Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Juara Bola Sepak Itali AC Milan Dedahkan Perkongsian NFT Dengan MonkeyLeague


Kelab bola sepak Itali AC Milan telah mengumumkan perkongsian token tidak boleh digunakan (NFT) dengan permainan web3 MonkeyLeague.

MonkeyLeague Telah Menjadi Rakan Kongsi Permainan NFT Baharu AC Milan

Seperti yang didedahkan dalam a jawatan di laman web kelab, AC Milan dan MonekyLeague merancang untuk mencipta pelbagai token yang tidak boleh digunakan bersama-sama sebagai sebahagian daripada perjanjian.

AC Milan ialah sebuah kelab bola sepak Itali dengan salah satu sejarah terkaya di seluruh Eropah. Pasukan itu kini merupakan juara bertahan Serie A, divisyen liga teratas negara.

“Kami sangat teruja untuk memulakan perkongsian ini dengan MonkeyLeague, kerjasama yang membolehkan kami mengukuhkan kedudukan kami dalam bidang inovasi digital,” kata Ketua Pegawai Hasil kelab Itali itu, Casper Stylsvig.

“Kami amat berbangga menjadi kelab bola sepak pertama yang bekerjasama dengan MonkeyLeague, membawa permainan ini kepada penyokong kami di seluruh dunia dan menawarkan mereka cara inovatif baharu untuk melibatkan diri dengan pasukan kegemaran mereka.”

MonkeyLeague ialah a web3 permainan bola sepak di mana pengguna membina dan mengurus pasukan watak berasaskan NFT, dan bersaing dengan pemain lain untuk naik lebih tinggi dalam kedudukan liga.

Permainan ini dibina di atas blok blok Solana dan menggunakan token asalnya sendiri yang dipanggil MonkeyBucks untuk ekonomi dalam permainan.

Sebagai sebahagian daripada perkongsian permainan NFT, MonkeyLeague akan bekerjasama rapat dengan kelab bola sepak untuk mencipta eksklusif AC Milan bertemakan “aset permainan, boleh pakai, kejohanan permainan khas, acara pemasaran bersama dan pelbagai inisiatif menarik lain, seperti ujian bermain pemain kelab. permainan.”

Kumpulan pertama koleksi ini dirancang untuk disiarkan secara langsung pada 6 Oktober di pasaran MagicEden, di mana token akan dijual dalam lelongan, dan akan dihantar kepada pembida tertinggi.

Oren Langberg, Ketua Pemasaran & Perkongsian MonkeyLeague, mengulas “bekerjasama dengan juara seperti AC Milan, Kelab ikonik mutlak sepanjang sejarah bola sepak, adalah satu lagi bukti tentang apa yang kami sedang bina dan ke mana kami menuju sebagai studio permainan dan permainan. Ia juga mewakili langkah penting dalam rancangan kami untuk merapatkan dunia Web2 dan Web3.”

Perkongsian berkaitan Crypto dan NFT seperti ini bukanlah sesuatu yang baharu dalam dunia sukan, dan pastinya bukan baharu untuk kelab Itali itu. Baru tahun lepas, Milan ditandatangani perjanjian penajaan dengan pertukaran mata wang kripto BitMEX.

Harga BTC

Pada masa penulisan, Harga Bitcoin terapung sekitar $19k, turun 1% dalam tujuh hari terakhir. Sepanjang bulan lalu, kripto telah kehilangan 11% dalam nilai.

Carta di bawah menunjukkan arah aliran harga syiling dalam tempoh lima hari yang lalu.

Carta Harga Bitcoin

BTC has been moving sideways in recent days | Source: BTCUSD on TradingView
Featured image from ACMilan.com, chart from TradingView.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments