Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Kadar Pembakaran Shiba Inu Melambung, Koyo Akan Membakar 50% daripada Pendapatan


Walaupun tindakan harga yang agak menurun Shiba Inu (SHIB), kadar terbakar telah menyaksikan peningkatan yang besar pada bulan Mac berbanding bulan Februari sebelumnya. Sebagai Bitcoinist dilaporkanprojek Koyo yang masih agak tidak diketahui, yang dibina di atas Shibarium, adalah salah satu sebab yang mendorong trend ini.

Setakat ini, sedikit yang diketahui tentang projek itu kecuali ia akan dibina di atas Shibarium dan merupakan projek kewangan terdesentralisasi yang bertujuan untuk menyediakan platform di mana pengguna boleh mengakses aplikasi defi seperti meminjam, meminjam dan mempertaruhkan.

Koyo Akan Membakar 50% Daripada Hasilnya Di Shiba Inu

Mata wang kripto asli platform ialah token Koyo, yang berfungsi sebagai cara pembayaran di platform. Di samping itu, projek Koyo kini menarik perhatian, terutamanya dengan SHIB yang melecur. Setakat hari Isnin, projek itu telah membakar 4.631 bilion token Shiba Inu, yang bersamaan dengan kira-kira $50,000.

Dan Koyo tidak berhenti di situ. Pada hari Selasa, Koyo membakar 733.02 juta SHIB lagi. Token telah dipindahkan ke dompet mati Shiba Inu. Ini bermakna Koyo sekali lagi bertanggungjawab ke atas sebahagian besar kebakaran SHIB semalam. Seperti yang dilaporkan SHIB Burn, lebih 758.95 juta Shiba Inu telah dibakar dalam 24 jam terakhir – kira-kira hanya 25 juta SHIB oleh entiti lain.

Pandangan di Etherscan mendedahkan bahawa alamat Koyo masih memegang 311.68 bilion SHIB bernilai sekitar $3.4 juta. Dengan ini, Koyo boleh menyumbang dengan ketara kepada pemulihan luka bakar SHIB. Pengasas Koyo Kintano memberi petunjuk mengenai perkara ini melalui Twitter hari ini. Dia berkata bahawa Koyo akan menggunakan 50% daripada pendapatannya untuk membakar SHIB:

Tidak ada yang lebih mahal daripada sesuatu yang percuma. #KoyArmy x #ShibArmy buat masa ini. Saya tinggalkan awak dengan ini.

Untuk setiap $ yang diperoleh oleh Koyo Token pada platformnya, 50% daripada SHIB akan membakar Revelation tidak lama lagi kepada anda semua!

Pada bulan Februari lalu, sejumlah hanya 352.21 juta SHIB telah dibakar dalam 128 transaksi berasingan melalui inisiatif pembakaran yang diterajui komuniti. Berbanding dengan bulan Januari sebelumnya, ini menunjukkan penurunan yang ketara – kira-kira 1.12 bilion telah dibakar dalam 223 transaksi.

Sebelum Februari, angka terbakar juga kelihatan lebih baik: Disember 2022 menyaksikan 2.072 bilion SHIB dibakar dalam 349 transaksi, November menyaksikan 1.922 bilion SHIB dibakar dalam 381 transaksi, dan Oktober menyaksikan 9.05 bilion SHIB dibakar dalam 2,433 transaksi.

Harga SHIB Menghadapi Detik Penting

Dalam carta 1 hari, SHIB kini menghadapi saat genting. Harga cuba untuk keluar dari saluran aliran menurun yang telah wujud sejak awal Februari, manakala langkah seterusnya adalah untuk memecahkan Purata Pergerakan Eksponen (EMA) 200 hari tepat di atasnya untuk melarikan diri dari wilayah menurun.

EMA 200 hari pada masa ini berada pada $0.00001173, dan penutupan harian di atas harga ini boleh mengesahkan aliran menaik jangka sederhana untuk SHIB.

Harga Shiba Inu SHIB
Harga SHIB, carta 1 hari | Sumber: SHIBUSD di TradingView.com

Imej pilihan daripada Analytics Insight, carta daripada TradingView.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments