fungsi unik ivyKoin memberikan kelebihan terhadap Ripple.

Kritikan umum rangkaian Ripple adalah hakikat bahawa sistem konsensus umumnya bergantung pada kuorum yang dikawal oleh pelayan Ripple. Ini berbeza berbanding dengan ivyKoin yang menggunakan sistem pengesahan transaksi yang terdesentralisasi, dan akan selama-lamanya dapat diawasi secara terbuka.

Ripple juga tidak mempunyai sifat pematuhan yang termasuk dalam sistemnya – satu ciri yang misi keseluruhan ivyKoin dibina.

Satu lagi kritikan umum Ripple ialah bekalannya sangat berpusat kerana ia dicetak dengan serta-merta dan diedarkan menerusi jualan langsung dari syarikat itu. Pada masa kini, Ripple masih memegang hampir 7000000000 XRP dan mempunyai 55000000000 terkunci dalam escrow untuk jualan masa depan. Baki 39 bilion adalah di tangan kedua-dua perniagaan awam dan besar.

Semasa jualan token ivyKoin, 40% token dijual kepada orang awam dengan serta-merta dan akan mempunyai bentuk utiliti yang berbeza apabila dibebaskan. Dengan pasaran pasaran semasa XRP yang duduk di $ 44 bilion yang mengagumkan, terdapat banyak bahagian pasaran untuk ivyKoin untuk merebut ruang kompetitif ini.

Pasukan Terbukti Membina Produk Digilap

Ia pasti mengambil satu pasukan dengan rekod prestasi yang berjaya untuk memulakan atas suatu usaha seperti ivyKoin. Perkongsian Ketua Institusi Kewangan di ivyKoin, Gary Fan, adalah eksekutif perbankan yang telah memegang banyak peranan termasuk Naib Presiden Senior Strategi dan Ketua Pinjaman Pengguna untuk CTBC USA, anak syarikat bank global yang lebih besar $ 100 bilion yang terletak di Los Angeles, California

CTO ivyKoin, Michael Beck adalah ahli perniagaan dan ahli teknologi perniagaan yang selama dua dekad dihabiskan sebagai arkitek perusahaan. Beliau juga memegang beberapa paten dalam bidang InfoSec dan pengurusan hak. Mengikuti mereka adalah satu pasukan yang merangkumi bekas Ketua Pegawai Eksekutif, jurutera, dan pakar pemasaran.

ivyKoin berjaya menutup pra-jualan mereka disebabkan oleh permintaan pelabur yang sangat besar. Untuk maklumat lanjut mengenai ivyKoin, lawati laman web mereka dan lihat kertas putih mereka . Untuk mencapai pasukan secara langsung dengan sebarang pertanyaan, pastikan anda menyemak saluran [[Telegram]

Adakah anda fikir misi ivyKoin untuk merapatkan sistem kewangan legasi ke dunia cryptocurrency akan berjaya ? Adakah anda berfikir ivyKoin mempunyai apa yang diperlukan untuk mengetepikan Ripple ketika hendak bekerja dengan bank? Maklumkan kepada kami di komen di bawah.


Imej ihsanKuin, Ripple, dan Pixabay

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain mengenai perkara ini halaman. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments