Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Jualan Token Winco – Menyekat Teknologi Blockchain dengan Perniagaan Bukan Digital WinZip adalah platform inklusif yang menggabungkan perniagaan bukan digital dengan kelebihan teknologi blockchain.


· 22 Mac 2018 · 1:00 pm tawarkan, dengan menggunakan rangkaian luas syarikat dan permulaan yang boleh dipercayai yang mempunyai potensi pembangunan yang besar. Pasukan di belakang Winco ingin menggunakan produk mereka untuk melabur dalam aset dunia sebenar seperti projek hartanah dan produk dan perkhidmatan francais, kerana aset-aset ini mempunyai nilai yang tersendiri. Tokoh crypto mereka juga akan digunakan

End Excerpt ->

Winco adalah platform inklusif yang menggabungkan perniagaan bukan digital dengan kelebihan yang ditawarkan teknologi blockchain, dengan menggunakan rangkaian syarikat-syarikat yang boleh dipercayai dan permulaan yang mempunyai potensi perkembangan yang besar.


Pasukan di belakang Winco ingin menggunakan produk mereka untuk melabur dalam aset dunia sebenar seperti projek hartanah dan produk dan perkhidmatan francais, kerana aset-aset ini bersifat inheren nilai-nilai mereka sendiri. Tokoh crypto mereka juga akan digunakan pada rangkaian runcit luar talian dan dalam talian, serta di bursa pasaran.

Blockchain telah mengubah cara kami memproses urus niaga, menjadikannya lebih cepat, lebih terjamin dan kurang mahal. Seluruh ekosistem cryptocurrency telah berkembang pada kadar yang semakin meningkat, dan kini saatnya untuk mengambil satu langkah lebih jauh dan memasukkan semua kelebihan yang ditawarkan oleh blockchain ke dalam kehidupan seharian orang. Orang juga akan mempunyai lebih banyak kebebasan kerana sifat desentralisasi teknologi ini akan menghapuskan sebarang keperluan untuk campurtangan dari pihak ketiga.

Apakah matlamat Winco?

Melalui tanda kripto mereka, Winco bertujuan untuk digunakan dalam pelbagai sektor ekonomi , seperti pasaran hartanah, industri yang mengalihkan berjuta-juta dolar setiap hari di seluruh dunia.

Winco akan digunakan sebagai cara pembayaran, yang membolehkan pelanggan platform untuk melakukan pembayaran, dan juga membayar pekerja dan pembekal perusahaan ini. Rangkaian francais boleh menyumbang kepada memberikan kriptografi lebih banyak kepada orang awam secara luar biasa, kerana syarikat-syarikat ini akan diintegrasikan ke dalam kehidupan seharian mereka dengan menyediakan semua orang dengan alternatif yang lebih mudah dan cekap.

Bilangan rangkaian francais yang akan menggunakan Winco akan terus berkembang, mengakibatkan rangkaian yang luas dari masa ke masa. Startup Tech juga merupakan salah satu pelanggan sasaran Winco, yang sangat penting untuk projek mereka, kerana mereka akan meningkatkan peredaran kriptan mereka dengan menggerakkan beberapa nilai dalam jumlah yang lebih besar.

ICO Details

Winco melancarkan penjualan tokennya sendiri untuk membiayai pembangunan platform mereka dan membantu token digital mereka mendapatkan lebih banyak pendedahan, dan dengan itu mempunyai nilai yang lebih tinggi. Winco berjaya menjual token 500 juta WCO. Pasukan Winco telah menetapkan tarikh untuk fasa pertama penjualan Utama mereka pada 19 ke Februari, cryptocurrency mereka ditetapkan pada harga $ 0.07 untuk 1 WCO token. Jualan token akan berakhir pada 29 Mac, 2018.

Token Symbol WCO
Token Type ERC20
Tarikh Mula ICO 19.02. 2018
Tarikh Akhir ICO 29. 03.2018
Harga 0,07 $
Diterima Cryptos BTC, ETH, BCH,
Platform Ethereum
Total Token Supply 7,652,580,800 WCO [ObjektifWincoadalahuntukmembangunkantandayangdapatmengurangkankesulitanyangdisertaidenganundang-undangperaturandanmenyediakanpenyelesaianyangterpusatuntukdunia $ 84,000,000 USD
Soft Cap $ 35,000,000 USD [Jugamatawangdigitalmerekapastiakanmenarikkapitalisterokabaharukeranamerekabolehmelaburdalamprojekberasaskanduniaperkhidmatanprodukdanasetperniagaandenganmenggunakankriptografi

Maklumat Tambahan:

Laman Web: https : //Winco.io

Telegram: https://t.me/wincocripto

Facebook: https://www.facebook.com/WincoCryptocurrency/

Twitter: https://twitter.com/WincoCrypto

GitHub: https://github.com/WincoCrypto


Imej ihsan Winco

kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments