Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Jutawan Calvin Ayre sedang Membina $ 100 juta Bitcoin Cash Resort di Antigua


· 19 Februari 2018 · 9:45 pagi <! – Kutipan

Tidak lama kemudian, pelancong kaya yang ingin hidup besar di Caribbean akan dapat menempah bilik jutawan kontroversi Calvin Ayre di Antigua – jika anda mempunyai Tunai Bitcoin. A 'Novel dan Konsep yang Menarik' Pengasas jutawan Ayre Group dan jenama hiburan Bodog, Calvin Ayre, dilaporkan membina sebuah resort bernilai $ 100 juta di pantai Antigua Valley Church – dibiayai sepenuhnya oleh keuntungan yang dibuat daripada pelaburan dalam mata wang digital.

End Excerpt ->

Tidak lama kemudian, pelancong yang kaya ingin hidup besar di Caribbean akan dapat menempah bilik di resort jutawan kontroversi Calvin Ayre di Antigua – jika anda telah mendapat Bitcoin


A 'Novel dan Menarik Konsep'

Pengasas jutawan Ayre Group dan jenama hiburan Bodog, Calvin Ayre, dilaporkan membina $ 100 juta resort lima bintang di Lembah Antigua Pantai Gereja – dibiayai sepenuhnya oleh keuntungan yang dibuat daripada pelaburan dalam mata wang digital.

 Antigua

Perdana menteri Antigua dan Barbuda, Gaston Browne, teruja dengan berita itu, kerana pulau-pulau telah lama menyokong cryptocurrency. Browne berkata mengenai projek itu:

Kami mengharapkan konsep dan konsep menarik resort untuk memperluaskan produk pelancongan Antigua dan Barbuda dan membawa kategori baru pelancong ke pulau kami. Kami berharap dapat bekerjasama dengan Mr Ayre di resort ini dan pelaburan lain yang telah dibuatnya di Antigua.

Calvin Ayre, secara rasmi dikenali sebagai "kepintarannya" di pulau-pulau Caribbean di mana dia memegang gelaran utusan ekonomi khas, berkata :

Resort ini akan menarik segmen pasaran pelancongan yang benar-benar baru di pulau itu – pencari kesejahteraan yang berjaya yang juga ingin bersenang-senang. Harta itu tidak akan menjadi destinasi yang merangkumi semua. Sebaliknya, kemudahannya akan tersedia untuk penduduk Antigua dan Barbuda dan para pengunjung.

Bawa Bcash Anda

Tidak mengejutkan, resort Ayre akan menerima Bitcoin Cash di terminal tempat jualan di hartanah .

Tidak dipengaruhi oleh Bcash, cryptocurrency kontroversi yang dibicarakan dari Bitcoin pada 1 Ogos 2017, dan telah mencetuskan perdebatan di kalangan peminat cryptocurrency sejak ini – dengan beberapa orang menyebutnya skim yang kaya cepat terutama yang mendapat keuntungan daripada kekeliruan orang lain yang tidak perlu dengan mencantumkan jenama Bitcoin.

 MillionBitcoinCash - Dikemaskini Teknologi POW & POS Dengan Bayaran Rendah dengan Duit Syiling yang terhad

Ayre dan Bcash bull Roger Ver boleh dikatakan dua penyokong terbesar cryptocurrency forked, yang mendakwa blok block Bcash lebih baik daripada semua blok lain – meskipun sedikit bukti untuk menyokong tuntutan tersebut.

Sudah tentu, Ayre sendiri tidak asing dengan kontroversi .

Pada tahun 2012, Ayre dan tiga individu lain didakwa oleh Peguam AS untuk Maryland atas tuduhan perjudian haram dan pengubahan wang haram, yang membawa kepada jutawan yang mengelak pihak berkuasa selama hampir sedekad.

Namun, pada tahun 2017, Ayre hilang mudah dengan mengaku bersalah atas pertuduhan salah satu kesalahan, manakala tuduhan kejahatan yang tersisa terhadapnya telah dijatuhkan. Menurut Forbes, Ayre tidak pernah datang ke AS untuk menghadapi tuduhan .

Adakah anda berminat untuk mengeluarkan cryptocurrency semasa bercuti di Caribbean? Adakah anda lebih suka bahawa cryptocurrency seperti itu tidak Bcash? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan dari Shutterstock, arkib Bitcoinist.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments