Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Jaringan Polymath Dapat Disenaraikan di KuCoin


· 14 Februari 2018 · 11:00 am <! – Petikan

KuCoin sangat bangga untuk mengumumkan satu lagi projek besar yang datang ke platform perdagangan kami. Rangkaian Polymath (Poli) kini boleh didapati di KuCoin. Pasangan dagangan yang disokong termasuk Poly / BTC, Poly / ETH. Sila ambil perhatian tentang jadual berikut: Deposit poli dan tarik balik: 18:00 14 Feb, 2018 (UTC + 8) Perdagangan poli: 22:00 14 Februari 2018 (UTC + 8) Mengenai Polymath Network (Poly) Platform Polymath up blockline kepada penawaran sekuriti yang mematuhi undang-undang dengan rangkaian perkhidmatan yang direka untuk mengurangkan kos urusniaga yang berkaitan

Akhir Kutipan ->

KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek hebat yang datang ke platform dagangan kami . Rangkaian Polymath (Poli) kini boleh didapati di KuCoin.


Pasaran perdagangan yang disokong termasuk Poli / BTC, Poli / ETH. Sila ambil perhatian mengenai jadual berikut:

  1. Deposit Politik dan pengeluaran: 18:00 14 Feb 2018 (UTC + 8)
  2. Perdagangan poli: 22:00 14 Feb, 2018 (UTC + 8)

Polymath Network (Polymath)

Platform Polymath membuka rangkaian block untuk tawaran sekuriti yang mematuhi undang-undang dengan rangkaian perkhidmatan yang direka untuk mengurangkan kos urus niaga yang berkaitan dari masa ke masa.

Pada tahap yang tinggi, Polymath:

  1. Memberi protokol yang terdesentralisasi untuk token keselamatan dagangan.
  2. Membolehkan individu dan institusi mengesahkan status identiti, kediaman, dan akreditasi mereka untuk mengambil bahagian dalam pelbagai pilihan token keselamatan (STOs).
  3. Membenarkan perwakilan undang-undang tawaran pada terbitan baru untuk mewakili penerbit mengenai tawaran yang akan dilakukan dengan cara yang mematuhi undang-undang.
  4. Perlawanan penerbit dengan pemaju yang boleh menterjemah parameter Penyamanan Keselamatan penerbit kepada kod selamat yang menghasilkan token ERC20 yang kompatibel.

Polymath

Amaran Risiko: Pelaburan cryptocurrency adalah perjanjian modal usaha niaga, ia mempunyai 7 x 24 jam model perniagaan perdagangan tanpa waktu dekat pasaran. Sila beri perhatian lebih kepada pelaburan berisiko. KuCoin memegang sistem penapisan ketat mengenai semua perjanjian token, tetapi kami tidak pernah mengambil sebarang liabiliti untuk tingkah laku pelaburan. – KuCoin Team


Imej ihsan KuCoin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments